בפעם הראשונה בתולדות הפועל באר שבע...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

בפעם הראשונה בתולדות הפועל באר שבע...

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לפחות מאז שאני אוהד את הקבוצה, שום שחקן באר שבעי לא ישחק בהרכב של הפועל באר שבע במשחק הקרוב.

https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 48593.html" onclick="window.open(this.href);return false;

מצד אחד, היה צפוי לאור העובדה שאילוז היה היחידי בהרכב מאז תחילת העונה.
מצד שני, זה לא הופך את זה לפחות כואב.

גם כאשר אנו מחפשים את הסיבות המדויקות לתופעה, יש שני צדדים למטבע.
מצד אחד, חייבים לציין שהנהלת הפועל באר שבע החדשה התמודדה עם בואה עם מחלקת נוער מתפוררת שהשאיר אדון אלי זינו ומאז עושה מאמצים גדולים לשקם את המחלקה.
מהצד השני, יתכן שמאמן אחר שאינו נותן מקום קבוע בהרכב לשחקני רכש, היה משלב בשלב מסוים שחקנים כמו דודזאדה (במקום הרוש החלש), או את משה אסולין (במקום שן/אופיר המאכזבים).

דעתכם בנושא?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: בפעם הראשונה בתולדות הפועל באר שבע...

שליחה על ידי ניב »

א. ממש לא מפתיע, צפוי אפילו הייתי אמור, כשיש לך שחקן בית אחד בהרכב ברור שיהיו משחקים שיהיה משחק/שנים שהוא לא ישחק, אולי אפילו יותר.

ב.איך שהקבוצה נראית היום, יש מקום לשלב את אחד מהצעירים דודזאדה/אסולין/אלקיים או לנסות לפחות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה הרסת לנו תבריאות כבר שתחרר !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה,
כמו שציינת המצב לא נעים בכלל... יחד עם זאת צריך לשים תחת דגש גדול שהאופציות המקומיות הן לא רבות.
מעבר לזה לטעמי היה מקום לתת הזדמנויות לאסולין ודודזאדה במהלך העונה עד כה, מה שלא מבטיח שאחד מהם היה משחק היום...
שורה תחתונה המצב רע לא באשמת החברה שכרגע פוקדים את המועדון, ומאידך אי אפשר להגיד שהם לא עושים מספיק כדי לשפר את המצב.
הדבר היחיד שאפשר לבוא עליו בתלונות (ובצדק) הוא שהחברה הבודדים שיכולים לקבל דקות לא ממש מקבלים וחבל.
אבל תכלס ההבדל כרגע בין התרצות שלך לבין התלונות הבלתי פוסקות הוא 90-180 דק' של שילוב שחקני בית.

אז תכלס, אין על מה לבוא בטענות רק להמתין בסבלנות ולקוות שהעבודה שמתבצעת כרגע נעשית בצורה יסודית.
רק אהבה תנצח...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

כרגע, זה לא מפריע לי ולא כואב לי בכלל. אין לנו היום שחקני בית שיכולים לשחק בהרכב של הקבוצה, למרות יכולת חלשה של חלק משחקני הרכש.

אלונה משקיע הרבה מאוד כסף במחלקת הנוער מאז שהגיעה אלינו, ואני מאמין שעם הזמן יהיה לנו הרבה שחקני בית בהרכב.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

1. מתנצל, זה לא ממש מזיז לי כי אני אוהד הפועל באר-שבע ללא קשר מי משחק בהרכב.
2. השחקן בית היחיד שראוי לקבל דקות זה יוסי אלקיים והוא פצוע.
3. דודזאדה ואסולין לא מתאימים להחליף אף שחקן על אף החולשה הרבה של שחקני ההרכב, הם כרגע לא ברמה
וראיתי מספיק משחקים של שניהם. שני השחקנים האלה חייבים לצאת החוצה ולשחק כי להיות בסגל
הרחב של הפועל באר-שבע בליגת העל זה אולי טוב בשביל פוזה, בחורות וניפוח האגו, אבל בשביל
הקריירה שלהם זה גרוע מאוד. הם צריכים להבין שכרגע הם לא יכולים להגיע להרכב מהדרך הקדמית
ומוטב שיצברו דקות משחק בחוץ כדי שיוכלו לחזור מהדלת הקדמית. חבל לי בעיקר על משה אסולין,
בסוף הוא יגיע למצב של אלירן אפריאט ויעזוב, עדיף לו לעשות את זה כבר עכשיו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

שמעון א כתב:כרגע, זה לא מפריע לי ולא כואב לי בכלל. אין לנו היום שחקני בית שיכולים לשחק בהרכב של הקבוצה, למרות יכולת חלשה של חלק משחקני הרכש.

אלונה משקיע הרבה מאוד כסף במחלקת הנוער מאז שהגיעה אלינו, ואני מאמין שעם הזמן יהיה לנו הרבה שחקני בית בהרכב.

זהו, שדווקא העובדה שאין לנו את שחקני הבית שראויים להיות בהרכב לא עושה לי טוב (אם כי הרבה פחות מבעבר - התפכחתי..)

מבט מהיר ומפוכח לעבר מחלקת הנוער, מלמד שיש לנו עוד שני שנתונים לפחות לזרוק לפח (למעט יחידי סגולה) לפני שנוכל באמת להעלות שחקני בית איכותיים לבוגרים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:

זהו, שדווקא העובדה שאין לנו את שחקני הבית שראויים להיות בהרכב לא עושה לי טוב (אם כי הרבה פחות מבעבר - התפכחתי..)

מבט מהיר ומפוכח לעבר מחלקת הנוער, מלמד שיש לנו עוד שני שנתונים לפחות לזרוק לפח (למעט יחידי סגולה) לפני שנוכל באמת להעלות שחקני בית איכותיים לבוגרים..
השאלה האם באמת מאמינים באותם יחידי סגולה, האם עושים מאמצים לממש את הפוטנציאל והאם נותנים להם כלים להצליח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

האם העובדה שחלק גדול מהפותחים בהרכב מגלים יכולת חלשה לא מצדיקה הכנסה של שחקנים אחרים
אייל שן-גם כיום משה אסולין יכול להיות טוב ממנו.הרי לא מדובר בשחקן שהיה טוב בהרכב.למה לעזאזל משה אסולין בסגל אם אין לו סיכוי לשחק??
הרוש??שום עיתונאי חצר ויחצני מקלדת לא יצליחו להסביר לי למה קידר לא יכול לשחק בעמדה הזאת טוב יותר מהרוש מלבד העובדה שעזורי הביא אותו.
מוריירה-להחזיר את אפריים דוידי הוא פשוט לא יכול להיות יותר גרוע.אני גם בטוח שאם מחפשים שחקן בינואר זו העמדה המצריכה שחקן חיזוק.
אם עזורי עדיין מחפש קשר דפנסיבי הוא מאמת את מה שאנחנו אומרים בעניין הכישלון שלו בבחירת מי שנמצא היום בתפקיד!!!

ההשפעה של המאמן הזה לא עובדת ואי אפשר להחליף שוב את הסגל.עדיף שנפרד ממנו.ההצלחה היחסית של אבי נימני עם הסגל הזה במכבי היא התשובה להשפעה של מאמן על סגל לא ממש חזק!!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדומתוק כתב:האם העובדה שחלק גדול מהפותחים בהרכב מגלים יכולת חלשה לא מצדיקה הכנסה של שחקנים אחרים
אייל שן-גם כיום משה אסולין יכול להיות טוב ממנו.הרי לא מדובר בשחקן שהיה טוב בהרכב.למה לעזאזל משה אסולין בסגל אם אין לו סיכוי לשחק??
הרוש??שום עיתונאי חצר ויחצני מקלדת לא יצליחו להסביר לי למה קידר לא יכול לשחק בעמדה הזאת טוב יותר מהרוש מלבד העובדה שעזורי הביא אותו.
מוריירה-להחזיר את אפריים דוידי הוא פשוט לא יכול להיות יותר גרוע.אני גם בטוח שאם מחפשים שחקן בינואר זו העמדה המצריכה שחקן חיזוק.
אם עזורי עדיין מחפש קשר דפנסיבי הוא מאמת את מה שאנחנו אומרים בעניין הכישלון שלו בבחירת מי שנמצא היום בתפקיד!!!

ההשפעה של המאמן הזה לא עובדת ואי אפשר להחליף שוב את הסגל.עדיף שנפרד ממנו.ההצלחה היחסית של אבי נימני עם הסגל הזה במכבי היא התשובה להשפעה של מאמן על סגל לא ממש חזק!!

לגבי אסולין במקום שן - שווה לנסות..

קידר במקום הרוש? א' - הסניליות מזמן הפכה למגפה באר שבעית...תרענן ת'זיכרון לגבי עונת אשתקד - לא בכדי איבד את מקומו בהרכב. ב' - אמנם הרוש רחוק מלעורר פלאשבקים מיעקב כהן או אפילו אנדראה בלאיץ', אבל בטוח לא כזה גרוע כמו שמשום מה לא מעט מנסים לעשות ממנו. מה שבטוח, שהוא בדרגה אחת לפחות ממה שראינו אשתקד מקידר..

גם אם לו יהי כדבריך בעניין נמני (שעד כה עומד בציפיות ולא מעבר - לפני 2 משחקים עוד היו במיני משברון, כזה שמאמן עם שם אחר היה כבר עם רגל בחוץ), ניסיון העבר מלמד שהחלפת מאמן לא מביאה בד"כ את הבשורה. לא קשטן ולא קאפלו לא ימציאו מחדש את שן&מוריירה..תפקיד שהוא הכי אוברייטד שיש. וכל זה עוד מבלי להיכנס לעניין שיקולים רחבים יותר של ראייה אסטרטגית ארוכת טווח בכל הקשור לבניית המועדון..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה