לפני שמחתימים שחקנים צריך להחתים עו"ד טוב - עוד תביעה בדרך

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

לפני שמחתימים שחקנים צריך להחתים עו"ד טוב - עוד תביעה בדרך

שליחה על ידי אריק »

היום מתפרסמת כתבה בידיעות אחרונות על כך שארז מסיקה נדרש לפנות את דירתו
ולהחזיר את הרכב השכור שברשותו. מקורבים למסיקה (השחקן עצמו כמובן) : ארז מרגיש
שהפועל ב"ש זרקה אותו לכלבים". בקבוצה טוענים כי הוא לא שחקן פעיל ושהוציאו עשרות
אלפי דולרים על הבדיקות הרפואיות שעבר. ככל הנראה גם במקרה של מסיקה העניינים
יתדיינו בכתלי ביהמ"ש. אני לא יודע מי צודק, אבל בסיטואציה הרגשית בה נמצא השחקן
נדמה שהיה אפשר לסיים את הפרשה קצת יותר ברגישות.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: לפני שמחתימים שחקנים צריך להחתים עו"ד טוב - עוד תביעה בדרך

שליחה על ידי דורון כהן »

לאור ריבוי מקרי התביעות שהמועדון חווה בזמן האחרון הייתי מציע
לשיר את השיר של תיסלם "עוד פגישה" בשינוי קל
עוד תביעה ועוד תביעה......מה יהיה הסוף????
גם אני חושב שאפשר היה אפשר לסיים את הפרשה קצת יותר ברגישות.
אבל אני לא רוצה להעביר ביקורת על ההנהלה בנושא כה רגיש.
אני לא עורך דין ולא שופט או אחד שמתמחה במשפטים.
ישנם מומחים ממני אשר יפסקו במקרה הזה מי צודק. רק חבל שהתדמית של האגודה תינזק בגלל מקרה שאפשר עם קצת מאמץ לפתור בדרכי נועם.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

נכון זה לא כסף שלי ולא אני מושקע בקבוצה, אבל עושה רושם שבהפועל ב"ש של השנה הכל מתנהל דרך החור שבלירה.
התנהלות קרה ומנוכרת אם זה לשחקנים ואם זה לאוהדים - וכל זה ממועדון שמתעקש לאפיין את עצמו כ"משפחתי וחם" ועוד מציג את התכונות האלו כחלק מהיתרונות שלו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

8red כתב:נכון זה לא כסף שלי ולא אני מושקע בקבוצה, אבל עושה רושם שבהפועל ב"ש של השנה הכל מתנהל דרך החור שבלירה.
התנהלות קרה ומנוכרת אם זה לשחקנים ואם זה לאוהדים - וכל זה ממועדון שמתעקש לאפיין את עצמו כ"משפחתי וחם" ועוד מציג את התכונות האלו כחלק מהיתרונות שלו.
עד לפני מספר שבועות רוב התגובות באתרים היו מופנות ישירות לאבי שכטר ומאשימים אותו
בצורה ישירה גם מבלי להכיר את הפרטים, מעניין מי יקבל את החיצים הפעם...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אריק, לפי מה שהבנתי הוא עדיין החשב - וכל ההתנהלות הכלכלית עוברת דרכו....
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

8red כתב:אריק, לפי מה שהבנתי הוא עדיין החשב - וכל ההתנהלות הכלכלית עוברת דרכו....
בולשיט, התנהלות כלכלית היא פועל יוצא של מדיניות ניהולית ולא ההיפך, מה גם שבמקרה הזה
רוב ההתנהלות היא משפטית.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אני את החיצים מפנה לכל מי שקשור לפרשות האלו.

מה שהקבוצה לא מבינה זה שמה שאמור לייחד את הקבוצה שלנו משאר המקומות הוא הבית החם, הטיפה יותר התחשבות משאר המקומות. בזמן האחרון הקבוצה מתנהלת כמו חברת היי טק ואינטרסיים כלכליים בלבד, גם אני כמו ניר אציין שאמנם לא מדובר בכסף שלי, אבל ממילא הכסף הזה מתבזבז . אז במקום להוציא עוד מליונים על איזה זר שלא מראה יכולת מי יודע מה, לפחות היו שומרים את הכסף להראות טיפה יותר אמפתיה לשחקנים במצבים מסוג זה. לפחות היינו מצטיירים אחרת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אריק כתב:
עד לפני מספר שבועות רוב התגובות באתרים היו מופנות ישירות לאבי שכטר ומאשימים אותו
בצורה ישירה גם מבלי להכיר את הפרטים, מעניין מי יקבל את החיצים הפעם...
פשוט מסכימה עם שניכם.

אותי מעניין איך זה במקומות אחרים.
נכון שהפתגם אומר אחרת, אבל מעניין אותי אם ככה נהוג וכמה שזה מכוער, זה מה יש וסתם נטפלים לאלונה, או שרק אצלנו זה תשתמש וזרוק.

אגב נזק תדמיתי על פיטור מאמנים... גם זה גורם להרבה מאוד נזק תדמיתי, גם עניין בונפלד ואלול וגם מסיקה עכשיו.
הפועל זה משפחה כמו שאריה דרעי זכאי...
באמת צריך עוד עורך דין בקבוצה, יש יותר תביעות משחקנים.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

תסלחו לי אבל אתם מ*יינים את המוח!!! בכל חברה נורמלית בנאדם שפוטר/התפטר/הפסיק העסקתו חד צדדית מזדכה על הרכב והטלפון וכל התנאים הנלווים. החוזה של השחקן מול הקבוצה מותנה בכך שיעבור בדיקות רפואיות, השחקן לא עבר - המועדון לא מחוייב לו. נקודה. נוח להגיד חוסר רגישות ודרך הגרוש של הלירה אבל אני רק רוצה להזכיר לכולם שפה זה לא לשכת הסעד ולא ביטוח לאומי!!! שחקן מבוטח באלפי שקלים בדיוק בשביל המקרים האלה שילך לתבוע את הביטוח! מה עוד שלא מדובר פה על שחקן בית אלא שחקן ששיחק בלחץ חודשיים, ראה את הכסף של אלונה וחמד לצאן...

אגב, קראתי את הכתבה, לפי נדב דייג ההנחיה בנושא יצאה ישירות מאלונה! למישהו מתחשק לקלל?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. כדורגל הוא לא עבודה רגילה. לא מכיר עובד שכיר אחר שכמו יניב אלול בזמנו שיחק 45 דקות עם שבר. לא מכיר עובד שכיר אחר שעולה לפעמים פצוע ועם זריקות במקום העבודה שלו.

2. היתרון של הפועל באר שבע חייב להיות בתחושת החום והמשפחתיות שהיא מקנה.
המקרים האחרונים מראים שהמציאות רחוקה מכך. בכל זאת מדובר בכיס של אלונה, אבל אלונה צריכה לחשוב טוב מה יהיו התוצאות בעתיד של מעשיה.
הפועל באר שבע שפועלת רק על פי החוק הכתוב (נותן לה להנות מהספק שהיא לא עברה על החוק אלא רק התנהגה בקרירות) תצטרך כמו בשנה האחרונה לשלם הרבה יותר כסף עבור שחקנים ישראלים.
שחקן ישראלי כמו אייל שן שיקבל הצעה של 70 אלף דולר מהפועל פתח תקווה ידרוש שוב 120 אלף דולר לעונה כדי להגיע לכאן.
מועדון עם תחושה של חום, משפחתיות והרגשה שדואגים לשחקן גם כשהוא נפצע, יכולה הייתה להוריד את הסכומים. אלונה כאמור תהיה זאת שתצטרך להתמודד עם התוצאות בעתיד.

3. ההנחיה הגיעה מאלונה? נו מה זה משנה בכלל? אז אסור להעביר ביקורת?
במקרה הנוכחי, חוץ מהכיס של אלונה, נפגעת גם התמדית של המועדון שנקרא הפועל באר שבע, ואני חושב שבמקרה הזה האוהדים יותר מיכולים להשמיע את דעתם.

4. מעניין אותי, אחרי הפרשיות האחרונות, מה קורה בפעם הבאה שיבקשו בהפועל באר שבע משחקן זה או אחר לעלות פצוע בשביל הקבוצה? מי בכלל יסכים לכך?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משה אוחיון כתב:1. כדורגל הוא לא עבודה רגילה. לא מכיר עובד שכיר אחר שכמו יניב אלול בזמנו שיחק 45 דקות עם שבר. לא מכיר עובד שכיר אחר שעולה לפעמים פצוע ועם זריקות במקום העבודה שלו.
נעים מאוד. אני הייתי שכיר, והרבה פעמים באתי לעבודה כשאני חולה, נשארתי אחרי עבודה המון שעות למרות שלא קיבלתי עליהן שקל, המשכתי לקבל טלפונים מספקים ומלקוחות גם ב 21:00 כשהגעתי הביתה.

כדורגל זו עבודה רגילה!!! רק שבכדורגל "השכיר" מקבל הרבה יותר כסף!

לא צריך להתרגש מכל כתבה שיש בעיתון. רצוי לחכות ולראות איך הסתיים המקרה ואז אפשר לדון בנושא ולהעביר ביקרות על ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מסיקה ואלונה עלו לשידור (כל אחד בנפרד) אצל אופירה אסייג ופתחו שם "תיבת פנדורה",
אני חושב שהיה אפשר לחסוך את זה משני הכיוונים.

https://www.one.co.il/Article/148482.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:תסלחו לי אבל אתם מ*יינים את המוח!!! בכל חברה נורמלית בנאדם שפוטר/התפטר/הפסיק העסקתו חד צדדית מזדכה על הרכב והטלפון וכל התנאים הנלווים. החוזה של השחקן מול הקבוצה מותנה בכך שיעבור בדיקות רפואיות, השחקן לא עבר - המועדון לא מחוייב לו. נקודה. נוח להגיד חוסר רגישות ודרך הגרוש של הלירה אבל אני רק רוצה להזכיר לכולם שפה זה לא לשכת הסעד ולא ביטוח לאומי!!! שחקן מבוטח באלפי שקלים בדיוק בשביל המקרים האלה שילך לתבוע את הביטוח! מה עוד שלא מדובר פה על שחקן בית אלא שחקן ששיחק בלחץ חודשיים, ראה את הכסף של אלונה וחמד לצאן...

אגב, קראתי את הכתבה, לפי נדב דייג ההנחיה בנושא יצאה ישירות מאלונה! למישהו מתחשק לקלל?

:השתחוות: :השתחוות:

תוסיף גם העובדה שבמועדון הביעו נכונות לבא בצורה מסויימת לקראת השחקן, אלא שהאחרון שנמצא במצב שלהפסיד אין לו מה, עובד כנראה בשיטת "מצליח".
משה אוחיון כתב:היתרון של הפועל באר שבע חייב להיות בתחושת החום והמשפחתיות שהיא מקנה.
המקרים האחרונים מראים שהמציאות רחוקה מכך. בכל זאת מדובר בכיס של אלונה, אבל אלונה צריכה לחשוב טוב מה יהיו התוצאות בעתיד של מעשיה.
הפועל באר שבע שפועלת רק על פי החוק הכתוב (נותן לה להנות מהספק שהיא לא עברה על החוק אלא רק התנהגה בקרירות) תצטרך כמו בשנה האחרונה לשלם הרבה יותר כסף עבור שחקנים ישראלים.
שחקן ישראלי כמו אייל שן שיקבל הצעה של 70 אלף דולר מהפועל פתח תקווה ידרוש שוב 120 אלף דולר לעונה כדי להגיע לכאן.
מועדון עם תחושה של חום, משפחתיות והרגשה שדואגים לשחקן גם כשהוא נפצע, יכולה הייתה להוריד את הסכומים. אלונה כאמור תהיה זאת שתצטרך להתמודד עם התוצאות בעתיד.

סבבה, ת'צודק במאה אחוז (נגיד..).
תן לאלונה לעשות את שיקולי הכדאיות שלה בעצמה. יש הבדל גדול בין העלאת הנק' שהעלת כעת, לבין לשפוך ערימות של ארס ורפש כפי שהיינו עדים מגורמים שונים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

נלקח מתוך הכתבה בוואן:
"...ש: זה נכון שביקשתם ממנו לפנות את הדירה ולהחזיר את הרכב?
"זה עניין משפטי. החוזה שלו הסתיים מבחינתנו. ברגע שהוא הפך את העניין ביני לבינו לעניין משפטי, אני יצאתי מהתמונה. אני אקבע את הדברים כשידברו איתי. כשמאיימים עלי בעורכי דין, באותו רגע, נגמר הסיפור".

ש: אתה מסכימה שהוא יצלצל אליך וידבר איתך?
"ודאי, הדלת שלי פתוחה תמיד בפני כל אדם ובטח בפני השחקנים שלי וארז מסיקה לא שונה מכל בנאדם אחר. אם הוא היה רוצה לדבר איתי, הוא היה יושב ומדבר איתי. אני יזמתי את הפגישה הזו, למה יזמתי אותה? כי לא רציתי להגיע לנקודה שאנחנו נמצאים היום. רציתי שהוא יבין את העמדה שלנו".
..."

עכשיו אחרי שראיתי את התגובה של אלונה (שאני נוטה להאמין לה הרבה יותר מאשר אני נוטה להאמין לשחקן כזה או אחר) אני חושב שמסיקה יוצא בזול שלא תבעו אותו על הוצאת דיבה ופגיעה בשמה הטוב.
חוצפן! לבוא לאיים על המועדון עם עו"ד. מי אתה בכלל? פישר! כזה שהבין שהמצב לרעתו וניסה לנצל את טוב הלב על-מנת להרוויח עוד כמה גרושים......

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מצויין אלונה. עד עכשיו לא הגבתי כי באמת זה היה מעורפל מידי.
אבל מהתגובה של אלונה אפשר להבין שהוא בחר ל"איים" על המועדון בתביעה, ומרגע זה נפסקו היחסים החמימים והמשפחתיים.
כולם מנסים לתפוס טרמפ על אלונה רק שכחו שזה לא אידמק.
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה