כושר גופני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

כושר גופני

שליחה על ידי yedidel »

סוף סוף מסתכלים קדימה. אנחנו לא צריכים לחכות שנגיע לליגת האלופות בשביל לעשות אותו דבר:

https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/961/753.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אלדר

Re: כושר גופני

שליחה על ידי אלדר »

יעקב שחר נכס לכדורגל הישראלי אבל אל תשכחו כמה זמן לקח לו לעשות את מה שהוא עושה.
לענייננו
אני חושב שהפועל באר שבע צריכה ליצור לעצמה מודל משלה, אני מקווה שבעוד מספר שנים ניראה על מה מרק ורטהיים מדבר...
ואם תשימו לב ב2 משחקים האחרונים רואים שיפור מבחינת הכושר גופני אצל שחקנינו.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

חשבתי שזה משהו שקורה בבאר - שבע.

מיותר להמשיך להביא כתבות ולהראות כמה נפלא במכבי חיפה אנחנו רחוקים משם שנות אור ולא נראה כאילו מתקדמים בצעדים נכונים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

yedidel כתב:סוף סוף מסתכלים קדימה. אנחנו לא צריכים לחכות שנגיע לליגת האלופות בשביל לעשות אותו דבר:

https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/961/753.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה שוכח שהם המועדון המצליח בישראל בשנים האחרונות... אנחנו כולה עונה ראשונה בליגה אחרי 4 עונות לאט לאט ועם אלונה תשאר הרבה זמן נתקדם..

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני לא חושב שדברים כמו כושר גופני, סקאוטינג ומחלקת נוער תלויים באיזה ליגה אתה משחק ובאיזה מקום אתה בטבלה, זה דברים שאפשר ליישם גם שאתה בלאומית.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אמרת נכון ידידאל - זה אמור להיות חלק מהדרך של המועדון ולא חשוב באיזו ליגה אתה נמצא.
לצערנו ראינו גם בעונה שעברה וגם בעונה הנוכחית שהמועדון לא ממש השקיע בנושא הרפואה והכושרובהתאם לכך אנחנו רואים את הפציעות החמורות של שחקנים כמעט מידי שבוע.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה