לאחרונה יש תופעה בעיר באר שבע לתבוע את הקבוצה מסיבות לא ברורות אנחנו בתור קהל שכל היום אומר שלשחקנים במועדון אין מחויבות ,שהשחקני בית הם שחקני אשפה, אז פתאום שהם תובעים את הקבוצה אנחנו מוצאים לנכון להצביע על הנהלה כאשמה .
עכשיו ישנם שלוש תביעות אני יתייחס לכל אחד בנפרד:
1-בונפלד-לא יודע מה נסגר שם אבל לפי מה שאני יודע יש ביטוח והביטוח צריך לשלם,בכל מקרה הוא היה צריך לגמור את זה בתוך המועדון ולא עם כלי התקשורת ולעשות את עצמו מסכן,אני בטו שאלונה הייתה עוזרת לו אין לי ספק בזה..
2-אלול- בנאדם עלוב אני אפילו לא רוצה להתייחס בצע כסף..........אני לא יודע מה הוא עושה פה בכלל ואיך לא קונסים אותו על טיפשות,העיקר שהוא שחקן בית נשמה שירד עם הקבוצה ליגה רק שכחו לציין שבשביל הרבה מאוד כסף שלא היה מרוויח בשום מקום.
3-מסיקה-לא יודע מה קורה שם אבל אני שוב שונא שחקנים יוצאים לתקשורת ומנסים לצייר אתת עצמם כרעבים ללחם,במיוחד אחרי שב-10 שנים אחרונות הם מרוויחים בערך כ-100 אלף דולר לעונה בממוצע. מה גם שאני מאמין לאלונה מאשר לאיזה שחקן שפתאום הפכתם לי לסמל רק חסר תעשו לו שלט.
בקיצור חברים תפסיקו לעשות לי פה שחקנים צדיקים ומסכנים ובמיוחד לא סמלים כאין היום בבאר שבע סמלים ושחקנים צדיקים צאו מהסרט ותעזבו את ההנהלה..
אני לא אומר שהנהלת באר שבע טהורה אני אפילו כועס עליה בהרבה דברים אבל פה הם בסדר גמור די עם שטויות...
תעשו טובה
Re: תעשו טובה
הקהל מחפש תמיד את חצי הכוס הריקה אין מה לעשות לא צריך להתייחס בעניין התנהלות ההנהלה אני שקט בקטע המקצועי קצת פחות.
שלושת השחקנים האלה פטטים. יכול להיות שהקבוצה הפסיקה לשלם להם אבל בצדק, הקבוצה לא אמורה לשלם משכורת לשחקנים0 שפרשו מכדורגל, לא אמורה לספ0ק להם דירה ורכב.
את המשכורת שלהם הם אמורים לקבל מהביטוח, שיתבעו על אובדן כושר עבודה והם יקבלו כל מה שמגיע להם.
ואלול אין לי מושג על מה בכלל הוא תובע.
בכל מקרה, אין מה לבוא בטענות לאלונה, ששחקנים באים ומדברים איתה ככה באיומים של עו"ד ובתי משפט אז היא עונה להם בדיוק כמו שצריך- תדסברו עם העו"ד שלי. היא לא נכנסת לעיניינים מגעילים כאלה.
את המשכורת שלהם הם אמורים לקבל מהביטוח, שיתבעו על אובדן כושר עבודה והם יקבלו כל מה שמגיע להם.
ואלול אין לי מושג על מה בכלל הוא תובע.
בכל מקרה, אין מה לבוא בטענות לאלונה, ששחקנים באים ומדברים איתה ככה באיומים של עו"ד ובתי משפט אז היא עונה להם בדיוק כמו שצריך- תדסברו עם העו"ד שלי. היא לא נכנסת לעיניינים מגעילים כאלה.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
לא ברור מה קורה שם, אבל אם יש משהו שהוא כן ברור לי בין אם הקבוצה אשמה ובין אם לאו, ממש לא ככה רציתי שתהיה באר שבע. תחת עוד ועוד תביעות משפטיות. אחד מהדברים שהכי הפריעו, לי לפחות, בתקופתו של ז'ינו היו התביעות החוזרות ונשנות. בתקופתו חיפשנו רק איך להאשים את הבעלים עכשיו אנחנו מנסים למצוא בשחקנים את האשמה ברור לי שאנחנו לא היינו בסדר באף אחד מהמקרים.. גם ברור לי שאף אחד מהצדדים לא ממש בסדר עכשיו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
זינו ואלונה הם שונים!
אלונה משלמת הכל בזמן ומשלמת הרבה בגלל זה הרבה חושבים שהיא איזה פראירית בגלל זה להביא לפה שחקנים זה הרבה יותר יקר מפעם אז עזוב אותך שטויות בצע כסף זזה הסיפור.
אלונה משלמת הכל בזמן ומשלמת הרבה בגלל זה הרבה חושבים שהיא איזה פראירית בגלל זה להביא לפה שחקנים זה הרבה יותר יקר מפעם אז עזוב אותך שטויות בצע כסף זזה הסיפור.

- אדומה דרומית
יש משהו בדבריךנדב סגרון כתב:לאחרונה יש תופעה בעיר באר שבע לתבוע את הקבוצה מסיבות לא ברורות אנחנו בתור קהל שכל היום אומר שלשחקנים במועדון אין מחויבות ,שהשחקני בית הם שחקני אשפה, אז פתאום שהם תובעים את הקבוצה אנחנו מוצאים לנכון להצביע על הנהלה כאשמה .
1-בונפלד-לא יודע מה נסגר שם אבל לפי מה שאני יודע יש ביטוח והביטוח צריך לשלם,בכל מקרה הוא היה צריך לגמור את זה בתוך המועדון ולא עם כלי התקשורת ולעשות את עצמו מסכן,אני בטו שאלונה הייתה עוזרת לו אין לי ספק בזה..
2-אלול- בנאדם עלוב אני אפילו לא רוצה להתייחס בצע כסף..........אני לא יודע מה הוא עושה פה בכלל ואיך לא קונסים אותו על טיפשות,העיקר שהוא שחקן בית נשמה שירד עם הקבוצה ליגה רק שכחו לציין שבשביל הרבה מאוד כסף שלא היה מרוויח בשום מקום.
3-מסיקה-לא יודע מה קורה שם אבל אני שוב שונא שחקנים יוצאים לתקשורת ומנסים לצייר אתת עצמם כרעבים ללחם,במיוחד אחרי שב-10 שנים אחרונות הם מרוויחים בערך כ-100 אלף דולר לעונה בממוצע. מה גם שאני מאמין לאלונה מאשר לאיזה שחקן שפתאום הפכתם לי לסמל רק חסר תעשו לו שלט.
בקיצור חברים תפסיקו לעשות לי פה שחקנים צדיקים ומסכנים ובמיוחד לא סמלים כאין היום בבאר שבע סמלים ושחקנים צדיקים צאו מהסרט ותעזבו את ההנהלה..
אני לא אומר שהנהלת באר שבע טהורה אני אפילו כועס עליה בהרבה דברים אבל פה הם בסדר גמור די עם שטויות...
אבל אי אפשר שלא לתהות, 3 שחקנים במקביל תובעים את המועדון וטוענים שהיחס כלפם הוא עוין וקר....
גם אני לא יודעת את הפרטים המלאים ואין לי דרך לדעת מי אשם ומי צודק, אבל טוב זה לא עושה לאף אחד ההתעסקות הזו בתביעות.
בעניין מסיקה אני נוטה להסכים שאלונה צודקת. בשאר אני פשוט לא יודעת.
- הפועל_מלחמה
אני חושב שהמועדון מתנהל כמו שצריך למה לשלם למישהו שלא עובד שהם היו קשירים הם קיבלו כל גרוש עכשיו אין להם ברירה אז הם מנסים לקבל כסף שלא מגיע להם ועוד שמעתי כמה מהם מבקשים תפקיד במועדון מה עשיתם בכלל שתקבלו תפקיד במועדון תודה רבה על תקופה נפלאה עזבתם שלא בעשמתכם אבל אין מה לעשות זה מה שישנדב סגרון כתב:לאחרונה יש תופעה בעיר באר שבע לתבוע את הקבוצה מסיבות לא ברורות אנחנו בתור קהל שכל היום אומר שלשחקנים במועדון אין מחויבות ,שהשחקני בית הם שחקני אשפה, אז פתאום שהם תובעים את הקבוצה אנחנו מוצאים לנכון להצביע על הנהלה כאשמה .