יופי אביה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

יופי אביה

שליחה על ידי yedidel »

אחרי כל התסכול יש נקודת אור מאוד בולטת מאתמול.

אביתר אילוז, האיש שאנחנו כל כך אוהבים להשמיץ פה, בלט בתור היחיד שהצליח להתעלות על עצמו בכל הבלאגן. היחיד שנראה רגוע ולא הפסיק לשחק בשום שלב. שתי פריצות מצויינות שלו שלשם שינוי גם הסתיימו בכדורים מדוייקים שהיו חייבים להסתיים בשער, מה לעשות שלאסולין אין רגל שמאל ורביבו לא יודע לנגוח.

מתוך הרביעייה הצעירה מליקסון-קדוסי-הרוש-אילוז לאחרון היה נראה שיש הכי מעט סיכויים להשתדרג לליגת העל, בינתיים נראה שהוא עומד במשימה טוב מאוד עם קו עלייה מתמיד.

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: יופי אביה

שליחה על ידי niv1 »

מסכים מאוד וכל מי שמשמיץ אותו זוכר לו את עונות קודמות! העונה מהמגנים המובילים בליגה!(לא שיש רמה גבוה של מגנים ימנים..)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:אחרי כל התסכול יש נקודת אור מאוד בולטת מאתמול.

אביתר אילוז, האיש שאנחנו כל כך אוהבים להשמיץ פה, בלט בתור היחיד שהצליח להתעלות על עצמו בכל הבלאגן. היחיד שנראה רגוע ולא הפסיק לשחק בשום שלב. שתי פריצות מצויינות שלו שלשם שינוי גם הסתיימו בכדורים מדוייקים שהיו חייבים להסתיים בשער, מה לעשות שלאסולין אין רגל שמאל ורביבו לא יודע לנגוח.

מתוך הרביעייה הצעירה מליקסון-קדוסי-הרוש-אילוז לאחרון היה נראה שיש הכי מעט סיכויים להשתדרג לליגת העל, בינתיים נראה שהוא עומד במשימה טוב מאוד עם קו עלייה מתמיד.
לדעתי אילוז בחודש האחרון בכושר הטוב בקרירה שלו.
לצערי אני צופה שהוא לא יראה יותר מידי דקות השנה.
הזר הארגנטיני החדש ישחק כמגן ימני במקומות השמורים בבית הכנסת של עזורי. הלחץ יעשה את שלו וקדוסי יחזור להרכב, כמובן על חשבון אילזו שירד לספסל (הסיכוי שרביבו, שן ואופיר ירדו לספסל הוא כאמור אפסי).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: לדעתי אילוז בחודש האחרון בכושר הטוב בקרירה שלו.
הזר הארגנטיני החדש ישחק כמגן ימני במקומות השמורים בבית הכנסת של עזורי. הלחץ יעשה את שלו וקדוסי יחזור להרכב, כמובן על חשבון אילזו שירד לספסל (הסיכוי שרביבו, שן ואופיר ירדו לספסל הוא כאמור אפסי).
דווקא פה אין לך מה לדאוג, עזורי לא ייקח את הסיכון של הרכב בלי שחקן בית :)

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משה אוחיון כתב: לדעתי אילוז בחודש האחרון בכושר הטוב בקרירה שלו.
בס"ד
משה אני מסכים איתך עם המקומות השמורים בהרכב של עזורי ואם זה יימשך בסכנין אז זה פשוט ביזיון.
לדעתי נאסר חייב לקבל הרבה יותר דקות הוא שחקן טוב ואתמול במעט ששיחק הצליח לסחוט פנדל.
מעניין איזה מספר הוא בתור להרכב... שלא לדבר על אלקיים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

חחחחחחחחחחח הרגיל אותכם לכל כך רע שעם הוא עושה פריצה אחת אתם חושבים שזה דניאל אלבס יאללה מספיק הוא לא שחקן מתי תבינו את זה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

נו באמת...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

זה שי ! כתב:חחחחחחחחחחח הרגיל אותכם לכל כך רע שעם הוא עושה פריצה אחת אתם חושבים שזה דניאל אלבס יאללה מספיק הוא לא שחקן מתי תבינו את זה
זה שי !
אתה יודע שאני לא ממש מהאוהבים שלו, אבל אתמול הוא היה מספר אחד במגרש. אפילו חבר שלי אוהד בני יהודה שלא מכיר אף אחד אצלנו אמר לי פתאום, "אתה יודע מי אהבתי אצלכם? את אילוז הזה"

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תקרא את הטור שכתב חיים רביבו...
רק אהבה תנצח...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כולם היו חלשים אתמול מספיק מה אילוז עשה שהוא כבר שיחק הכי טוב ? שתי גולים באו מהצד שלו ושל גלאסה יש לו מזל שהוא עוד לא שיחק מגן ימני למה היום היו מעיפיים אותו מהקבוצה
מי ששיחקו הכי גרוע אתמול היו אייל שן ויוסי אופיר פשוט כלום ושום דבר כאילו מכרו תמשחק
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

זה שי ! כתב:כולם היו חלשים אתמול מספיק מה אילוז עשה שהוא כבר שיחק הכי טוב ? שתי גולים באו מהצד שלו ושל גלאסה יש לו מזל שהוא עוד לא שיחק מגן ימני למה היום היו מעיפיים אותו מהקבוצה
מי ששיחקו הכי גרוע אתמול היו אייל שן ויוסי אופיר פשוט כלום ושום דבר כאילו מכרו תמשחק
זה שי !
מסכים, יחד איתם בלטו לרעה הרוש וגלארסה (שלא באשמתו).
בקשר לאביה שי אין מה לעשות כשכולם גרועים והוא משחק לפחות סביר אז הוא בולט. איך אומרים אצלנו...
גם קוץ במדבר הוא פרח...
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה