הניצחון מול הפועל ר"ג הגביר את התיאבון אצל המאמן הצעיר...
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 66&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
נג'ואן גרייב רוצה ניצחון...
Re: נג'ואן גרייב רוצה ניצחון...
זכותו לרצות נצחון.
אנחנו נשחק את המשחק הרגיל והפשוט שלנו ואין לי ספק שניקח את כל הקופה.
זו הבעיה, לכולם הניצחון מובן מאליו. חשוב לזכור שגם ממול יש יריבה והיא לא רעה בכלל...Strambo כתב:זכותו לרצות נצחון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נכון מאוד, אריק.
מבט חטוף לעבר סגל היריבה מלמד שהעונה נבנתה בנצרת קבוצה עם יומרות ברורות לעלייה.
מבט חטוף לעבר סגל היריבה מלמד שהעונה נבנתה בנצרת קבוצה עם יומרות ברורות לעלייה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא בא לומר שהניצחון מובן מאליו. גם שלשום בליגת האלופות כולם אמרו: אם בארסה משחילה חמישייה לבאזל בבאזל, אז במגרשהאריק כתב:
זו הבעיה, לכולם הניצחון מובן מאליו. חשוב לזכור שגם ממול יש יריבה והיא לא רעה בכלל...
הביתי תתקשה לדרוס את האלופה השוויצרית? ואני לא נכנס כרגע לספוקלציות לפיהן בארסה שיחקה בהרכב חסר כי ידעה שהיא כבר עלתה. בשורה התחתונה סיימה רק ב1:1 ביתי מול קבוצה שהיתה אמורה לדרוס ולרמוס.
אין משחקים קלים בליגה הזו. מה שהתכוונתי לומר שבאר שבע משחקת בבית, נצרת משחקת בחוץ. באופן טבעי, הקבוצה הביתית תרצה להשאיר את הנק' בבית והאורחת תעשה הכל על מנת לגנוב אותן. באר שבע יודעת לשחק כדורגל וגם נצרת מתחילה להתאושש אבל לדעתי מה שיכריע את הכף הם השחקנים שלנו. רק הפועל ב"ש יכולה להרוס את המשחק להפועל ב"ש.
רצה קיבל
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
קיבל כי יש לנו מאמן פחדן!!
זה שי!
זה שי!
נערך לאחרונה על ידי אביאל ב 09 נובמבר 2008, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: קללות לא כאן
סיבה: קללות לא כאן

שי מספיק להתבטא כמו בהמה מקווה שמישהו ימחוק את התגובה הזאת ומהר!!
אתה לא מבין שיט בכדורגל אם אתה מדבר ככה...
מדקה 50 אתה משחק עם שני חלוצים ותוקף גלים גלים - מה לעשות שהמאמן לא נמצא על המגרש ויכול לבעוט את הכדורים פנימה....
נצרת עשו שתי התקפות והכניסו שני גולים - זאת תמצית המשחק.
אתה לא מבין שיט בכדורגל אם אתה מדבר ככה...
מדקה 50 אתה משחק עם שני חלוצים ותוקף גלים גלים - מה לעשות שהמאמן לא נמצא על המגרש ויכול לבעוט את הכדורים פנימה....
נצרת עשו שתי התקפות והכניסו שני גולים - זאת תמצית המשחק.
הפועל אני כבר משתגע
צא מהסרט אתה ב"ש לא משחקת כדורגל כבר ביותר מחצי מהמשחקים זה שמאור מליקסון נותן הברקות זה לא אומר שהקבוצה משחקת טוב !!!
אתה מוותר על אף שמאל לגמרי אי אפשר להרוג את אילוז ומליקסון כל המשחק
נמאס מהשינויים האלה כל שבוע
נמאס שגיא לוי עושה פרנציפ לקהל וזה הכי שקוף בעולם שהוא מנסה להראות שהוא הקבוע שכל הקהל צועק סימיוני הוא מכניס את פדידה וככה הפוך !! הוא רוצה להראות שהוא לא מקשיב לקהל
תאמין לי שעם ב"ש ישחקו מהתחלה התקפי אתה נותן פה במחצית שלישיות למה יש בליגה הזאת קבוצות של שקל וחצי !!!
מביא לי זרים כמו שהם זרים לכדורגל קוסטרוב תגיד לי שזה שחקן עם תגיד לי שהוא משחק טוב אז אתה לא מבין בכדורגל
זה שי !
אתה מוותר על אף שמאל לגמרי אי אפשר להרוג את אילוז ומליקסון כל המשחק
נמאס מהשינויים האלה כל שבוע
נמאס שגיא לוי עושה פרנציפ לקהל וזה הכי שקוף בעולם שהוא מנסה להראות שהוא הקבוע שכל הקהל צועק סימיוני הוא מכניס את פדידה וככה הפוך !! הוא רוצה להראות שהוא לא מקשיב לקהל
תאמין לי שעם ב"ש ישחקו מהתחלה התקפי אתה נותן פה במחצית שלישיות למה יש בליגה הזאת קבוצות של שקל וחצי !!!
מביא לי זרים כמו שהם זרים לכדורגל קוסטרוב תגיד לי שזה שחקן עם תגיד לי שהוא משחק טוב אז אתה לא מבין בכדורגל
זה שי !