יותר מזל משכל!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

יותר מזל משכל!

שליחה על ידי אביאל »

משה אוחיון מסכם ומחלק ציונים!

תבלו!

https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=231" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: יותר מזל משכל!

שליחה על ידי nitsande »

משה תודה רבה על הסיכום,
אבל תרד מדנילו..."עבירה מיותרת של מורירה 25 מטר מהשער. גיא צרפתי לוקח את הבעיטה החופשית ושולח כדור מסובב שקאלה הודף ברגע האחרון."
משפט שתובע בדעה האישית שלך, מה גם שעבירה ממש לא הייתה שם.
וגם הציון של דנילו: "מורירה – 5. 5 (חלש מאוד, המון סימני שאלה האם הוא צריך להמשיך לפתוח בהרכב)."
על מה אתה מדבר? הוא היה יותר מסביר, וההגנה שלנו דווקא כשפרגל בחוץ נראית יציבה מתמיד (עם כל החיבה שלי לפרגל).
ואם כבר ציונים... פנדל מיותר של קידר? איזה פנדל? הוא ממש אבל ממש לא עשה כלום שם החלטה שערורייתית של אשר כהן.
שן ואופיר היו שניהם פח ולשניהם מגיע אותו ציון : 0
ורביבו יעיל בהתקפה? מתי בדיוק???? הוא פשוט משוטט על המגרש. יחד עם אייל שן השחקן הכי חלש על המגרש.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

nitsande כתב:משה תודה רבה על הסיכום,
אבל תרד מדנילו..."עבירה מיותרת של מורירה 25 מטר מהשער. גיא צרפתי לוקח את הבעיטה החופשית ושולח כדור מסובב שקאלה הודף ברגע האחרון."
וגם הציון של דנילו: "מורירה – 5. 5 (חלש מאוד, המון סימני שאלה האם הוא צריך להמשיך לפתוח בהרכב)."
על מה אתה מדבר? הוא היה יותר מסביר, וההגנה שלנו דווקא כשפרגל בחוץ נראית יציבה מתמיד (עם כל החיבה שלי לפרגל).
ואם כבר ציונים... פנדל מיותר של קידר? איזה פנדל? הוא ממש אבל ממש לא עשה כלום שם החלטה שערורייתית של אשר כהן.
ורביבו יעיל בהתקפה? מתי בדיוק???? הוא פשוט משוטט על המגרש. יחד עם אייל שן השחקן הכי חלש על המגרש.
תקשיב ניצן, אם תראה את הסיקורים שלי עד היום, אתה תראה שנתתי למורירה המון הזדמנויות והמון קרדיט, ואפילו בחרתי לציין את השיפור שלו, למרות שלדעתי היכולת שלו עלתה מקסימום מחלש לסביר. אתמול הוא שוב היה סביר. לא אחד שמוביל את ההגנה שגם אתמול מול פתח תקווה החלשה הייתה חלשה ונתנה לכדורים להסתובב בצורה חופשית ברחבה, לא אחד שמתעלה, ואותה עבירה הייתה מיותרת כש25-30 מטר מהשער מורירה עולה לכדור גובה פשוט ועושה עבירה מיותרת שנותנת לצרפתי מצב מצוין מכלום. אם קאלה לא היה לוקח הצלה גדולה (מקווה שיהיה שידור חוזר להצלה, הכדור התסובב וקאלה לקח כדור גדול) אנחנו חוטפים שער שהוא כולו אשמת מורירה.
בקשר לפנדל של קידר, מכיוון שהפנדל היה ממש לידי אני חייב לציין שלמרות שמדובר במקרה גבולי מאוד אפשר לשרוק פנדל על המקרה. קידר איבד את השחקן, יצר איתו מגע מאחור, בהחלט אפשר לשרוק. קידר לא היה צריך בכלל לתת לזר של פתח תקווה להגיע לפניו לכדור בטח ובטח ליצור מגע בקצה הרחבה כשלשחקן של פתח תקווה אין מה לעשות עם הכדור. מראש קידר לא היה צריך להגיע למצב שהוא נותן לשופט את המחשבה האם לשרוק לפנדל או לא, בטח כשהחלוץ של פתח תקווה היה לבד באיזור לא מסוכן בקצה הרחבה כש4 שחקנים שלנו מקיפים אותו.
הלאה לרביבו. מסכים לחלוטיין שהבחור לא קיים מבחינה הגנתית. במקום לעשות הגנה הוא אכן "משוטט" על המגרש. ועדיין, כדור קרן מצוין שהוא שם על הראש של קידר, בעיטה חופשית מסוכנת שהשוער של פתח תקווה לקח, וכמובן הבישול לנאסר. 3 מהלכים של שער הם אספקט לא רע בכלל מבחינה התקפית. זה לא מספיק כשהתרומה שלו היא אפס מבחינה הגנתית, זה לא מספיק כששולמו עלייך סכומים אדירים וציפו ממך להיות המנוע של הקבוצה ולהנהיג אותה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך להוריד לחלוטיין את התרומה של רביבו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

משה אוחיון כתב: הלאה לרביבו. מסכים לחלוטיין שהבחור לא קיים מבחינה הגנתית. במקום לעשות הגנה הוא אכן "משוטט" על המגרש. ועדיין, כדור קרן מצוין שהוא שם על הראש של קידר, בעיטה חופשית מסוכנת שהשוער של פתח תקווה לקח, וכמובן הבישול לנאסר. 3 מהלכים של שער הם אספקט לא רע בכלל מבחינה התקפית. זה לא מספיק כשהתרומה שלו היא אפס מבחינה הגנתית, זה לא מספיק כששולמו עלייך סכומים אדירים וציפו ממך להיות המנוע של הקבוצה ולהנהיג אותה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך להוריד לחלוטיין את התרומה של רביבו.
בקיצור, שחקן של מצבים נייחים.
דוד רביבו לא עושה כלום מתחילת העונה והגיע הזמן לתת קצת קרדיט לנאסר או אלקיים במקומו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

nitsande כתב:משה תודה רבה על הסיכום,

הוצאת לי המילים מהפה. נדב קידר היה די טוב אמש, וחדי העין גם הבחינו שבחצי השני מנע בגליץ' בסצוך למרכז המגרש מצב של אחד על אחד מול קאלה. ואפרופו קאלה - בכל הכבוד, ציון 9.5 שמור להופעות הירואיות באמת...
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 06 דצמבר 2009, 16:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מוריירה קיבל 5.5 והיה "חלש מאוד"....
קידר קיבל גם כן 5.5 והיה "יציב".....

יש הסבר הגיוני לזה?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב: תקשיב ניצן, אם תראה את הסיקורים שלי עד היום, אתה תראה שנתתי למורירה המון הזדמנויות והמון קרדיט, ואפילו בחרתי לציין את השיפור שלו, למרות שלדעתי היכולת שלו עלתה מקסימום מחלש לסביר. אתמול הוא שוב היה סביר. לא אחד שמוביל את ההגנה שגם אתמול מול פתח תקווה החלשה הייתה חלשה ונתנה לכדורים להסתובב בצורה חופשית ברחבה, לא אחד שמתעלה, ואותה עבירה הייתה מיותרת כש25-30 מטר מהשער מורירה עולה לכדור גובה פשוט ועושה עבירה מיותרת שנותנת לצרפתי מצב מצוין מכלום. אם קאלה לא היה לוקח הצלה גדולה (מקווה שיהיה שידור חוזר להצלה, הכדור התסובב וקאלה לקח כדור גדול) אנחנו חוטפים שער שהוא כולו אשמת מורירה.
בקשר לפנדל של קידר, מכיוון שהפנדל היה ממש לידי אני חייב לציין שלמרות שמדובר במקרה גבולי מאוד אפשר לשרוק פנדל על המקרה. קידר איבד את השחקן, יצר איתו מגע מאחור, בהחלט אפשר לשרוק. קידר לא היה צריך בכלל לתת לזר של פתח תקווה להגיע לפניו לכדור בטח ובטח ליצור מגע בקצה הרחבה כשלשחקן של פתח תקווה אין מה לעשות עם הכדור. מראש קידר לא היה צריך להגיע למצב שהוא נותן לשופט את המחשבה האם לשרוק לפנדל או לא, בטח כשהחלוץ של פתח תקווה היה לבד באיזור לא מסוכן בקצה הרחבה כש4 שחקנים שלנו מקיפים אותו.
הלאה לרביבו. מסכים לחלוטיין שהבחור לא קיים מבחינה הגנתית. במקום לעשות הגנה הוא אכן "משוטט" על המגרש. ועדיין, כדור קרן מצוין שהוא שם על הראש של קידר, בעיטה חופשית מסוכנת שהשוער של פתח תקווה לקח, וכמובן הבישול לנאסר. 3 מהלכים של שער הם אספקט לא רע בכלל מבחינה התקפית. זה לא מספיק כשהתרומה שלו היא אפס מבחינה הגנתית, זה לא מספיק כששולמו עלייך סכומים אדירים וציפו ממך להיות המנוע של הקבוצה ולהנהיג אותה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך להוריד לחלוטיין את התרומה של רביבו.
בקשר למוריירה אני חושב שיש גרף קבוע של עלייה ושיפור, נכון שהעלייה היא מתונה אבל היא עקבית. ימים יגידו מה הוא באמת שווה.
ןקידר היה טוב מאוד אתמול נכון שיש לו בעיה רצינית מבחינת מהירות שבגלל זה בשירו עקף אותו אבל בכללי הוא היה טוב מאוד.
בכלל עושה חשק לתת לו לשחק קבוע עם דנילו כבלמים ולהסיט את פרגל לקישור האחורי.
רביבו? אפס תרומה, כלום. הדבר החיד שהוא עשה זאת הבעיטה חופשית שגם היא לא נכנסה... (להזכירך זאת אמורה להיות המומחיות שלו).
והקרן שקצת קשה לזקוף את זה לזכותו. את השער של נאסר עד כמה שאני ראיתי בישל דווקא יוסי אופיר.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אורי אדום בנשמה כתב:

הוצאת לי המילים מהפה. נדב קידר היה די טוב אמש, וחדי העין גם הבחינו שבחצי השני מנע בגליץ' בסצוך למרכז המגרש מצב של אחד על אחד מול קאלה. ואפרופו קאלה - בכל הכבוד, ציון 9.5 שמור להופעות הירואיות באמת...
יש מצב שהציון של קאלה מוגזם מידי. למרות שלדעתי קאלה היה ענק אתמול, לקח המון כדורים מסוכנים, כולל הצלה מדהימה מהכדור החופשי של צרפתי וכולל פנדל. הלוואי שכל התגובות על הציונים שלי יהיו על כך שהציונים לא צריכים להיות 9.5 אלא 8 או 8.5 (:
שמעון א כתב:מוריירה קיבל 5.5 והיה "חלש מאוד"....
קידר קיבל גם כן 5.5 והיה "יציב".....

יש הסבר הגיוני לזה?
קידר ביצע פנדל ועקב כך הציון ירד. אתה יכול להיות בכדורגל טוב לאורך 90 הדקות ואז טעות אחת תהרוס לך את המשחק. נכון שאכזרי אך זאת המציאות. נכון שהפנדל לא היה ברור ולא כל שופט שורק על המגע שהתבצע בין קידר לבין החלוץ של פתח תקווה, אבל קידר לא היה צריך בכלל להגיע למצב שהחלוץ של פתח תקווה מקדים אותו, בטח כשהוא היה לפניו כשהכדור נשלח, בטח ובטח לא ליצור מגע בקצה הרחבה כשהחלוץ של פ"ת מוקף בקידר ועוד ב3 שחקני הגנה שלנו כשהוא כולו לבד.
זה שקאלה הדף את הפנדל לא מוריד מאומה מהטעות של קידר. לדעתי לפחות.

ניצן, שוב אני אומר, רביבו עם בעיטה חופשית שהייתה קרובה להיכנס, כדור קרן מצוין ששם על הראש של קידר שניצל ברגע האחרון מהקו, ובישול (זה מה שאני ראיתי) שער. אכן, לא תורם מספיק מבחינה הגנתית. נכון, לא תורם כלום מבחינת ניהול המשחק. נכון, לא תורם כלום מבחינת מנהיגות. אבל אי אפשר להוריד את התרומה שלו לגמרי.
תופתע אבל אני מסכים איתך מבחינה כללית והייתי מוריד את רביבו לספסל.
למה? כי אם הוא לא יכול לתרום מבחינה הגנתית אז אני מעדיף אחד כמו נאסר שגם תורם הגנתית ואז גם נרוויח שחקן כמו קדוסי שלפי עזורי לא יכול לשחק עם רביבו שכן רביבו לא עושה הגנה ולכן צריך עוד שחקן במקום קדוסי שיעשה הגנה.
אני גם חושב שאפשר לקבל הרבה יותר מרביבו. גם מבחינת מאמץ הגנתי וגם מבחינת מנהיגות. יתכן שכרגע הוא יותר טוב מאחרים שנמצאים בהרכב, אבל הוא לא נותן את התפוקה שהוא יכול ולכן צריך להוריד אותו לספסל.

אגב חברה, הציונים כמובן מייצגים את הדעה שלי ושלי בלבד, בטח לא מדובר בעובדה מוגמרת בשטח.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה