דרוש !!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

דרוש !!!

שליחה על ידי bs war »

https://one.co.il/Article/150158.html" onclick="window.open(this.href);return false;

צריך עוד להוסיף?

להחתים אותו הכי מהר שאפשר, שיתחיל לבנות כבר בינואר את העונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

Re: דרוש !!!

שליחה על ידי messiah »

לא יקרה - ברקת כבר גיבשה אסטרטגייה מסויימת שאומרת שעזורי לכל הפחות מסיים כאן את העונה.
בקבוצה שמנוהלת מקצועית,לא סוגרים עם מאמן לעונה הבאה כל עוד מאמן אחר מכהן. (אלא אם כן נגמרה העונה מקצועית)

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

messiah כתב:לא יקרה - ברקת כבר גיבשה אסטרטגייה מסויימת שאומרת שעזורי לכל הפחות מסיים כאן את העונה.
בקבוצה שמנוהלת מקצועית,לא סוגרים עם מאמן לעונה הבאה כל עוד מאמן אחר מכהן. (אלא אם כן נגמרה העונה מקצועית)
אמרתי להחתים לעונה הבאה?
לדעתי כדאי כבר עכשיו, שינסה לתקן דברים בינואר ולהתחיל לבנות פה לשנה הבאה...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא צריך אני בדעה עם משיח מועדון מקצועני לא עושה דברים כאלה
ככה גוטמן הגיע לכאן מתחת לאף של לופא רגע לפני גמר הגביע שונא את הדברים האלה

זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מיותר. אם רוצים אותו אז שינהלו משא ומתן בסוף העונה, לא עכשיו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אני חושב שזה הכרחי, עד עכשיו הטענה העיקרית שנשמעה נגד פיטורי עזורי הייתה ש"אין מאמנים אחרים בחוץ".
אז עכשיו יש, ואני מאמין שעזורי צריך ללכת הביתה ולתת לקלינגר להחליף אותו. לפחות ככה יהיה סיכוי שיישאר פה משהו בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

bs war כתב:אני חושב שזה הכרחי, עד עכשיו הטענה העיקרית שנשמעה נגד פיטורי עזורי הייתה ש"אין מאמנים אחרים בחוץ".
אז עכשיו יש, ואני מאמין שעזורי צריך ללכת הביתה ולתת לקלינגר להחליף אותו. לפחות ככה יהיה סיכוי שיישאר פה משהו בעונה הבאה.
אתה באמת חושב שזה יקרה?
אתה תמים.
אנחנו פלייאוף עליון, אלונה לא תפטר את עזורי עד סוף העונה, אלא אם כן ממש נסתבך למטה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

bs war כתב:
אמרתי להחתים לעונה הבאה?
לדעתי כדאי כבר עכשיו, שינסה לתקן דברים בינואר ולהתחיל לבנות פה לשנה הבאה...
ומה אני עניתי?
"לא יקרה - ברקת כבר גיבשה אסטרטגייה מסויימת שאומרת שעזורי לכל הפחות מסיים כאן את העונה."

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ניב כתב:
אתה באמת חושב שזה יקרה?
אתה תמים.
אנחנו פלייאוף עליון, אלונה לא תפטר את עזורי עד סוף העונה, אלא אם כן ממש נסתבך למטה.
אני יודע שכנראה זה לא יקרה, אבל מצד שני גם אנשים ממשיכים לפרסם פה כל שבוע את ההרכב שלדעתם צריך לפתוח למרות שהם יודעים ששום דבר לא ישתנה... :) בדיוק אותו דבר.
אמרתי שלדעתי זה מה שצריך לקרות, לא אמרתי שזה מה שיקרה.

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

אם קלינגר יבוא לפה , איך שהוא יחתום יקללו אותו כי הוא לא מתאים לפה אצלו בונקר זו לא מילה גסה
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שמעון א כתב:מיותר. אם רוצים אותו אז שינהלו משא ומתן בסוף העונה, לא עכשיו.

יחטפו אותו.

קלינגר הוא ווינר בנשמה. אין לו עדיין מי יודע מה קבלות של מאמן מוצלח אבל אין לי ספק שיהיו לו כאלה אם וכאשר יאמן כאן בארץ.
מסכים עם המתנגדים שלא להחתימו כעת - באמת כך לא מתנהג מועדון מקצועני (או השואף להיות כזה... :? )

בכל מקרה - אשמח אם יאמן כאן איכשהו בעונה הבאה...

אה, וירון, אתה מה זה טועה!!!!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

וואי פשוט נקרעתי מצחוק מהטוקבקים שבתחתית הכתבה.

איזה אוהד באר שבע כתב בהודעה : "היית בא לבאר שבע היית מלך אצל אלונה עכשיו תוכל תלב אתה מצטער ויודע שטעית שלא באת לבאר שבע"

אז 2 הגיבו לו, אחד אוהד מכבי חיפה ואחד הפועל ת"א - "אתה צוחק נכון? אין מאמן שהצליח אצלכם בשנים האחרונות מאז גוטמן,אתה באמת חושב שקלינגר היה שמח אצלכם??"
וגם אוהד ת"א הוסיף - מה אתה רציני איתי? "היה מגיע לב"ש ונהיה מלך" אתם הרי המועדון שהכי שונא מאמנים זה לא משנה מי. ניר קלינגר יעדיף לפרוש מאימון מאשר לאמן את באר שבע"

תכלס די צודק. לא נראה לי שהוא אוכל את הלב על שלא לפה, כי הוא בטוח מדי פעם התעדכן ושמע מה (שוב) קורה פה. עזבו את הוויכוח של מוצדק או לא, מועיל או לא. עצם העניין, מרחיק אנשי מקצוע.
זה המצב עם כל המאמנים הבכירים בארץ. לגבי ניר, לא ברור כי הוא כמעט בא בתחילת העונה, בטוח שהסוכן אמר ש"הוא קיבל כבר כמה הצעות" בשביל לשווק את הסחורה שלו טוב יותר...

אם להביא, אז רק בתחילת שנה הבאה.
או אולי, כמו שעשו עם עזורי שנה שעברה כשכבר היה ברור שגיא עוזב, הוא התחיל לעבוד ולחבר רשימת מכולת (שהתבררה כארוכה במיוחד). אולי יש מקום לסגור עם מאמן כבר במרץ אבל לשמור את זה לעצמם כמובן, שלא יצא החוצה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

חלאס!!! אתם רוצים להיות מועדון גדול נכון?!!? ראיתם מועדון גדול שכל חצי עונה-עונה מחליף מאמן?! אם כל זה שאני ממש לא אוהב את עזורי אני רוצה לראות אותו פה לעוד 2 עונות לפחות! נמאס כבר להחליף כל הזמן!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

niv1 כתב:אם כל זה שאני ממש לא אוהב את עזורי אני רוצה לראות אותו פה לעוד 2 עונות לפחות!
אתה רציני ??

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

bs war כתב:
אתה רציני ??
אם לא הייתי רציני לא הייתי כותב את זה... :עצבני:

שלח תגובה