בעקבות ההתקפה של התקשורת הארצית על אוהדי הפועל באר שבע בשבוע האחרון, התקפה שעלו בה כמובן כל הסטיגמות שאנשי המרכז מחזיקים כלפי תושבי באר שבע, החלטתי להדפיס למשחק הקרוב עשרות דפים עם הכיתוב "אני באר שבעי גאה" אותם אני אחלק בבלמופילד ואותם הקהל יניף בתחילת המשחק.
נראה לי במקום לנקוט עמדה ולבוא עם השלטים הנ"ל למעוז הבועה של המרכז - העיר תל אביב יפו.
מי שיכול לעזור ולהדפיס בעצמו מספר עותקים, זה הקובץ:
https://upload-il.com/?d=6441B7834" onclick="window.open(this.href);return false;
נתראה בבלומפילד...
אני באר שבעי גאה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני באר שבעי גאה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: אני באר שבעי גאה
לא חושב. ברגע שעושים דבר כזה אתה מכריז שאתה שם עליהם. מה אכפת בכלל מה כותבים?
- Sir Alex Ferguson
חושב שדווקא הנפת שלטים של "אני באר שבעי גאה" יראה להם מה דעתנו בנושא ואת העובדה שאנחנו גאים במקום שנולדנו בו.yedidel כתב:לא חושב. ברגע שעושים דבר כזה אתה מכריז שאתה שם עליהם. מה אכפת בכלל מה כותבים?
לדעתי לא שווה התייחסות. שלט כזה זה שיתוף פעולה עם כך שבאר-שבעי זה משהו אחר מישראלי.משה אוחיון כתב: חושב שדווקא הנפת שלטים של "אני באר שבעי גאה" יראה להם מה דעתנו בנושא ואת העובדה שאנחנו גאים במקום שנולדנו בו.
- Sir Alex Ferguson
זכותך לחשוב ככה.yedidel כתב:
לדעתי לא שווה התייחסות. שלט כזה זה שיתוף פעולה עם כך שבאר-שבעי זה משהו אחר מישראלי.
אני חושב שלהתנהג כאילו כלום לא קרה כמו ילדים שסותמים את האוזניים וצועקים "אני לא שומע אותך" "אני לא שומע אותך" למי שמדבר אליהם זה לא יעלים את הביקורת ואת הדעות נגדנו.
אם כבר אנחנו מקבלים ביקורת, אולי הגיע הזמן שנעמוד על שלנו, נסתכל להם בעיניים ונגיד להם מה אנחנו חושבים על הביקורת שלהם - אנחנו גאים להיות באר שבעים.
ושוב, אתה לא חייב להסכים איתי, אז בוא נקבע שאנחנו חלוקים בדעתנו בנושא.