אני לא מבין מה הציפיות כלכך מהקבוצה?
אני לא מבין מה הציפיות כלכך מהקבוצה?
מישהוא מוכן להסביר? אזמה אם יש לנו תקציב של 25 מיליון? זה אומר שאנחנו צריכים לרוץ לאליפות? ממש לא. לפי דעתי מקום טוב בשש הגדולות יספק אותי, להישאר חיביים להישאר. גביע המדינה חלום ואפשרי. אז מה הציפיות שלכם מהקבוצה שאתם לא מפסיקים לקלל את גיא עזורי? אי אפשר להגיד שאנחנו לא משחקים טוב. יש ענין, חוזרים ממצבים בלתי אפשריים. אז מה אתם רוצים האוהדים מהקבוצה תגידו כברררר? לעזעל? כל המקללים שיסבירו מה רע למה שהיגענו? אנחנו לא מתחת לקו האדום כמו ששמתי לב. אז תענו בבקשה אני רוצה להבין. אולי יפול האסימון ואני יצטרף לקללות?

- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
Re: אני לא מבין מה הציפיות כלכך מהקבוצה?
הבעיה היא חברי היקר שלפי הקצב שהקבוצה משחקת כרגע,אני לא יהיה מופתע אם תוך כמה שבועות לא תמצא את הקבוצה האהובה עליך נלחמת במאבקי תחתית! זה הבעיה שלי..
Re: אני לא מבין מה הציפיות כלכך מהקבוצה?
הבעייה היא לא המיקום !!
למי ששואל מדוע אנחנו מקללים
הבעייה היא שממוצע הגילאים בקבוצה הוא 29 30 מה שאומר שאין בנייה לטווח ארוך אי אפשר לרוץ ככה כמה שנים אלה שנה שנתיים וזהו
25 מיליון זה התקציב ה4 או ה5 הכי גדול בליגה ככה שיחסי למה ששהשקעת אתה צריך להיות במקום יותר טוב ממקום 9
הבעייה שאתה לא משחק כדורגל ואני שואל אותך שאלה קטנה האם מתחילת השנה ההית במשחק וראית תצוגת כדורגל ששווה משהו חוץ ממחצית אחת מול בית"ר ואולי איזה 20 דקות טובות מול בני יהודה לא ראיתי כלום עדין
אין שחקני בית אלונה לא תוכל לעמוד בזה וכל שנה להביא 14 15 שחקנים מבחוץ כי זה פשוט מפגר אני אישית לא אכפת לי בית או לא בית כי זה ממש לא משנה לי אני חושב שאסולין ואילוז מרגישים אותו דבר ומחוייבים לקבוצה אותו דבר אבל מבחינה תקציבית וסגל שחקנים רחב חייב להיות לך גם בית
זה שי !
למי ששואל מדוע אנחנו מקללים
הבעייה היא שממוצע הגילאים בקבוצה הוא 29 30 מה שאומר שאין בנייה לטווח ארוך אי אפשר לרוץ ככה כמה שנים אלה שנה שנתיים וזהו
25 מיליון זה התקציב ה4 או ה5 הכי גדול בליגה ככה שיחסי למה ששהשקעת אתה צריך להיות במקום יותר טוב ממקום 9
הבעייה שאתה לא משחק כדורגל ואני שואל אותך שאלה קטנה האם מתחילת השנה ההית במשחק וראית תצוגת כדורגל ששווה משהו חוץ ממחצית אחת מול בית"ר ואולי איזה 20 דקות טובות מול בני יהודה לא ראיתי כלום עדין
אין שחקני בית אלונה לא תוכל לעמוד בזה וכל שנה להביא 14 15 שחקנים מבחוץ כי זה פשוט מפגר אני אישית לא אכפת לי בית או לא בית כי זה ממש לא משנה לי אני חושב שאסולין ואילוז מרגישים אותו דבר ומחוייבים לקבוצה אותו דבר אבל מבחינה תקציבית וסגל שחקנים רחב חייב להיות לך גם בית
זה שי !