הקשר, אביתר אילוז, שהחמיץ את המשחק האחרון בגלל פציעה וצפוי לחזור בשבת, אמר ל-ONE:
"האוהדים מתוסכלים לגבי החלטות כאלה ואחרות של המאמן,
לגבי החילופים ולגבי צורת המשחק של הקבוצה.
עם כל הכבוד לקהל, שאותו אנחנו תמיד רוצים לשמח,
מי שקובע פה הוא המאמן
ואני חושב שהקהל צריך לתת גיבוי למאמן
כי אף אחד לא ציפה שקבוצה שבונה את עצמה תהיה במקום הזה".
ואני שואל,
מר אביתר אילוז הנכבד, אם הקהל לא מרוצה מהמאמן, ורק המאמן הוא הקובע,
למה לעזאזל שניתן לו גיבוי?!?!
אף אחד לא ציפה שהקבוצה תהיה במקום הזה?
שנזכיר את השמות שעלו כאן בקיץ?! הקבוצה היא זו שהעלתה את רף הציפיות לכזה!
ואני, בליגה של 16 קבוצות, בעונה שהפועל פ"ת חוטפת שבעייה מהפועל ת"א ברמת גן
כן אני מצפה למשחק קצת יותר טוב בווסרמיל, ומצפה ממי שרוצה לשחק 4-4-2 אבל לא יכול
לקחת את האחריות וללכת!
מה לעזאזל אתם רוצים, שנפסיק להגיע למשחקים? כל אחד פתאום נהפך לסניגור של גיא עזורי
אדון אביתר אילוז, ברגע שהכניסה לווסרמיל תהיה בחינם, ונקבל בכניסה פופקורן וקולה
אולי אז, יהיה אפשר לבוא ולבקש מהקהל לאכול את החרא ולסתום את הפה
כרגע? 80 ש"ח כרטיס כל שבוע,עמלות מוזרות ומשונות, תצוגות נפל, חוסר מחוייבות
למה אתם מצפים? מה אנחנו נראים לכם חבורה של ילדים? שדוחפים להם סוכריה (3 נק') והם נרגעים?
האהבה שלנו לקבוצה היא מעל לניצחון זה או אחר.
זהו, הוצאתי
המשך שבוע טוב
אביתר אילוז : "המאמן הוא הקובע והקהל צריך לתת לו גיבוי"
- red ultras
Re: אביתר אילוז : "המאמן הוא הקובע והקהל צריך לתת לו גיבוי"
סוף סוף מישהו שמדבר לעניין לא פלא שהוא לקוח שלי חחחח
זה שי !
זה שי !

מה ציפית? שהוא יבקר את עזורי? טענה אחת כלפיו בתקשורת והוא מחוץ לקבוצה...red ultras כתב:הקשר, אביתר אילוז, שהחמיץ את המשחק האחרון בגלל פציעה וצפוי לחזור בשבת, אמר ל-ONE:
מי שקובע פה הוא המאמן
ואני שואל,
לקחת את האחריות וללכת!
מה לעזאזל אתם רוצים, שנפסיק להגיע למשחקים? כל אחד פתאום נהפך לסניגור של גיא עזורי
למה אתם מצפים? מה אנחנו נראים לכם חבורה של ילדים? שדוחפים להם סוכריה (3 נק') והם נרגעים?
זהו, הוצאתי
המשך שבוע טוב
- red ultras
אהה שיישו ככה אתה מגדיר אותי? "לקוח" חחזה שי ! כתב:סוף סוף מישהו שמדבר לעניין לא פלא שהוא לקוח שלי חחחח
זה שי !
פעם היית חבר, שכחת על מי עשית את הסטאז' הראשון אה?

ילד חרא חח
וBSWAR תקשיב נשמה
אף אחד לא מצפה שיתבטא נגד עזורי,
אבל זה לא יכול להיות ששחקני בית שמקבלים פה את כל הגיבוי מהקהל שבוע אחרי שבוע,
וגם לאסי היו תקופות והיו ימים ועדיין זכרו לו פה חסד נעורים, וכואב לי לראות שהם יוצאים נגד הקהל.
שלא יבואו נגד עזורי, אבל שיסתמו תפה ולא יקחו עמדה.
לא יבקר ולא כלום שפשוט יסתום תפה כי הוא גם שחקן של הזין שלי
אתם מאיים שתפסיק להגיע למשחקים אבל בתאכלס הקבוצה רק סובלת מזה שאוהדים כמוך ( בלי לזלזל באף אחד ) מגיעים ומקללים את המאמן והשחקנים מהדקה הראשונה אתם מתבכיינים על המחיר אבל אתם יודעים טוב מאוד שזה מה שיש אם כבר אתם באים לראות משחק לפחות תנסו ליהנות מהמשחק ולא לצפות שהכל יהיה מושלםred ultras כתב:הקשר, אביתר אילוז, שהחמיץ את המשחק האחרון בגלל פציעה וצפוי לחזור בשבת, אמר ל-ONE:
מי שקובע פה הוא המאמן
ואני שואל,
לקחת את האחריות וללכת!
זהו, הוצאתי
המשך שבוע טוב
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- red ultras
אם היית מכיר אותי היית יודע שאני לא מקלל, זה לא הרמה שלי גברyogev1234 כתב: אתם מאיים שתפסיק להגיע למשחקים אבל בתאכלס הקבוצה רק סובלת מזה שאוהדים כמוך ( בלי לזלזל באף אחד ) מגיעים ומקללים את המאמן והשחקנים מהדקה הראשונה אתם מתבכיינים על המחיר אבל אתם יודעים טוב מאוד שזה מה שיש אם כבר אתם באים לראות משחק לפחות תנסו ליהנות מהמשחק ולא לצפות שהכל יהיה מושלם
אבל זה רק מראה שהסטיגמה היא שכל מי שלא מרוצה מעזורי הוא מקלל אותו.. זה מראה עליך משהו לא עליי
ואיך אפשר להנות מהמשחק של הקבוצה שלי שאני מגיל 6 הולך אחריה, 14 שנה בטוב וברע, ואני מרגיש שהקבוצה שמשחקת זה בכלל לא הפועל באר שבע
אני לא מצפה לקחת אליפות, אלונה רצתה לתקוע יתד? מצידי לסיים מקום שמיני.. אבל לראות לחימה לראות תשחקנים שורפים תדשא, ומה לעשות ידידי אני לא רואה את זה
וכן הבעיה מתחילה במאמן, שלא מחדיר מוטיבציה לשחקנים,מראה לכולם שיש לו באנקרים בהרכב, עושה חילופים מזעזעים ואני בכלל לא נכנס לכל ה4-4-2 ההזוי הזה, ולזרים המביכים שלא הייתי נותן להם אפילו להיות אורזנים במחסני השוק!
אני לא מזדהה עם מה שהולך כאן וכל המסע הכפשה שעזורי עושה כרגע לאוהדים לא מוסיף לזה,
ותאמין לי מותק שאני לא היחידי שמרגיש ככה, כולם מרגישים ככה!
תאמין לי שגם לי יש טיענות לגבי המאמן אבל אם ניהיה אמיתיים נראה שכל המאמנים שעברו בבאר שבע כל אחד מהם קיבל פה קללות גם לופה וגם גוטמן וגם לנדאו וגם גיא לוי וגם עזורי וגם בלבול בקיצור כל המאמנים כמעט אז מה אתה רוצה להגיד לי שכולם לא מאמנים ?! שכולם לא משחקים התקפי ? תבין אני גם רוצה לראות עוד כמה שנים שחקני בית לתפארת שייצגו את הבאר שבע שבקבוצה אבל עד אז צריך להבין שזה מה שיש ואלה השחקנים ואין טעם לקלל את גיא עזורי כי הוא בן אדם בדיוק כמו כל אחד אחר ואם כבר באת וקנית כרטיס לפחות אל תקלל מהרגע הראשון כי זה סתם עושה אווירה חרא ובתאכלס אף אחד לא מרכיח אף אחד לקנות כרטיס ואם כבר באת וקנית כרטיס אז זה אומר שבכל זאת יש משהו שאתה עדין מתחבר אליו בקבוצהred ultras כתב:
אם היית מכיר אותי היית יודע שאני לא מקלל, זה לא הרמה שלי גבר
אבל זה רק מראה שהסטיגמה היא שכל מי שלא מרוצה מעזורי הוא מקלל אותו.. זה מראה עליך משהו לא עליי
ואיך אפשר להנות מהמשחק של הקבוצה שלי שאני מגיל 6 הולך אחריה, 14 שנה בטוב וברע, ואני מרגיש שהקבוצה שמשחקת זה בכלל לא הפועל באר שבע
אני לא מצפה לקחת אליפות, אלונה רצתה לתקוע יתד? מצידי לסיים מקום שמיני.. אבל לראות לחימה לראות תשחקנים שורפים תדשא, ומה לעשות ידידי אני לא רואה את זה
וכן הבעיה מתחילה במאמן, שלא מחדיר מוטיבציה לשחקנים,מראה לכולם שיש לו באנקרים בהרכב, עושה חילופים מזעזעים ואני בכלל לא נכנס לכל ה4-4-2 ההזוי הזה, ולזרים המביכים שלא הייתי נותן להם אפילו להיות אורזנים במחסני השוק!
אני לא מזדהה עם מה שהולך כאן וכל המסע הכפשה שעזורי עושה כרגע לאוהדים לא מוסיף לזה,
ותאמין לי מותק שאני לא היחידי שמרגיש ככה, כולם מרגישים ככה!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- red ultras
yogev1234 כתב: תאמין לי שגם לי יש טיענות לגבי המאמן אבל אם ניהיה אמיתיים נראה שכל המאמנים שעברו בבאר שבע כל אחד מהם קיבל פה קללות גם לופה וגם גוטמן וגם לנדאו וגם גיא לוי וגם עזורי וגם בלבול בקיצור כל המאמנים כמעט אז מה אתה רוצה להגיד לי שכולם לא מאמנים ?! שכולם לא משחקים התקפי ? תבין אני גם רוצה לראות עוד כמה שנים שחקני בית לתפארת שייצגו את הבאר שבע שבקבוצה אבל עד אז צריך להבין שזה מה שיש ואלה השחקנים ואין טעם לקלל את גיא עזורי כי הוא בן אדם בדיוק כמו כל אחד אחר ואם כבר באת וקנית כרטיס לפחות אל תקלל מהרגע הראשון כי זה סתם עושה אווירה חרא ובתאכלס אף אחד לא מרכיח אף אחד לקנות כרטיס ואם כבר באת וקנית כרטיס אז זה אומר שבכל זאת יש משהו שאתה עדין מתחבר אליו בקבוצה
תקשיב נשמה כמו שאני עונה לך בצורה עניינית אני מצפה ממך לאותו דבר,
די למחזר דברים שאנשים אומרים, לא עליי תחארטות האלו.. מצידי שכל השחקנים יהיו זרים, אבל שילחמו!
לא מעניין אותי שקיללו עד היום מאמנים זה באמת לא מעניין אותי, מעניין אותי זה שגיא עזורי לא מתאים לכאן נקודה וזהו.
תראה אתה שוב חוזר על כך שאין טעם לקלל את עזורי, אמרתי לך כבר אני לא מאלה שמקללים אותו לקלל אותו זה לא לרמה שלי
אני מעדיף לבוא עם חולצה שחורה כל שבוע עד שיעיפו מפה את החובבן הזה,שמעבר לזה שהוא חובבן הוא גם גדול המכפישנים!
משהו שאני עדיין מתחבר אליו בקבוצה? אך ורק השם "הפועל באר שבע" אבל זהו וטו לו~!
הקבוצה צריכה להבין שהיא צריכה אותנו יותר מאשר אנחנו אותה, כי הקבוצה היא חלק (חשוב) בחייהם של האוהדים,
אבל האוהדים הם הרבה יותר מעוד חלק בחיי הקבוצה, האוהדים הם הלב של הקבוצה וכל אדם שינסה ללכת כנגד האוהדים יכול מקסימום רק להרגיז את הקהל יותר
כי לאורך זמן זה לא יחזיק מעמד! אז אולי במקום לבוא בטענות לכולם שמר עזורי לפחות ינסה לשנות את הדרך שלו ולהתחיל לסתום תג'ורה שלו כי הוא מדבר שטויות
ורק גורם לכולם לשנוא אותו עוד יותר אפילו
'מאוד מפתיעה' התגובה של אילוז, בתור זה שפותח על אף הופעותיו המזעזעות בכל שבוע כמו כל אחד מהגרועים שפותחים בכל משחק שן ואופיר
מעניין איך היה מגיב לו היה יושב דרך קבע על הספסל
מעניין איך היה מגיב לו היה יושב דרך קבע על הספסל