לא להביא שום שחקן חדש בינואר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

לא להביא שום שחקן חדש בינואר

שליחה על ידי ירון »

לי אישית נמאס מזה שכל שבוע שחקן חדש על הכוונת
די אני רוצה להיות מחובר לקבוצה להכיר את השחקנים אני לא עומד בקצב, ונמאס לי לשמוע שהשחקנים צריכים להתחבר בטח שהם עדיין צריכים אם כל שבוע מגיע שחקן חדש

איך אפשר להרגיש קרבה לשחקנים שכל שבועיים מגיע שחקן חדש
כל שבועיים שלושה אני רואה שחקן חדש שאני "לא מכיר"
אם כבר רוצים להביא שחקנים אז רק שחקני בית שחוזרים כמו חוגג הייתי מאוד רוצה לראות אותו כאן, אלירן אפריאט רפי עמוס ויש עוד (לא חסרים שחקנים באר שבעים ברמה שעזורי רוצה) פרט לכך לא צריך שיביאו עוד שחקנים לקבוצה אפילו הייתי משחרר כמה!!!

בקיצור זה הסגל שצריך להישאר עד סוף העונה כולל עזורי
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: לא להביא שום שחקן חדש בינואר

שליחה על ידי bs war »

זה באמת מזכיר לי שאפריאט עושה חיל בראשל"צ.
אולי בכל זאת היה לו מקום בסגל ?

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גם אני חושב שבנתיים לא צריך לחזק את הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אין טעם לחזק, חבל על הכסף.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

באמת אין טעם לחזק את הקבוצה.

בין כה וכה די נגמרה לנו העונה - מצד אחד, קשה לראות אותנו לוקחים אליפות או נאבקים על אחד מארבעת המקומות הראשונים, ומצד שני - ליגה לא נרד.

אפשר להתחיל לחשוב רציני על העונה הבאה (כשגם עזורי עולה על סדר היום).

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

dudi2002 כתב:באמת אין טעם לחזק את הקבוצה.

בין כה וכה די נגמרה לנו העונה - מצד אחד, קשה לראות אותנו לוקחים אליפות או נאבקים על אחד מארבעת המקומות הראשונים, ומצד שני - ליגה לא נרד.

אפשר להתחיל לחשוב רציני על העונה הבאה (כשגם עזורי עולה על סדר היום).
גם עוד לפני שהתחילה העונה, ידעת שלא תרד ולא תזכה באליפות.
אז בשביל מה לחזק את הקבוצה מכל הבחינות מכל הכיוונים? כי המאמן חשב שיש צדדים חלשים בקבוצה והוא רוצה שיפור.

אני הייתי מביא את סימיוני בינואר, ספק אם אנשים יסכימו איתי פה.
משתף את אלקיים ואסולין יותר, גם בהרכב על חשבון אופיר ורביבו (האשדודים הלא משהו..)

נכון שהעונה עוד לא הסתיימה, ונכון גם כמו שאומרים פה שבאליפות לא נזכה וליגה לא נרד.
ולכן הדבר היחידי שכן ניתן לעשות, הוא להתחיל לבנות את הבסיס לשנה הבאה.
כדי שבקיץ הבא, לא נגיע למצב שנגיד "צריך לבנות בסיס לשנים הבאות, בוא נחליף את כל הסגל".
כי אז העונה הזאת הייתה בזבוז אחד גדול.
צריך לנצל את העונה הזאת ולהתחיל לשתף שחקנים צעירים שאמורים להוות בסיס של סגל לשנים הבאות.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Omer6 כתב:
גם עוד לפני שהתחילה העונה, ידעת שלא תרד ולא תזכה באליפות.
אז בשביל מה לחזק את הקבוצה מכל הבחינות מכל הכיוונים? כי המאמן חשב שיש צדדים חלשים בקבוצה והוא רוצה שיפור.

אני הייתי מביא את סימיוני בינואר, ספק אם אנשים יסכימו איתי פה.
משתף את אלקיים ואסולין יותר, גם בהרכב על חשבון אופיר ורביבו (האשדודים הלא משהו..)

נכון שהעונה עוד לא הסתיימה, ונכון גם כמו שאומרים פה שבאליפות לא נזכה וליגה לא נרד.
ולכן הדבר היחידי שכן ניתן לעשות, הוא להתחיל לבנות את הבסיס לשנה הבאה.
כדי שבקיץ הבא, לא נגיע למצב שנגיד "צריך לבנות בסיס לשנים הבאות, בוא נחליף את כל הסגל".
כי אז העונה הזאת הייתה בזבוז אחד גדול.
צריך לנצל את העונה הזאת ולהתחיל לשתף שחקנים צעירים שאמורים להוות בסיס של סגל לשנים הבאות.
אני ממש לא הייתי רוצה שאת הבסיס לשנים הבאות יבנה גיא עזורי.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

bs war כתב:
אני ממש לא הייתי רוצה שאת הבסיס לשנים הבאות יבנה גיא עזורי.
גם אני לא, אבל אם בעונה הבאה לא יעמוד על הקווים גיא עזורי - אפשר לומר שהעונה הזו היתה בזבוז זמן.
וכי למה אני כל כך קיצוני? אז נכון שיש מאמנים הרבה יותר איכותיים מעזורי, אך משום מה אנחנו נוהגים לשכוח דבר חשוב:

כל מאמן שיגיע, מוכשר ומקצועי ככל שיהיה, לא יכיר את הפועל באר שבע. מבחינתו הקבוצה תיחשב כחדשה לכל דבר. לפיכך, לצערנו יחזור הגלגל שוב: תוצאות לא משהו, אשדודים לא דופקים - למה לא מספסלים אותם?, איפה המשחק ההתקפי, ועוד...

ולנו? תיפקע הסבלנות גם ממנו אחרי 5-6 מחזורים.

לסיכום: הפועל ב"ש תצליח באמת רק כשייבנה כאן משהו מיוחד ו...עם אותו מאמן!!!!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dudi2002 כתב:
גם אני לא, אבל אם בעונה הבאה לא יעמוד על הקווים גיא עזורי - אפשר לומר שהעונה הזו היתה בזבוז זמן.
וכי למה אני כל כך קיצוני? אז נכון שיש מאמנים הרבה יותר איכותיים מעזורי, אך משום מה אנחנו נוהגים לשכוח דבר חשוב:

כל מאמן שיגיע, מוכשר ומקצועי ככל שיהיה, לא יכיר את הפועל באר שבע. מבחינתו הקבוצה תיחשב כחדשה לכל דבר. לפיכך, לצערנו יחזור הגלגל שוב: תוצאות לא משהו, אשדודים לא דופקים - למה לא מספסלים אותם?, איפה המשחק ההתקפי, ועוד...

ולנו? תיפקע הסבלנות גם ממנו אחרי 5-6 מחזורים.

לסיכום: הפועל ב"ש תצליח באמת רק כשייבנה כאן משהו מיוחד ו...עם אותו מאמן!!!!
זה לא תמיד עובד ככה. גיא לוי קיבל את הקבוצה מידי לנדאו והביא את מליקסון, קדוסי, זרקו, קוסטרוב, אוקוגו, כבדה (זולו עלה מהנוער)- בסה"כ 6 שחקנים (שכחתי מישהו?). אותם הוא שילב עם שחקנים יותר מבוגרים, שרובם היו שחקני בית או מזוהים עם העיר- אסי, אילוז, קידר, אלול, חיים, בונפלד, סימיוני. וכמובן שנשארו עוד כמה שחקני רכש מהעונות שלפני- ניסים, פדלון, פדידה וכו'. החליף סגל שלם? לא, וגם לא היה צריך.
לשם השוואה, עזורי הביא 16 (פלוס מינוס, הפסקתי לספור) שחקנים חדשים, ושילב אותם בהרכב עם 3 שחקנים שהיוו את ה"בסיס" מהעונה הקודמת.

ההרכב של גיא לוי (במשך רוב העונה)- אסי, אילוז, קידר, זרקו, פדלון, זולו, בונפלד, כבדה, מליקסון, חיים, קדוסי.
בסה"כ 4 שחקני רכש שלו.

ההרכב של עזורי- קאלה, גלארסה, פרגל, דנילו, הרוש, אופיר, שן, רביבו, אילוז, מליקסון, אסולין.
בסה"כ... 9 שחקני רכש שלו. כשעל הספסל מחכה בעדיפות ראשונה גיל כלומשטיין.

מצא את ההבדלים.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

bs war כתב:
כשעל הספסל מחכה בעדיפות ראשונה גיל כלומשטיין.
שהוא מבחינתו יוסי בניון החדש... :ישן:

שלח תגובה