פלייאוף עליון - האם זה הסיבוב החזק שלנו?
פלייאוף עליון - האם זה הסיבוב החזק שלנו?
כמה שלא נדבר על עזורי הפוליטיקאי, מוריירה האיום, רביבו העצלן והליגה החלשה אנחנו מסיימים מקום שישי מכובד ביותר. עם כל הצרות והביקורות שהיו הסיבוב הזה, יש מישהו חושב שסיבוב הבא יהיה יותר גרוע?
Re: פלייאוף עליון - האם זה הסיבוב החזק שלנו?
כן... כי סיבוב הבא נהיה בטדי, פעמיים בקרייה ופעמיים בבלומפילד... אם בבית לא נצחנו (חוץ מביתר וגם בגלל שיפוט) לא רואה איך בחוץ מנצחים..
אבל גם ככה הפסדת כמעט את כל המשחקים האלה הסיבוב הזה (חוץ מבית"ר), אז מה משנה מבחינת הנקודות?niv1 כתב:כן... כי סיבוב הבא נהיה בטדי, פעמיים בקרייה ופעמיים בבלומפילד... אם בבית לא נצחנו (חוץ מביתר וגם בגלל שיפוט) לא רואה איך בחוץ מנצחים..
קבוצות אחרות לא יאבדו שוב נק שטוטויות ואז לא נהיה מקום 6... כמו הפועל חיפה שאיבדה מול הקטנות וגם אשדוד וביתר... עובדה שמחזור שעבר היינו מקום 9...
אני כמעט משוכנע שנוציא יותר נקודות מול הגדולות ממה שהוצאנו בסיבוב הראשון.
הסיבוב הזה לפי דעתי יהיה הרבה יותר טוב בשבילנו,פלייאוף עליון זה הישג מצויין מבחינתנו אם אכן נגיע אליו בסוף העונה.
הסיבוב הזה לפי דעתי יהיה הרבה יותר טוב בשבילנו,פלייאוף עליון זה הישג מצויין מבחינתנו אם אכן נגיע אליו בסוף העונה.
בגלל זה בדיוק אני אומר שנצבור יותר נק'niv1 כתב:כן... כי סיבוב הבא נהיה בטדי, פעמיים בקרייה ופעמיים בבלומפילד... אם בבית לא נצחנו (חוץ מביתר וגם בגלל שיפוט) לא רואה איך בחוץ מנצחים..
את מה שהפסדנו בבית לגדולות נפסיד כנראה גם בחוץ כנראה נפסיד גם לבית"ר
אבל את ההפסד למכבי פ"ת והתיקו נגד ר"ג בחוץ כנראה נשפר ואולי אפילו ננצח את נתניה ובני יהודה,
אני מעריך שנצבור 25 נק' ונקווה שנתניה (שהשתפרה מאז עטר) לא תעקוף אותנו

תיאורטית הסיבוב הזה אמור להיות קשה יותר (פעמיים בלומפילד, פעמיים קרית אליעזר, וטדי).
הסיבוב הראשון שהיה אמור להיות קל יותר הי בגלל שאירחנו את ה"גדולות" והתקווה הייתה שבגלל זה נצליח לקחת מהם נקודות.
בפועל, הפסדנו את כל המשחקים האלה בכל מקרה... עברנו את שלב ההתאקלמות וההשתלבות של הסגל... עברנו 3 וחצי פציעות קשות ביותר, הפסדנו נקודות במשחקים כמו סכנין, הפועל חיפה, מכבי פ"ת, ורמת גן.
בסיבוב השני כנראה שוב נפסיד את כל המשחקים מול הגדולות, נשאר לקוות שלא נסבול מחוסר מזל מבחינת הפציעות.
ואז כל מה שנשאר זה לקחת את הנקודות שלא היינו אמורים להפסיד, הפעם הם בבית...
אחרי סיבוב ראשון שהכל הלך בו הפוך ובכל זאת סיימנו במקום של פלייאוף עליון, אין שום סיבה שלא נסיים את העונה באותו מקום... ם לא גבוה יותר.
אחרי כל זה המסקנה שלי היא שבסיבוב השני אנחנו חייבים לקחת יותר נקודות, העובדה היחידה שיכולה לסתור את זה היא גיא עזורי על הקווים...
הסיבוב הראשון שהיה אמור להיות קל יותר הי בגלל שאירחנו את ה"גדולות" והתקווה הייתה שבגלל זה נצליח לקחת מהם נקודות.
בפועל, הפסדנו את כל המשחקים האלה בכל מקרה... עברנו את שלב ההתאקלמות וההשתלבות של הסגל... עברנו 3 וחצי פציעות קשות ביותר, הפסדנו נקודות במשחקים כמו סכנין, הפועל חיפה, מכבי פ"ת, ורמת גן.
בסיבוב השני כנראה שוב נפסיד את כל המשחקים מול הגדולות, נשאר לקוות שלא נסבול מחוסר מזל מבחינת הפציעות.
אחרי סיבוב ראשון שהכל הלך בו הפוך ובכל זאת סיימנו במקום של פלייאוף עליון, אין שום סיבה שלא נסיים את העונה באותו מקום... ם לא גבוה יותר.
אחרי כל זה המסקנה שלי היא שבסיבוב השני אנחנו חייבים לקחת יותר נקודות, העובדה היחידה שיכולה לסתור את זה היא גיא עזורי על הקווים...
רק אהבה תנצח...
לפי דעתי נגד אחת התל אביביות אנחנו ניקח נקודות,אפילו משניהם.nitsande כתב:תיאורטית הסיבוב הזה אמור להיות קשה יותר (פעמיים בלומפילד, פעמיים קרית אליעזר, וטדי).
לשחק בטדי זה קשה מאוד,לכן אני לא אהמר על זה למרות שגם שם יש סיכוי לא נמוך שנצליח לקחת נקודות.
מכבי חיפה קשה מאוד,הפועל חיפה אני מאמין שלא נפסיד.
אני יותר דואג ממשחקי הבית נגד הקטנות יותר!
סיבוב הבא ניהיה טובים יותר, ב"ה!
- אורית מתוק
הכל תלוי בחיזוק שיגיע ושיפור במשחק ההגנה.
כל אחת מהנקודות שתיינת שאולי נשיג הן בגדר בונוס, אם נשיג את הנק המלאות מהקבוצות האחרות כבר עשינו יותר טוב...KaduSimioni כתב:
לפי דעתי נגד אחת התל אביביות אנחנו ניקח נקודות,אפילו משניהם.
לשחק בטדי זה קשה מאוד,לכן אני לא אהמר על זה למרות שגם שם יש סיכוי לא נמוך שנצליח לקחת נקודות.
מכבי חיפה קשה מאוד,הפועל חיפה אני מאמין שלא נפסיד.
אני יותר דואג ממשחקי הבית נגד הקטנות יותר!
רק אהבה תנצח...
לדעתי, נשיג פחות. בתור אוהד באר שבע טוב להיות פסימי. במיוחד לאור היכולת, שהייתה נמוכה בהשוואה לתוצאות בפועל. לדעתי 50% הצלחה הם הישג נאה לקבוצה בעונת החזרה שלה לליגה הראשונה. אמנם ההישג מתגמד לאור מבנה הליגה (בעשור החולף בו היו 12 קבוצות בליגת העל זה היה נחשב הישג כביר, משום שעוד 12-14 נקודות היו מבטיחות השארות).
אפשר לסכם סיבוב ולומר שלולא הבעיות בהגנה, היינו אחת הקבוצות הטובות בארץ.