תלושי תלושי יא עזורי!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

תלושי תלושי יא עזורי!!

שליחה על ידי אדומתוק »

כשנשאל מר תלוש עזורי על ההגנה .טען תלושי כי הזרים הם שחקנים מצוינים שעדיין לא התאקלמו .מי חייב לספר למר תלושי שעבר המחזור ה15.אין למר תלושי תלונות על משחק ההגנה.הזרים מצויינים.וכנראה שנדב קידר יחכה לאדום נוסף של אחד הבלמים ההזויים.הבעיה טען לא בהגנה.או קי מר תלושי מי הביא את התלושים לקישור ההגנתי??סליחה זה היה חנניה מהקיוסק.למה להאשים את מר תלושי.יש קהל מצויין אכן מר תלושי רק שיש לנו עסק עם מאמן תלוש וחבורה של ליצנים יחצנים באולפן!!!

סמל אישי של משתמש
Marin

Re: תלושי תלושי יא עזורי!!

שליחה על ידי Marin »

הלוואי שהיה מאמן כמו שהוא פולטיקאי,היינו לוקחים אליפות בהליכה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני רוצה לראות את עזורי לוקח את מוריירה, או פרגל או גלרסה איתו לקבוצה הבאה שהוא יאמן.
מחזור 15 והבן אדם מתעקש להודות שטעה בבחירה של שחקנים.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אגב לגביי גלרסה,
חייב להגיד ששחקן ששיחק בהרכב בנפילד בארגנטינה לא יכול להיות כל-כך חלש, לא רק שהוא חזר מפציעה קשה , עזורי כנרא גם לא יודע איך לשחק איתו, ומציב אותו במעדה שהוא לא כלכ-כך מכיר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה לא מאמן זה בלנדר הוא פולטיקאי ברמות הגבוהות.

הוא מסלף את העובדות לגמרי מורירה היה פצוע פציעה קשה בברך ?????????????? בחוץ השגנו יותר נקודות? גיא עזורי נמנעה מלהתראיין חודש???????

גיא עזורי הוא שקרן הוא מדגיש את הדברים שהוא רוצה ומערבב את כולם מה גם שלכולם קל להאשים את הקהל והלחץ בב"ש.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

KaduSimioni כתב:הלוואי שהיה מאמן כמו שהוא פולטיקאי,היינו לוקחים אליפות בהליכה.
ג'וני כתב:זה לא מאמן זה בלנדר הוא פולטיקאי ברמות הגבוהות.

הוא מסלף את העובדות לגמרי מורירה היה פצוע פציעה קשה בברך ?????????????? בחוץ השגנו יותר נקודות? גיא עזורי נמנעה מלהתראיין חודש???????

גיא עזורי הוא שקרן הוא מדגיש את הדברים שהוא רוצה ומערבב את כולם מה גם שלכולם קל להאשים את הקהל והלחץ בב"ש.

זו בדיוק הסיבה למה בשישי העדפתי להישאר בבית מלהגיע לפגישה המטומטמת איתו. אפילו נימקתי במפורש לאדון סיסו המארגן שאין לי עניין לבזבז זמן לשמוע אותו ממחזר בפעם המיליון תירוצים שאבד עליהם הכלח ושאר הפילוסופיה והפוליטיקה שלו. כבר בטרום העונה במסיבת העיתונאים הרושם העיקרי הראשוני שלי היה היכולת הוורבלית המשובחת של האיש...אז שידע לו הח"כ נולד בפוטנציה שזה לא עושה עלינו רושם כי הוא זה!! במקסימום עובד על כמה אנאלפבתים מובטלים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

--------------------------------------------------------------------------------

לא מבין אותך אורי
מה כבר הוא אמר? בגדול הוא מאוד פירגן לקהל ולא יצא נגד כמו ההוא משנה שעברה שדיבר בהתנשאות
הוא גם ציין שלא הכל מושלם וטוב מבחינה מקצועית
מן הסתם חלק מהדברים הוא רואה בנ'ק שונה מהאוהדים (כמו זה שהוא מאמין שהזרים עוד יהיו טובים)

זה בסדר שמאמן ידע להיות גם פוליטיקאי, נראה כאילו הוא אכזב פה כמה אנשים מכיוון שלא יצא נגד האוהדים ואין עלמה להיתפס
מה נהיה מאיתנו???

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כן... להגיד שנתתי להם (לקהל ףבפגישה ביום שישי) לבחור הרכב והם בחרו לי 17 שחקנים זה פירגון ענק .
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אהרוני כתב:--------------------------------------------------------------------------------

לא מבין אותך אורי
מה כבר הוא אמר? בגדול הוא מאוד פירגן לקהל ולא יצא נגד כמו ההוא משנה שעברה שדיבר בהתנשאות
מן הסתם חלק מהדברים הוא רואה בנ'ק שונה מהאוהדים (כמו זה שהוא מאמין שהזרים עוד יהיו טובים)

זה בסדר שמאמן ידע להיות גם פוליטיקאי, נראה כאילו הוא אכזב פה כמה אנשים מכיוון שלא יצא נגד האוהדים ואין עלמה להיתפס
מה נהיה מאיתנו???
הרון, נראה לי לאחרונה ששכחת מה זה להיות אוהד. שאתה בוחן את הדברים מלמעלה, בסוג של התנשאות. בסוג של מבחן סף שאף קהל בעולם לא יוכל לעמוד בו.

בא הבחור לאולפון, מריץ דחקות על הקהל של באר שבע, מצטרף בנינוחות לאווירה באולפן נגד הקהל, ואתה מדבר איתי על פירגון לקהל, נו באמת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: הרון, נראה לי לאחרונה ששכחת מה זה להיות אוהד. שאתה בוחן את הדברים מלמעלה, בסוג של התנשאות. בסוג של מבחן סף שאף קהל בעולם לא יוכל לעמוד בו.

בא הבחור לאולפון, מריץ דחקות על הקהל של באר שבע, מצטרף בנינוחות לאווירה באולפן נגד הקהל, ואתה מדבר איתי על פירגון לקהל, נו באמת...
האמת שאם הוא לא היה מוציא את השטות הזאת של ה17 שחקני הרכב אז אפשר להגיד שהוא די פירגן וניסה... יצא יותר טוב ממה שחשבתי שהוא ייצא.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הבנאדם הזה ממש לא חכם
במקום לנסות איכשהו לצאת לדרך חדשה הוא בחר לצחוק על הקהל במקום להחרים את התוכנית שכל היום יורדת על הקהל ועל הקבוצה הוא בחר להגיע כאילו לא קרה כלום, אין ספק שלו ולני ענבר יש יחסים לא רק בכדורגל אחרת אני לא מבין את העודף פירגון שאפילו גוטמן ואלישע לא מקבלים ממנו .
אני לא מצפה שהוא ירד על השחקנים וגם שהוא לא יגיד שהוא נכשל אבל תנסה לצאת מלך תנסה להגיע לדרך חדשה ולא להוסיף שמן למדורה...
אני רק יכול לשאול איפה הדוברת של הקבוצה ולמה לא מחייבים את המאמן להיפגש אם יועצי תקשורת שיעזרו לו להישמע קצת יותר מציאותי וחכם.
ועזבו אותכם ללכת הביתה הוא כנראה לא יילך נקווה שהקבוצה תשתפר וכמו שאלון אמר עוד נצליח לאהוב אותו.
ותתנו גם איזה פרגון לאלון מזרחי היה פה רק שנתיים אבל תמיד מפרגן לנו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אהרוני כתב:--------------------------------------------------------------------------------

לא מבין אותך אורי

מה נהיה מאיתנו???

1. לפי העדכונים של הראל ומשה זה רחוק מלהיות כפי שאתה מציג את הדברים, אבל בקטנה...ובאופן כללי, אוסיף רק שאל תיתן שיקנו אותך במס שפתיים בשני גרוש..

2. כל אדם מן השורה משתמש בקצת פוליטיקה ביומיום...אצל עזורי זה פשוט ממלא את כל הישות שלו ובצורה מרתיחה. מיומו הראשון פה הבנאדם לא מפסיק לברבר לכל מיקרופון אפשרי, וגם הכשלון החרוץ שלו כמעט בכל תחום, מבניית הסגל עד העלאת מערכים מטומטמים וכלה בשורה התחתונה קרי תוצאות, לא גורם לו לדבר פחות ולהראות טיפה צניעות...עכשיו מילא עוד היה מדבר לעניין, הס מלומר מודה שנכשל, אבל הבנאדם לא מפסיק למחזר את אינספור התירוצים הפתאטים השחוקים שלו, שעושה רושם אותם הוא משנן בזמנו הפנוי. אדון עזורי כנראה התוודע בעיקר רק לחתך אוכלוסייה מסויים מקרב הקהל שלנו, מה שכנראה גורם לו לזלזל באינטילגנציה של הבאר שבעי המצוי. אין תובנה אחרת נוכח ברברת התירוצים הבלתי פוסקת שלו
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

גיא עזורי- *** נישאר ***!

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

--------------------------------------------------------------------------------

אז אמר שבקביעת ההרכב הקהל רוצה 17 שחקנים
מה לא נכון בזה???

יאלה אתם מתים על הרחמים העצמים האלה ואני מדבר בהתנשאות
שיהיה....

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

זה ברור שאם הוא מדבר אם יותר מ-5 אנשים הוא מקבל יותר מ-11 שמות כי מה לעשות לא לכל ה-5 (או כמה שהיו שם) יש אותם דעות
מצחיק שהוא מעלה שטות כזאת כדי להוציא את אלו שהוא דיבר איתם מ פ ג ר י ם במיוחד שמטרת השיחה הייתה להרגיע את הרוחות , אם אני הייתי מדבר איתו שמה הייתי מאוד נפגע ,
עוד לא ראיתי את התוכנית אני מקווה שהוא באמת היה בסדר כי כנראה אנחנו הולכים להיות יחד איתו לפחות עד סוף העונה
תמונה

שלח תגובה