נמאס ממך גיא עזורי ואני יודע שזה יראה כמו נושא שנחרש ונטחן יותר מכל דבר אחר בפורום הזה
אבל לי נמאס לשבת בצד ולשתוק,נמאס מכל התעלולים שלך!. הבאתה זרים ברמה בינונית,שלא נדבר
על השחקנים שהיו פה בשנה שעברה שלהם בכלל לא נתתה את ההזדמנות! חוץ מרביבו,ואולי ליאור אסולין
אתה נכשלת בכל השחקנים שהבאתה עד עכשיו.היה לך כ''כ הרבה זמן ותקציב מאוד מכובד לבחור שחקנים מצויינים,
במקום זה הבאתה שחקנים ששוים ליגה לאומית לא יותר! לדעתי ג'קי בן זקן צריך לברך אותך.אתה מציג כדורגל
פחדן וחסר שיטה..ואין לך פשוט מושג בכדורגל לך תאמן כושר,למרות שגם את זה אין לשחקנים.מבחינתי נגמרה העונה
להפועל ב''ש כרגע אנחנו קבוצת אמצע טבלה שאין לה בכלל ציפיות ל 1-4. אז למה לא לתת את הקרדיט
לצעירים?למה אתה הורס לנו את הפועל ב''ש?גיא עזורי אתה הוצאתה לי את החשק לבוא למשחקי כדורגל
ואני בחיים לא התביישתי בקבוצה שאני כ'''כ אוהב.ולמרות שאני עדיין ''צעיר'' ורואה ונוסע למשחקי הקבוצה אולי
רק עשור,אבל אנחנו בחיים לא נראינו כ''כ קטסטרופה כמו מול מכבי וסכנין.ואתה עוד מדבר על עוד שחקנים בינואר??
ברק בדש?לא נמאס לך מהבינוניות..אם הוא לא מצליח באשדוד אז למה שבהפועל ב'''ש כן? איש תקשורת זה מה שאתה,
פוליטיקאי מעולה..לסבן את אלונה אתה אולי איכשהוא מצליח, אבל לא אותנו מר עזורי המהולל.ולכל אוהבי עזורי שרוצים
לתת לו סיבוב אחד של חסד אז אני שואל בשביל מה? כדי להגיד שנתנו לו את ההזדמנות? המאמן הזה נכשל בגדול!
כ''כ הרבה טענות יש לי אלייך,שרק דבר אחד יש לי להגיד
אלונה תתעוררי! זה עדיין לא מאוחר וזה לא בושה לפטר מאמן שפשוט מבייש אותנו
אלונה תתעוררי! גיא עזורי הביתה
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
Re: אלונה תתעוררי! גיא עזורי הביתה
ידידי , במשפט אחד אמרת הכל ...אורן האדום כתב:אני יודע שזה יראה כמו נושא שנחרש ונטחן יותר מכל דבר אחר בפורום הזה
[align=center]
GIFSoup[/align]

ואז מה אורן ?
המאמן החדש יחליף חצי סגל ? הוא יביא שחקנים מקומיים מסורוקה ישר להרכב ?
תבין, יש טעויות שלא ניתנות לתיקון במהלך העונה ורצוי להמתין לעונה הבאה,להחתים מאמן מנוסה בכל התחומים ולעשות הכל כדי להחזיר כמה שיותר שחקני בית מוכשרים שמשחקים בשדות זרים..
תבין, יש טעויות שלא ניתנות לתיקון במהלך העונה ורצוי להמתין לעונה הבאה,להחתים מאמן מנוסה בכל התחומים ולעשות הכל כדי להחזיר כמה שיותר שחקני בית מוכשרים שמשחקים בשדות זרים..
מסכימה, מאמן חדש הוא לא קוסם.גיל שגיב כתב:ואז מה אורן ?
למרות שאני מאמינה שאפשר להוצציא הרבה יותר ממה שקיים, ואני בכלל לא מדברת על החוסר ארכיה והכבוד שקיים בקבוצה .
(ההתבטויות של אסולין ורביבו .. )
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
לדעתי אפשר להביא מאמן עם ניסיון לדוגמא רוני לוי,שיכיר את השחקנים שילמד אותם שיהיה זה שיחליט
מי ישאר ומי לא..ולא כמו מר עזורי שזרק הרכב שלם לפח בלי למצמץ.. ויהיה כבר עם הראש לשנה הבאה
מי ישאר ומי לא..ולא כמו מר עזורי שזרק הרכב שלם לפח בלי למצמץ.. ויהיה כבר עם הראש לשנה הבאה