גם כשקשה לכתוב - על אחד עשר שחקנים דיבר הטור.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

גם כשקשה לכתוב - על אחד עשר שחקנים דיבר הטור.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

עוד טור מבית היוצר של ידידאל אלחיאני.

האמת? מוריד בפניך את הכובע.
הכי קשה לכתוב אחרי הפסד כואב.

https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=58" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אוהד הפועל

Re: גם כשקשה לכתוב - על אחד עשר שחקנים דיבר הטור.

שליחה על ידי אוהד הפועל »

שיטת מישחק לא נכונה
צריך להחליף את השיטה ולשחק יותר התקפי עם 2 חלוצים מהתחלה...
בבית אסור לפחד

אחלה טור :דגל:
[glow=red] " אבי שכטר לך הביתה הרסתה לנו את וסרמיל "[/glow]

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

אחרי שראיתי את התקציר אתמול
הגעתי למסקנה
אסי פשוט לא יודע לראות משחק או שהוא טיפש..

בשער השני..
שימו לב כמה זמן לקח לאיליי עד שהוא הרים,בנוסף הוא עשה תנועה שהוא מחפש מישהו ברחבה.
אסי היה צריך לראות את זה שהאופציה היחידה של איליי זה הגבהה

למה לא תתכונן ליצאה לכדור גובהה?
למה כל כדור שני שנבעט לשער שלנו נכנס פנים?

אסי אותי אישית את מאכזב מאוד השנה..

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני דווקא הרבה פחות עדין ממך.

לגבי קדוסי, אחריי המשחק האדיר שהוא נתן נגד חיפה גיא היה חייב להוריד אותו לספסל, אי אפשר כל הזמן לנגן על הקטע הזה של "חוסר ביטחון" כי בנתיים כבר עברו 9 משחקים והוא עם שער אחד, זה לא מתקדם לשום מקום, הוא תופס מקום של חלוץ אחר. לא הייתי במשחק נגד הרצליה, אבל הבנתי שהוא היה לא משהו וגם הגול שהכניס לפי מה שראיתי היה בדרדלה שכזאת. גם אתמול מצבים שאפילו בלם חייב לעשות מהם גול, תנסו להיזכר כמה פעמים הגיע אוהד קדוסי העונה מול שוער אחד-על-אחד והחמיץ את המצב, עם הוא היה מכניס מחצית מהצבים האלה שהוא הגיע אליהם, היום אנחנו במקום הראשון עם פער על הפועל חיפה ורמת גן.

קוסטרוב-לפי מה שכתבת אני מבין שהיית מרוצה מהמשחק שלו היום? שוב ממשיך להיות חלש, אומנם מראה רצון והקרבה נלחם על כדורים, אבל 70% מהמסירות שלו לא מגיעות ליעד שלהן, מחמיץ הרבה וגם הגול שכבש בפוקוס נפסל. מאוד מאכזב מבחינתי, חושב שגם הגיע הזמן להפסיק לתת לו ימי חסד.

בונפלד-האם אנחנו צריכים שחקן שיתן מסירה אחד יפה בכל המשחק? אז הוא עשה עוד איזה מהלך יפה אבל זהו פחות או יותר. עומד על המגרש כמו בלרינה, נופל אחריי כל נגיעה קלה של שחקן בו. לא חד מספיק, בקיצור, בונפלד הרגיל שאנחנו מכירים.

מליקסון- היה חלש אבל בסדר. הוא הביא לנו כל-כך הרבה נקודות, אז אני מקבל את זה אם פעם ב9 משחקים יש לו משחק פחות טוב.

זוהר חוגג-היה חלש מאוד היום. עלה לשחק כאילו הוא עדיין פצוע, אני לא הבנתי את החחלטה לעלות איתו למרות שחזר רק השבוע לאימונים סדירים, היה ממש לא חד, לא מפוקס, צריך לשלב אותו לאט לאט.

דנדי אוקוגו-עשה הרבה שטויות אתמול, יותר מידי איבודי כדור במרכז המגרש, מסירות מדוייקות פה ושם, משחק חלש גם שלו היום, מאכזב, נקווה שישתפר שבוע הבא.

נדב קידר-היה בסדר יחסית לאחד שהוא לא מגן שמאלי, אבל עוד פעם, רואים שזה לא התפקיד שלו, הוא מחלץ כדור ואז מגיע לאמצע וחייב להחליף רגליים מה שתוקע את כל ההתקפה אם זו התקפה מתפרצת או בכלל.

רועי סבג-היה בסדר גמור, אין לי טענות אליו, אבל לאוהדים שלנו כבר יש עליו דעה כזאת עיוורת שגם אם הוא יציל 4 שערים מהקו ויכניס שלושער עדיין יגידו שהיה לו משחק חלש והוא בלם ליגה ז'.

יניב אלול-היה מאוד חלש, עשה הרבה חורים בהגנה, משחק נרפה שלו, חייב להשתפר לקראת המשחק נגד עכו.

אביתר אילוז-באופן כללי הוא היה בסדר, עשה כמה פריצות נאות, אבל יחסית חלש ליכולת שלו כמו כל הקבוצה, לא מעט מסירות שהלכו ליריב.

אסי רחמים-למרות ההצלה ההירואית שלו של הבעיטה של חיים סילבס ולמרות האהבה הענקית שלו אליו ולמרות שהוא שוער לגמריי בסדר לליגה הלאומית, אם נסתכל במבחן התוצאה, אסי לא מביא לנו נקודות. לא באמת מציל אותנו במשחקים, עושה את הטעות הקבועה שלו כמעט בכל משחק. חבל מאוד. כנשהיה בליגת העל לדעתי אי אפשר להמשיך איתו, צריך לחשוב על חלופות.

ובכלל כל הרכב שגיא עלה איתו בעייני תמוהה. שחקן כמו כבדה צריך להיות במקום בונפלד על המגרש, הוא מוסיף מימד של מהירות. פדידה כבש 3 או 2 שערים, כבר יותר ממה שנתן קדוסי ואת כל זה הוא עושה מהספסל, יש לו מקום בהרכב, לפחות ננסה, לא ילך, נחזיר את קדוסי, מה כבר יקרה? סימיוני צריך להיות בהרכב, הוא נוגח טוב, בועט בעיטות חופשיות, מריח שערים, זה לא שחקן ספסל .
אבל מכאן ולקרוא לגיא לוי להתפטר שוב אחריי 30 דקות? כשאנחנו נמצאים אחריי 6 משחקים שניצחנו 4 מתוכם ויצאנו 2 בתיקו? בורות, חלמאות, טיפשות, לא יודע איך להסביר את זה.

ובאופן כללי, הגיע הזמן שהקבוצה תתחיל להלחם יותר בוסרמיל לא יכול להיות ששני ההפסדים שלנו העונה היו בוסרמיל תוך שאנחנו מציגים יכולת מזעזעת ולא כובשים גולים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ניב כתב:
קוסטרוב-לפי מה שכתבת אני מבין שהיית מרוצה מהמשחק שלו היום? שוב ממשיך להיות חלש, אומנם מראה רצון והקרבה נלחם על כדורים, אבל 70% מהמסירות שלו לא מגיעות ליעד שלהן, מחמיץ הרבה וגם הגול שכבש בפוקוס נפסל. מאוד מאכזב מבחינתי, חושב שגם הגיע הזמן להפסיק לתת לו ימי חסד.
הבנת לא נכון, פשוט ציינתי בטור איזה נקודה לגבי כל שחקן, ברור שלקוסטרוב לא היה משחק טוב אתמול ובכלל העונה.
אבל כמו שכבר אמרתי בעבר, לא חסר זרים טובים שמצאו את עצמם מככבים בחו"ל בגלל שיטת הניפוי המהירה בארץ. שחקן זר מבחינתי, במיוחד צעיר בן 19, צריך לקבל לפחות עונה ואז להישפט.

ולמה אני מעלה את הנקודה של השערים של קוסטרוב? כי למרות היכולת הטכנית הלא ממש מרשימה שלו עד עכשיו (מה שמאוד חבל, כי יש לו תנועה וראיית משחק שאין לאף שחקן אצלנו) הוא מבקיע. השאלה מה עדיף, שחקנים כמו מליקסון, אילוז ובונפלד שמחזיקים יותר בכדור ומתמסרים הרבה יותר טוב אבל לא עושים שום דבר תכליתי ברחבה, או קוסטרוב שבסופו של דבר יבוא וינצח לך משחק (ע"ע הפועל ר"ג עד הדקה ה92).

אני רק מקווה שמשהו ישתנה אצלו, כי בינתיים הוא הופך לשנוא הקהל ובצדק בגלל הרבה דקות לא מרשימות והאיטיות שלו, אבל לפעמים יש לו מהלכים שאתה חושב איפה הוא מסתובב כל המשחק (כמו ההטעייה על ליפנייה והמסירה בהקפצה לקדוסי במשחק מול הפועל חיפה).

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

yedidel כתב:
הבנת לא נכון, פשוט ציינתי בטור איזה נקודה לגבי כל שחקן, ברור שלקוסטרוב לא היה משחק טוב אתמול ובכלל העונה.
אבל כמו שכבר אמרתי בעבר, לא חסר זרים טובים שמצאו את עצמם מככבים בחו"ל בגלל שיטת הניפוי המהירה בארץ. שחקן זר מבחינתי, במיוחד צעיר בן 19, צריך לקבל לפחות עונה ואז להישפט.

ולמה אני מעלה את הנקודה של השערים של קוסטרוב? כי למרות היכולת הטכנית הלא ממש מרשימה שלו עד עכשיו (מה שמאוד חבל, כי יש לו תנועה וראיית משחק שאין לאף שחקן אצלנו) הוא מבקיע. השאלה מה עדיף, שחקנים כמו מליקסון, אילוז ובונפלד שמחזיקים יותר בכדור ומתמסרים הרבה יותר טוב אבל לא עושים שום דבר תכליתי ברחבה, או קוסטרוב שבסופו של דבר יבוא וינצח לך משחק (ע"ע הפועל ר"ג עד הדקה ה92).

אני רק מקווה שמשהו ישתנה אצלו, כי בינתיים הוא הופך לשנוא הקהל ובצדק בגלל הרבה דקות לא מרשימות והאיטיות שלו, אבל לפעמים יש לו מהלכים שאתה חושב איפה הוא מסתובב כל המשחק (כמו ההטעייה על ליפנייה והמסירה בהקפצה לקדוסי במשחק מול הפועל חיפה).
בנתיים קוסטרוב בהרכב מזיק לקבוצה כי מאבד הרבים כודרים ומוסר המון מסירות לא מדוייקות.
לגביי הבקעת השערים, עשית ממנו איזה גולר שמריח שערים ושכל פעם שהוא ליד השער זה נגמר בכיבוש. אני ממש לא רואה את זה ככה, הוא אמנם הכניס 2 גולים ( לא משהו בשמים עבור קשר התקפי-חלוץ תסכים אית) אבל החמיץ המון מצבים שבהם הוא היה ברחבה והיה צריך רק לתת בעיטה כמו שצריך.

יכול להיות שקוסטרוב באמת מוכשר, והיו מעט משחקים שהוא גם הוכיח את זה. אבל בנתיים הוא פוגע בזרימה של הקבוצה, מאבד המון כדורים וסתם מזיק.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

קוסטרוב עדיין לא בשל לפתוח ב-11 של ב"ש
עדיף אחד כמו כבדה שכבר מכיר את הליגה
ואת המגרשים והרבה יותר מנוסה..

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

אני חושב שהטעות הייתה איגור קוסטרוב

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ניב כתב:אסי רחמים-למרות ההצלה ההירואית שלו של הבעיטה של חיים סילבס ולמרות האהבה הענקית שלו אליו ולמרות שהוא שוער לגמריי בסדר לליגה הלאומית, אם נסתכל במבחן התוצאה, אסי לא מביא לנו נקודות. לא באמת מציל אותנו במשחקים, עושה את הטעות הקבועה שלו כמעט בכל משחק. חבל מאוד. כנשהיה בליגת העל לדעתי אי אפשר להמשיך איתו, צריך לחשוב על חלופות.

פרט, נמק והסבר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אורי אדום בנשמה כתב:

פרט, נמק והסבר..
אני אפרט במקומו.
שלשום השער הראשון היה יכול להימנע במיקום יותר טוב (סה"כ איילי היה בזוית לא קלה), לא שער ששוער טוב היה עוצר, אבל שער ששוער מצויין היה עוצר.
השער השני בכלל היה מקומם, כדור גובה שהיה חייב לקחת.
שבוע שעבר מול הפועל חיפה, אמנם השער של כיאל (בנגיחה) נפסל, אבל זאת היתה יציאה נוראית של אסי.
ההדיפה הגרועה מול הרצליה זה קצת בספק בגלל החשד שהיתה עבירה.
השער הראשון מול הפועל י-ם גם נבע מהססנות ביציאה לכדור גובה.

בקיצור, אסי עדיין שוער טוב ונותן את שלו, אבל אי אפשר שלא לשים לב להדרדרות העונה, שערים שהוא לא היה סופג בעונה שעברה לדוגמא.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

yedidel כתב:
אני אפרט במקומו.
שלשום השער הראשון היה יכול להימנע במיקום יותר טוב (סה"כ איילי היה בזוית לא קלה), לא שער ששוער טוב היה עוצר, אבל שער ששוער מצויין היה עוצר.
שבוע שעבר מול הפועל חיפה, אמנם השער של כיאל (בנגיחה) נפסל, אבל זאת היתה יציאה נוראית של אסי.

בקיצור, אסי עדיין שוער טוב ונותן את שלו, אבל אי אפשר שלא לשים לב להדרדרות העונה, שערים שהוא לא היה סופג בעונה שעברה לדוגמא.
תודה ידידאל :) .

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

ניב כתב:אני דווקא הרבה פחות עדין ממך.

לגבי קדוסי, אחריי המשחק האדיר שהוא נתן נגד חיפה גיא היה חייב להוריד אותו לספסל, אי אפשר כל הזמן לנגן על הקטע הזה של "חוסר ביטחון" כי בנתיים כבר עברו 9 משחקים והוא עם שער אחד, זה לא מתקדם לשום מקום, הוא תופס מקום של חלוץ אחר. לא הייתי במשחק נגד הרצליה, אבל הבנתי שהוא היה לא משהו וגם הגול שהכניס לפי מה שראיתי היה בדרדלה שכזאת. גם אתמול מצבים שאפילו בלם חייב לעשות מהם גול, תנסו להיזכר כמה פעמים הגיע אוהד קדוסי העונה מול שוער אחד-על-אחד והחמיץ את המצב, עם הוא היה מכניס מחצית מהצבים האלה שהוא הגיע אליהם, היום אנחנו במקום הראשון עם פער על הפועל חיפה ורמת גן.

בונפלד-האם אנחנו צריכים שחקן שיתן מסירה אחד יפה בכל המשחק? אז הוא עשה עוד איזה מהלך יפה אבל זהו פחות או יותר. עומד על המגרש כמו בלרינה, נופל אחריי כל נגיעה קלה של שחקן בו. לא חד מספיק, בקיצור, בונפלד הרגיל שאנחנו מכירים.

מליקסון- היה חלש אבל בסדר. הוא הביא לנו כל-כך הרבה נקודות, אז אני מקבל את זה אם פעם ב9 משחקים יש לו משחק פחות טוב.

זוהר חוגג-היה חלש מאוד היום. עלה לשחק כאילו הוא עדיין פצוע, אני לא הבנתי את החחלטה לעלות איתו למרות שחזר רק השבוע לאימונים סדירים, היה ממש לא חד, לא מפוקס, צריך לשלב אותו לאט לאט.

דנדי אוקוגו-עשה הרבה שטויות אתמול, יותר מידי איבודי כדור במרכז המגרש, מסירות מדוייקות פה ושם, משחק חלש גם שלו היום, מאכזב, נקווה שישתפר שבוע הבא.

נדב קידר-היה בסדר יחסית לאחד שהוא לא מגן שמאלי, אבל עוד פעם, רואים שזה לא התפקיד שלו, הוא מחלץ כדור ואז מגיע לאמצע וחייב להחליף רגליים מה שתוקע את כל ההתקפה אם זו התקפה מתפרצת או בכלל.

רועי סבג-היה בסדר גמור, אין לי טענות אליו, אבל לאוהדים שלנו כבר יש עליו דעה כזאת עיוורת שגם אם הוא יציל 4 שערים מהקו ויכניס שלושער עדיין יגידו שהיה לו משחק חלש והוא בלם ליגה ז'.

יניב אלול-היה מאוד חלש, עשה הרבה חורים בהגנה, משחק נרפה שלו, חייב להשתפר לקראת המשחק נגד עכו.

אביתר אילוז-באופן כללי הוא היה בסדר, עשה כמה פריצות נאות, אבל יחסית חלש ליכולת שלו כמו כל הקבוצה, לא מעט מסירות שהלכו ליריב.

אסי רחמים-למרות ההצלה ההירואית שלו של הבעיטה של חיים סילבס ולמרות האהבה הענקית שלו אליו ולמרות שהוא שוער לגמריי בסדר לליגה הלאומית, אם נסתכל במבחן התוצאה, אסי לא מביא לנו נקודות. לא באמת מציל אותנו במשחקים, עושה את הטעות הקבועה שלו כמעט בכל משחק. חבל מאוד. כנשהיה בליגת העל לדעתי אי אפשר להמשיך איתו, צריך לחשוב על חלופות.

ובכלל כל הרכב שגיא עלה איתו בעייני תמוהה. שחקן כמו כבדה צריך להיות במקום בונפלד על המגרש, הוא מוסיף מימד של מהירות. פדידה כבש 3 או 2 שערים, כבר יותר ממה שנתן קדוסי ואת כל זה הוא עושה מהספסל, יש לו מקום בהרכב, לפחות ננסה, לא ילך, נחזיר את קדוסי, מה כבר יקרה? סימיוני צריך להיות בהרכב, הוא נוגח טוב, בועט בעיטות חופשיות, מריח שערים, זה לא שחקן ספסל .
אבל מכאן ולקרוא לגיא לוי להתפטר שוב אחריי 30 דקות? כשאנחנו נמצאים אחריי 6 משחקים שניצחנו 4 מתוכם ויצאנו 2 בתיקו? בורות, חלמאות, טיפשות, לא יודע איך להסביר את זה.

ובאופן כללי, הגיע הזמן שהקבוצה תתחיל להלחם יותר בוסרמיל לא יכול להיות ששני ההפסדים שלנו העונה היו בוסרמיל תוך שאנחנו מציגים יכולת מזעזעת ולא כובשים גולים.
ניב אני מתחיל להיות מודאג, בזמן האחרון אתה כותב בדיוק את מה שאני חושב, עד לא מזמן היינו מתווכחים על כל כתבה שלך.
אסי מביא לנו נקודות ומציל אותנו במשחקים, אבל ביום שישי פרט להצלה שלו הוא לא היה בשיאו ואני לא מדבר רק על הגולים, היו לו לפחות שתי יציאות לכדור הססניות שהוא יצא ומיד חזר או שיצא ונתקע באמצע הדרך, היו לאסי ימים טובים יותר, בקטע של אסי אני רגוע לחלוטין זה לא יקרה לו הרבה פעמים.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

טבע החיים שהגיל עושה את שלו, אבל יציאות הססניות הן תולדה של גיל מבוגר? ממש לא.

תקופות רעות אצל אסי היו גם לפני מס' שנים כשהיה בשיא כושרו (כמו שקורה אצל כל שוער). לא חושב שאלמנט הגיל שיחק פה תפקיד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

yedidel כתב:
אני אפרט במקומו.

צודק לגמריי. אגב אמרתי את זה והתווכחתי על זה עם מישהו ביציע. כדור גובה בתור רחבת החמש. זה של השוער. אם לא זה אשמתו בלבד.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אורי אדום בנשמה כתב:טבע החיים שהגיל עושה את שלו, אבל יציאות הססניות הן תולדה של גיל מבוגר? ממש לא.

תקופות רעות אצל אסי היו גם לפני מס' שנים כשהיה בשיא כושרו (כמו שקורה אצל כל שוער). לא חושב שאלמנט הגיל שיחק פה תפקיד.
היציאות ההססניות הן לא בגלל הגיל פשוט היה לו יום שכזה, זה קורה גם לטובים ממנו..... במחשבה שניה אין טובים יותר מאסי רחמים![גם לא בעולם].

שלח תגובה