אם לשפוט את קאלה על פי המשחק הנוכחי - מגיע לו לא רק 10 אלא 100... משחק ענק שלו! הוא פשוט חתום על שלושת הנקודות (טוב, גם אילוז שמנע את הכדור מנגיחה של מקרייב ונפצע כתוצאה מזה... )
אבל אנחנו רוצים לראות קאלה כזה מעתה ואילך, ולא קאלה של המחזורים הקודמים.
איזה נדיבות בציונים...ממש סנטה קלאוס לפני הכריסמס.....
אילוז 8.5???למה מה הוא כבר עשה???אני אמנם ראיתי את המשחק דרך האינטרנט
אז יכול להיות שראיתי דברים אחרים לגמרי, אבל לדעתי היה לאילוז משחק סביר.
בטח לא אחד הגדולים שלו, ציון 6 משקף היטב את הרמה שהוא הפגין.
מעניין איזה ציון אביתר היה מקבל אם הוא לא היה שחקן בית.......
לעומת זאת לחלק ציונים כמו 3.5 או 4 לשחקני הרכש רק בגלל שלא אוהבים אותם זה פשוט בדיחה.
דוד רביבו היה לא טוב על זה אין ויכוח, אבל אין גם ויכוח לגבי תרומתו לגול, לחלק לו ציון 4???
לחלק ליוסי אופיר 3.5???על מה??על זה שהוא תופס את המקום של דנדי אוקוגו???
על דבר אחד אני כן מסכים, גם אני הייתי נותן לקאלה ציון 10 למרות שאחרים יחשבו שזה קצת מופרז.
לאור מה שהוא עבר כל משחק ולאור זה שהיו אנשים שפיקפקו ביכולתו, אתמול הוא נתן תשובה מוחצת.
משה לדעתי הציונים הם מדוייקים להפליא. עם בלומשטיין עשית חסד השחקן פשוט פלופ לצערי.
עוד בתחילת הדרך הוא קיבל ממני קצת חסד מה שנראה כטעות. חלש פיסית לא יודע מי דיבר על טכניקה אצל השחקן כי אני לא ראיתי ולא בפעם אחת משהו יוצא מגדר הרגיל. אין מלחמה אין שום כלום בראיית המשחק אין מחוייבות לכלום. שוטט להנאתו על קו שמאל ונראה לאחרונה נהנה מהשירה של שער חמש.
לסיכום עוד יום גרוע של עזורי לצערי.
משה סיקור נהדר ומדוייק של מאורעות אמש.
קאלה נתן ONE MAN SHAOW והמשיך בכך שחגג בסיום בצורה הייחודית שלו מול שער 5 ונתן הדרן מול שער 2.
אביתר ממשיך להראות מגמת שיפור והיה אחד השחקנים הטובים של באר שבע באחד מהמשחקים היותר עגומים שהציגה הקבוצה.
קדוסי חייב להיות בהרכב, בטח שהרבה לפני "עלה התאנה האחרון של עזורי" (ניסוח של אורי ידידי) הלא הוא גילי כלום-שטיין.
שמעו כולם. בקהל שלנו יש ויש (לדעתי זו חוויה לדבר עם מאיר דמרי משער 6 ולשמוע את דעתו). מה לעשות שהקהל שלנו דעתן בחלקו? לאלונה יש ממון רב, אך במאמנים היא הביאה בעיקר בררה (לדעתי!). גיא עזורי מאמן חלש מאד, שחלק מהמקומות בהרכב עבורו הם בחזקת כסאות קנויים מראש בבית כנסת בעת חגי תשרי. לא אפרט כאן את כל טעויותיו. גם אם אני לא מסכים לשריקות בוז (רק לעיתים נדירות אסכים לכך, למשל במקרה אלימות) לעבר שחקן הנושא את מדי הקבוצה, במהות הקהל צדק. כפליים צדק. בלומשטיין לא היה ראוי להרכב. גיל שחקן צעיר שזה עתה הוחתם בקבוצה לאחר שלא שיחק כשנה. הצבתו בהרכב הפותח ככה על הפרנג'י לא טובה לקבוצה, אך גם לא לבטחונו של השחקן הצעיר. שנית, איך לעזאזל ההצבה הייתה בעמדת החלוץ (במקור מדובר בקשר התקפי) ועוד על חשבון קדוסי התזזיתי והפעלתן? שלישית, וכאן לא יכול להיות ויכוח כלל, בלומשטיין היה חלש להחריד במשך המחצית הראשונה. אם מיסייה עזורי לא ראה זאת, אז שילך לאימוני כושר (אה... שכחתי הוא היה כבר במקצוע).
שן ואופיר. לא מני ולא מקצתיי. גם אם נסבול מזה מעט בתקופה הקרובה, הייתי מעדיף את אוקוגו בשמונת המחזורים הקרובים. יש להניח שאם יקבל אמון וישתפר בהדרגה, נקבל קשר אחורי סביר לכל הפחות בעוד כחודש. ודאי יותר טוב מהאנמיות של אופיר, וחוסר הטכניות המשווע של שן.
אין לי מושג למה מגיע למורירה 6.5 לאחר מספר הרחקות שלומיאליות שלו ובנוסף חלש בכדורי רוחב והכל עובר אותו כמו מסננת, תפקידו למנוע את זה בתור בלם אחורי.
כנ"ל הציון של שן שבהשוואה לאופיר היה חלש יותר היתי נותן ציון 4.5 לשניהם ביחד.
תרענן את זכרונך ותזכר שבמהלך המשחק כדורים שעם צעד קדימה הם לא היו ראשונים אליהם ותמיד הם היו בקו אחד קדמי מידי ויצרו לא חורים טיילת במרכז המגרש כאשר לאשדוד הספיק אפריקאי אחד עם קשיי התאקלמות בארצנו כדי להעלים את שתיהם!!!
אני חושב שמגיע לקדוסי ציון טוב יותר מאז כניסתו היה נייד והיה חסר גרוש ללירה.
ארז3333 כתב:שי, אני לא נמנה על אוהדי אילוז, אבל כשצריכים להיות אובייקטיבי, אז פשוט חייבים.
אילוז היה אתמול טוב מאד. יותר טוב ממאור.
מה אילוז כבר עשה? הציל שער מהקו ? בישל ? הבקיע על סמך מה לתת לו 8 וחצי זה בושה !
אני ממש אוביקטיבי עם כבר מאור מליקסון היחידי שהוציא לפועל בהתקפה היה זריז מהיר עשה דריבלים יפים וגם שם שער ציון 6? איך זה אני לא מבין !
כניראה שגם אתה כמו משה אוהבים יותר את ילדי סורוקה אין מה לעשות !
שחכתם מה עשו לאילוז בחצי הראשון צוקול מתי שהוא רצה היה פנוי להגבה !
לדעתי ציון 6 היה מגיע לאילוז אבל לא 8 וחצי זה הגזמה מי ישמע ראינו את דניאל אלבס בצד ימין !
זה שי !
אני שמח לראות שיש לא מעט שמסכימים עם הדעה שלי ולאלה שלא מסכימים, כמה הסברים:
1. אביתר אילוז היה מעולה אתמול.
אני עדיין חושב שאין לאילוז את היכולות ההגנתיות כדי לשחק טוב לאורך זמן כמגן ימני אבל לדעתי בתקופה האחרונה הוא מוכיח שיש לו פונטציאל להיות אחלה קשר בצד ימין.
יותר מכך, בניגוד ליוסי אופיר למשל אילוז הוא מחויב. אילוז מחפה על היכולות ההגנתיות בהרבה עבודה קשה ובמלחמה על כל כדור.
אל תשכחו שמתחילת השנה דוד רביבו הוא הקשר בצד ימין מה שאומר שחקן שעושה מעט הגנה, בטח בטח אחרי הדקה ה60 שם רביבו כבר לא מסוגל לרוץ ואילוז נשאר לבד עם האיומים באגף שמאל.
2. יוסי אופיר ואייל שן היו אתמול חלשים בלי קשר להיותם שחקני רכש ובלי קשר לעובדה שדנדי אוקוגו חיכה על הספסל.
בדיוק כמו שבלומנישטיין היה חלש אתמול בלי קשר לכך שאוהד קדוסי חיכה על הספסל.
לא יתכן שפעם אחרי פעם אשדוד יניעו כדור דרך האמצע שלנו ויגיעו בקלות לרחבה.
לא יכול להיות שבאחת מההתקפות קינג טייל לו בקלות באמצע, עבר בלי הפרעה גם את שן וגם את אופיר וסידר לשריקי מצב של אחד מול אחד עם קאלה.
לא יכול להיות שברוב המשחק השליטה הייתה של אשדוד.
לא יכול להיות ששני קשרים באמצע שמשחקים לאורך כל 90 הדקות לא יתנו כדור עומק אחד טוב לא יתנו פס אחד קדימה כדי להתחיל מתפרצת או לבנות התקפה.
הבעיה היא שלא מדובר במשהו חדש אלא בבעיה שקיימת מתחילת השנה. ההגנה שלנו חלשה השנה קודם כל כי אין לנו אמצע איכותי.
הקשרים שלנו באמצע לא יודעים להניע כדור, לא יודעים להחזיק כדור, הם לא מהווים שום איום התקפי על השער, לא ישיר (מתי בפעם האחרונה אחד מהם בעט וסיכן את השער?) ולא עקיף (מתי בפעם האחרונה מישהו מהצמד כבש או בישל שער?).
אני באמת חושב שאם עזורי רוצה לחזק את ההגנה הוא חייב להוציא את יוסי אופיר (החלש מבינהם) מההרכב.
דורון כהן כתב:איזה נדיבות בציונים...ממש סנטה קלאוס לפני הכריסמס.....
אילוז 8.5???למה מה הוא כבר עשה???אני אמנם ראיתי את המשחק דרך האינטרנט
אז יכול להיות שראיתי דברים אחרים לגמרי, אבל לדעתי היה לאילוז משחק סביר.
בטח לא אחד הגדולים שלו, ציון 6 משקף היטב את הרמה שהוא הפגין.
מעניין איזה ציון אביתר היה מקבל אם הוא לא היה שחקן בית.......
לעומת זאת לחלק ציונים כמו 3.5 או 4 לשחקני הרכש רק בגלל שלא אוהבים אותם זה פשוט בדיחה.
דוד רביבו היה לא טוב על זה אין ויכוח, אבל אין גם ויכוח לגבי תרומתו לגול, לחלק לו ציון 4???
לחלק ליוסי אופיר 3.5???על מה??על זה שהוא תופס את המקום של דנדי אוקוגו???
על דבר אחד אני כן מסכים, גם אני הייתי נותן לקאלה ציון 10 למרות שאחרים יחשבו שזה קצת מופרז.
לאור מה שהוא עבר כל משחק ולאור זה שהיו אנשים שפיקפקו ביכולתו, אתמול הוא נתן תשובה מוחצת.
יוסי אופיר קיבל 3.5 אחרי פקטור מהמרצה כי גם 3.5 לא הגיע לא.לא תרם כלום בחלק ההגגנתי ובטח לא בהתקפי.
בכלל , מלבד מחצית אחת טובה במשחק הראשון נגד רעננה ( קבוצה שאיננה מדד לכלום ) לא ראיתי ממנו כלום.
דנדי עולה עליו עשרות מונים.
ובקשר לידידנו מר שן.אמרו פה גרזן.בקושי סכו"ם פלסטיק.מחלק כדורים סדרתי ליריבה , ולא פעם זה הופך למתפרצת נגדנו.