על המשחק וגם על עזורי וטיפ קטן לאלונה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

על המשחק וגם על עזורי וטיפ קטן לאלונה.

שליחה על ידי rami »

לאחר המשחק הבזיוני שלנו , היה איזה מישהו שבא וקילל את אלונה עכשיו ישר עלה לי לראש "הבן אדם מפגר" כאילו היא הצילה אותנו ואז הוא אמ משפט שכלכך נכון "אלונה את לא יודעת לנהל" ויצא לי לחשוב על זה ובאמת שהיא לא מנהלת טוב. היא חושבת שזהו היא שמה את הכסף וזהו אבל לא זאת הבעיה לא ככה מנהלים קבוצה כדורגל.
ובנוגע לעזורי זהו כמה עוד אפשר להפסיד , לנצח , תיקו , הפסד , ניצחון למה שלא יהיה לנו סוף סוף רצף טוב למה שחקן כמו אייל שן ויוסי אופיר משחקים בהרכב הפותח בזמן שיש לך שחקן שלפי דעתי לא נופל משניהם שזה משה אסולין.
עזורי די מספיק הגיעו מים עד נפש , שים את המפתחות תגיד נכשלתי בשחקנים , נכשלתי בבניה לטווח ארוך , נכשלתי בזרים וזהו!
אני מציע לאלונה שתפסיק לתת לעזורי יותר את האשראי ועם אני במקומה מחזיר מיידית לקבוצה את גיא לוי....(למרות שיש הרבה מתנגדים אבל גיא לוי ישר וזה אומר עם רביבו לא משחק טוב דקה 30 אז הוא מוציא אותו , ועם תקציב של פאקינג 25 מיליון שקל הכול יכול להיות אחרת.)
גיא אנחנו לא קבוצה קטנה כמו שאתה אומר שאנחנו מסוגלים לנצח את עכו נצרת פ"ת וכו' אאנחנו קבוצה שכול שנה צריכה להיאבק על צלחת האליפות. ועוד שיש לך בעלים כמו אלונה וקהל עצום שמגיע כל משחק , ותקציב שלא מבייש אף קבוצה במיימדים של הכדורגל הישראלי.

למרות המשחק הרע , שיהיה לכולם שבוע טוב.

סמל אישי של משתמש
yossi

Re: על המשחק וגם על עזורי וטיפ קטן לאלונה.

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
גם שמתי לב שישר אחרי הקללות תפסו אותו שוטרים והרימו אותו מעל בגדר ועצרו אותו.
לאלונה יש לב זהב והיא באה עם כוונות טובות אך לצערי היא באמת לא מבינה כדורגל,אני מקווה שמהעונה היא תסיק מסקנות ותדע לבחור מאמן מתאים שיוכל להצעיד אותנו קדימה.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

טיפ קטן לאלונה.
לקנות לגיא עזורי כרטיס טיסה בכיוון אחד לברזיל.
עוד מעט יש שם קרנבל, אחרי שהדפוק הזה ישטוף את העיניים עם בחורות נאות הוא ירצה להישאר שם.
כמה שרחוק מבאר שבע הרבה יותר טוב לגיא עזורי ולכולם, תחשבי על זה אלונה.

סמל אישי של משתמש
rami
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

דורון כהן כתב:טיפ קטן לאלונה.
עוד מעט יש שם קרנבל, אחרי שהדפוק הזה ישטוף את העיניים עם בחורות נאות הוא ירצה להישאר שם.

חחחחח ת'כלס

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

למרות שעזורי נכשל ברכש... לדעתי אין צורך לפטר אותו. חבל לשלם לו כסף עד סוף העונה ושהוא ישב בבית. ואז גם לשלם לטלסניקוב...
הם בנו את הקבוצה, אז שיוציאו מאיתנו את המיטב עד סוף העונה.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שמעון א כתב:למרות שעזורי נכשל ברכש... לדעתי אין צורך לפטר אותו. חבל לשלם לו כסף עד סוף העונה ושהוא ישב בבית. ואז גם לשלם לטלסניקוב...
הם בנו את הקבוצה, אז שיוציאו מאיתנו את המיטב עד סוף העונה.
איזה מיטב נו בחייך..... הם לא מצליחים להוציא מהקבוצה הזאת 20% יכולת...
אין מנוס תאמין לי שגם אני נגד פיטורי מאמנים באמצע העונה אבל העונה הפעם אין שום ברירה.
חייב להביא לפה מאמן שייצב את הקבוצה הזאת, הקבוצה מתפוררת.
הדלפות בתקשורת, לכלוכים של שחקנים אחד על השני, אפס משמעת, מקומות שמורים בהרכב בלי קשר ליכולת, והגרוע מכל השחרור ההמוני של כל שחקן שהראה פה מחוייבות ואולי גם מראה (קדוסי).
כל רגע שהוא עוד פה המצב רק ילך ויחמיר, זה עלול להסתיים באסון.
רק אהבה תנצח...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

nitsande כתב: איזה מיטב נו בחייך..... הם לא מצליחים להוציא מהקבוצה הזאת 20% יכולת...
אין מנוס תאמין לי שגם אני נגד פיטורי מאמנים באמצע העונה אבל העונה הפעם אין שום ברירה.
חייב להביא לפה מאמן שייצב את הקבוצה הזאת, הקבוצה מתפוררת.
הדלפות בתקשורת, לכלוכים של שחקנים אחד על השני, אפס משמעת, מקומות שמורים בהרכב בלי קשר ליכולת, והגרוע מכל השחרור ההמוני של כל שחקן שהראה פה מחוייבות ואולי גם מראה (קדוסי).
כל רגע שהוא עוד פה המצב רק ילך ויחמיר, זה עלול להסתיים באסון.
לא אכפת לי מפיטורים באמצע העונה. זה לא הנקודה.
אם עזורי רוצה שיילך לבד! אנחנו לא בסכנת ירידה כרגע. אז למה לשפוך עוד כסף??? מה לא כואב לך על אלונה שמשקיעה מיליונים בקבוצה??? לשלם לו ולטלסניקוב ושישבו בבית עד סוף העונה?? למה מה קרה ?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הוא לא יילך בשום מצב לבד, הוא מבחינתו קיבל את הזדמנות חייו מאלונה. הוא יעשה הכל כדי להוכיח שהוא שווה משהו, גם במחיר של ירידת ליגה. מבחינתו זה DO OR DIE
אתה לא בסכנת ירידה כרגע? אתה גם לא כל כך רחוק, ואתה באמת רוצה להגיע למצב הזה ורק אז לבצע זעזוע? צריך להקדים תרופה למכה.
וכואב לי מאוד על הכסף של אלונה ועל אלונה אבל זה צעד שיעלה לה עכשיו קצת כסף שהיא תחסוך בהמשך ע"פ ההתנהלות של עזורי.
לדעתי אין מנוס, עזזורי חייב ללכת הביתה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון כהן כתב:טיפ קטן לאלונה.
ולא רק זה - אפשר להטיס איתו מדריך מקומי העונה לשם דנילו מוריירה, שיראה לו קצת את האזור (ואולי גם יראה לו באיזה בית ספר לבלט לימדו אותו לשחק כדורגל)...

אלונה לא מנהלת טוב את הקבוצה, זה לא סוד- אבל עדיין צריך להיות קו אדום שאסור שאף אחד ממי שקורא לעצמו "אוהד הפועל ב"ש" יחצה - וזה לקלל את אלונה!
תשמרו על הכבוד שלה ועל הכבוד של עצמכם!
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה