סתם שאלה של סקרנות שמעניינת אותי, האם אוהדי הפועל ב"ש הם כמו אוהדי הפועל חיפה בנושא הזה.
הרבה אנשים אומרים שאוהדי הפועל חיפה אשמים בכך שיואב כץ עדיין בהפועל חיפה ושהאוהדים שלנו חסרי השפעה, עד שנה שעברה. מטען דמה הונח ליד ביתו של עדן בן בסט ושער 5 שלנו החל במחאה שקוראת להנהלה לשתף שחקני בית במקום להביא שחקנים מהיריבה העירונית השנואה.
זה די עשה את שלו והעונה רק ערן לוי שלא סובל את קבוצת האם שלו (מכבי חיפה) וגם אנחנו לא סובלים אותו ולא שוכחים לו שהוא ממכבי חיפה הוא שחקן סגל שהגיע מהיריבה העירונית.
משחק השיא שלנו היה בגביע הטוטו, הפועל חיפה פתחה את המשחק עם 9 (!!!) שחקני בית בהרכב. בליגה השיא עוד כרגע על 7 שחקני בית ששותפו במהלך המשחק (כולל מחליפים).
מכאן עולה השאלה שלי, מה הייתם מוכנים להקריב בכדי לשתף שחקני בית בשורות הקבוצה הבוגרת?
הייתם מוכנים להקריב עוד 2 עונות בלאומית בשביל לבנות יחד עם אלונה ברקת שלד שכולל 4-5 שחקני בית מצויינים שיובילו את הקבוצה בשנים הבאות? השנתיים הנוספות בלאומית יהוו את שכר הלימוד של השלד הזה?
האם לא תהיו מוכנים להקריב אפילו עוד עונה אחת בלאומית וזה יעלה לכם באי שיתוף שחקני בית, רק 1-2 במקסימום? מה שאומר מסע רכש גדול נוסף שלכם בקיץ ורכבת אווירית של זרים?
אשמח לדעת בתור אוהד הפועל חיפה מה דעתכם ומהי עמדתכם...
מה הייתם מוכנים להקריב בשביל שחקני בית בהרכב?
מה הייתם מוכנים להקריב בשביל שחקני בית בהרכב?
[align=center]
[/align]

Re: מה הייתם מוכנים להקריב בשביל שחקני בית בהרכב?
מצטער על הספאם,
סתם לידע כללי שלכם, נגד הרצליה בניצחון 2-1 פתחו בהרכב שלנו 7 שחקני בית. עוד 2 שחקני בית שותפו בהמשך והחליפו 2 שחקני בית אחרים שלנו. סה"כ 7 שחקני בית.
אושרי רואש, עודד אלקיים, אייל טרטצקי, יוסי דורה, הישאם כיוואן, רן אבוקרט וחמודי כיאל פתחו בהרכב.
רן רול ושי סיבוני שותפו בהמשך המשחק.
סתם לידע כללי שלכם, נגד הרצליה בניצחון 2-1 פתחו בהרכב שלנו 7 שחקני בית. עוד 2 שחקני בית שותפו בהמשך והחליפו 2 שחקני בית אחרים שלנו. סה"כ 7 שחקני בית.
אושרי רואש, עודד אלקיים, אייל טרטצקי, יוסי דורה, הישאם כיוואן, רן אבוקרט וחמודי כיאל פתחו בהרכב.
רן רול ושי סיבוני שותפו בהמשך המשחק.
[align=center]
[/align]

גם אצלנו לא חסרים שחקני בית בהרכב.
שלשום פתחו חמישה: אסי רחמים, יניב אלול, אביתר אילוז, זוהר חוגג ואלעד בונפלד. יוסי אלקיים שותף כמחליף.
הבעייה העיקרית אצלנו ששחקני הבית שומרים על בינוניות מעונה לעונה, וחוץ מאסי רחמים (בשלהי הקריירה) אין אף אחד היום שאפשר לציין שהוא שחקן ברמות הגבוהות (למרות שאילוז פה ושם נותן ציוצים של התקדמות העונה).
מבחינתנו מה שהכי מרגיז זה ששני השחקנים הישראלים הכי טובים היום (בניון וברדה) גדלו אצלנו בלי שנספיק להינות מהם. אבל בגלל זה ז'ינו כבר לא פה היום.
שלשום פתחו חמישה: אסי רחמים, יניב אלול, אביתר אילוז, זוהר חוגג ואלעד בונפלד. יוסי אלקיים שותף כמחליף.
הבעייה העיקרית אצלנו ששחקני הבית שומרים על בינוניות מעונה לעונה, וחוץ מאסי רחמים (בשלהי הקריירה) אין אף אחד היום שאפשר לציין שהוא שחקן ברמות הגבוהות (למרות שאילוז פה ושם נותן ציוצים של התקדמות העונה).
מבחינתנו מה שהכי מרגיז זה ששני השחקנים הישראלים הכי טובים היום (בניון וברדה) גדלו אצלנו בלי שנספיק להינות מהם. אבל בגלל זה ז'ינו כבר לא פה היום.
במקרה שלנו צריך לשאול מה היית מקריב בשביל שלא יהיו שחקני בית בהרכב?
אני הייתי מוכן להקריב הרבה...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
דיון מעניין.
התפכחנו. 0 שחקני בית, זה המתכון להצלחה!
אני סתם מקצין כמובן, אבל אחרי שבועת שחקני הבית התפוצצה לנו בפנים בצורה הכי כואבת שיש שנה שעברה (בתוספת עם פרשת מכירת המשחקים עונה קודם לכן) - רק מי שטוב שישחק. אם נולד ב"סורוקה" ואם ב"איכילוב" ואם בניגריה.
כמעט כולם לוזרים, לא מחוייבים ורחוקים מלהיות "שחקני הבית" עליהם חלמנו.
דור שחקני הבית בשנים האחרונות נמחק תודות לאחד והיחיד שכמעט גם מחק אותנו. כל המוכשרים מפוזרים ברחבי הארץ (נתניה כחממה-אלמוג כהן, חן עזרא, אלון ווייסברג. מור דהאן בחיפה ועוד רבים אחרים) ומה שנשאר לא שווה יותר מדי.
היות והמאמן שלנו הוא אחד שמאמין בשחקנים צעירים (ולראייה הדקות של יוסי אלקיים) אנחנו יכולים להיות רגועים שמי שיהיה טוב - ישחק.
מעבר לזה, התמונה האידיאלית היא רוב מוחץ של שחקני בית בתוספת מס' זרים מצומצם. אך הדבר יהיה אפשרי רק בעוד 5 שנים, כשהבור שנוצר פה בגלל ז*נו ייסתם.
התפכחנו. 0 שחקני בית, זה המתכון להצלחה!
אני סתם מקצין כמובן, אבל אחרי שבועת שחקני הבית התפוצצה לנו בפנים בצורה הכי כואבת שיש שנה שעברה (בתוספת עם פרשת מכירת המשחקים עונה קודם לכן) - רק מי שטוב שישחק. אם נולד ב"סורוקה" ואם ב"איכילוב" ואם בניגריה.
כמעט כולם לוזרים, לא מחוייבים ורחוקים מלהיות "שחקני הבית" עליהם חלמנו.
דור שחקני הבית בשנים האחרונות נמחק תודות לאחד והיחיד שכמעט גם מחק אותנו. כל המוכשרים מפוזרים ברחבי הארץ (נתניה כחממה-אלמוג כהן, חן עזרא, אלון ווייסברג. מור דהאן בחיפה ועוד רבים אחרים) ומה שנשאר לא שווה יותר מדי.
היות והמאמן שלנו הוא אחד שמאמין בשחקנים צעירים (ולראייה הדקות של יוסי אלקיים) אנחנו יכולים להיות רגועים שמי שיהיה טוב - ישחק.
מעבר לזה, התמונה האידיאלית היא רוב מוחץ של שחקני בית בתוספת מס' זרים מצומצם. אך הדבר יהיה אפשרי רק בעוד 5 שנים, כשהבור שנוצר פה בגלל ז*נו ייסתם.
ותרשה לי להוסיף בעיניין זה עוד אחד מפניניו של מיודענו ליאור ששאל:אריק כתב:במקרה שלנו צריך לשאול מה היית מקריב בשביל שלא יהיו שחקני בית בהרכב?
"איך זה שתמיד כשעולים בהרכב יותר משלושה שחקנים באר שבעיים אנחנו מפסידים?"
לפעמים באמת מצער שחוק בוסמן לא חל על הכדורגל שלנו. בכיף הייתי מעיף את כל "ילידי סורוקה" למיניהם.
הפועל אני כבר משתגע