החברה הצעירים פה והקצת יותר מבוגרים עושים עבודה קשה ומצויינת שבוע אחרי שבוע על התפאורה, אבל כבר פעם שניה ברציפות ברגע שהתפאורה יורדת יש בילבול בין הקהל מה שרים ומתי.
זה התחיל נגד מכבי חיפה ששער 2 שר משהו אחד ושער 5 שר משהו אחר (ועוד לא היה תיאום בשער 5 עצמו וגוש אחד הקדים את השני).
גם נגד מכבי ת"א היה את אותו סיפור, הדגל יורד 50 האנשים בגוש המועדד יודעים ששרים ברוך הבא לגיהנום אבל שער 2 שר אדום עולה עולה עולה וגם רוב שער 5, שימו לב לסרטונים איך אנחנו נשמעים שהתפאורה יורדת, החברה על המעקה צריכים לקבוע שיר קבוע שכל האיצטדיון ישיר אותו ואם מחליפים (כמו נגד מכבי ת"א) אז להודיע לפני (חבל שאין מגאפון) לכולם ולא רק למי שבטריבונה.
מפספסים את אפקט הפיתחה (שוב)
Re: מפספסים את אפקט הפיתחה (שוב)
לעודד בוסרמיל זה הכי קשה מכל המגרשים בארץ !!
עם היה לנו את לומפילד או טדי או קרית אליעזר או אפילו האוורוה בפתח תיקווה ניראה שונה לגמרי
תן לי תמגרש של הרצליה עכשיו ואני מבסוט לעוד 20 שנה
זה שי!
עם היה לנו את לומפילד או טדי או קרית אליעזר או אפילו האוורוה בפתח תיקווה ניראה שונה לגמרי
זה שי!

Re: מפספסים את אפקט הפיתחה (שוב)
לא קשור... אפשר כולם לשיר (לפחות בשער 5) אותו שיר ואותו זמן אבל ברגע שלא מכוונים את הקהל זה מה שקורה.זה שי ! כתב:לעודד בוסרמיל זה הכי קשה מכל המגרשים בארץ !!
זה שי!