ראיתי את מסיבת העיתונאים אחרי המשחק.
שוב גיא עזורי דיבר על סבלנות וכמה היא מילה קשה בבאר שבע.
לי אישית נמאס מהתבטאויות החוזרות ונשנות בתקשורת על רמת הלחץ בב"ש וכמה רע פה וכו' על מנת שירחמו עלייך.
מר גיא עזורי-
לעניות דעתי הקהל היה היום ממש רחמן, אם בשנה שעברה גיא לוי היה חוטף קללות כשהיה מוביל המצב כלפייך הפוך,
מה שבסה"כ הקהל רוצה לראות זה שינוי- הרי רואים שמשהו לא בסדר בקבוצה.
נכון שהחלק ההתקפי סביר (לא היום אבל בדר"כ) אבל יש בעיה בהגנה.
למה לא לשנות את ההרכב, למה שחקן יילחם על המקום שלו שהוא יודע שהמקום בהרכב מובטח.
למה להרכיב שחקן צעיר שיכול להיות שיש לו כשרון על חשבון שחקן עם קבלות כמו קדוסי (ראייה לכך שהמשחק שטף הרבה יותר לאחר כניסתו למגרש).
אני מאמין שאם שינוי אחד בהרכב, שחקנים יתחילו לחשוש למקומם בהרכב ודברים ישתנו.
מה אני לוקח מהמשחק היום?
לא הרבה- לפחות לא ספגנו....
גיא עזורי וסבלנות
גיא עזורי וסבלנות
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: גיא עזורי וסבלנות
עזורי ממשיך וממשיך לטעות.
השתמש בתקציב בצורה לא נכונה והוא לא יכול לצפות לעלייה ברמת המשחק ההגנה אבל זה לא
יקרה ככה סתם, צריך לעשות משהו בנדון.
המצב כרגע הוא שאנחנו משחקים ללא קשר אחורי אמיתי, גם אופי וגם שן אינם כאלה וזה בולט
לעין אני שהגיע הזמן שהוא ינסה לעלות את דנדי בהרכב ואולי שחקן כמוהו יוכל לשפר את משחק ההגנה.
השתמש בתקציב בצורה לא נכונה והוא לא יכול לצפות לעלייה ברמת המשחק ההגנה אבל זה לא
יקרה ככה סתם, צריך לעשות משהו בנדון.
המצב כרגע הוא שאנחנו משחקים ללא קשר אחורי אמיתי, גם אופי וגם שן אינם כאלה וזה בולט
לעין אני שהגיע הזמן שהוא ינסה לעלות את דנדי בהרכב ואולי שחקן כמוהו יוכל לשפר את משחק ההגנה.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים