באמת שאני לא מבין משהו
באמת שאני לא מבין משהו
למה צריך את גלארסה בהרכב אם אפשר להביא תאילנדי בשקל שיעשה בדיוק אותה עבודה-כלום!!!!!! פשוט ביזיון לראות אותו, עוברים אותו כאילו אין שם מישהו... ביזיון שאילוז יחזור כבר!
Re: באמת שאני לא מבין משהו
אני אומר לך למה.
יש לנו מאמן בלוף, ולכן יש לנו קבוצה בלוף. מיקומנו בטבלה לא צריך להיות יותר מ 9-10. כל האוהדים לא חלוקים בסוגיית דעתם על שודד הדעת, אך חלוקים על מחאה נגדו במהלך המשחקים.
יש לנו מאמן בלוף, ולכן יש לנו קבוצה בלוף. מיקומנו בטבלה לא צריך להיות יותר מ 9-10. כל האוהדים לא חלוקים בסוגיית דעתם על שודד הדעת, אך חלוקים על מחאה נגדו במהלך המשחקים.
תופתע לשמוע שקודם כל אם היה מישהו שניסה לעשות משהו בהגנה זה היה גלרסה.
לא ייתכן שמגן ששיחק (לא ייבש את הספסל, אשכרה שיחק) באלופת ארגנטינה לא יכול להיות כל כך גרוע.
אבל ברגע שאתה מביא מגן שמאלי והופך אותו לימני זה בדיוק כמו לשים שם את קאלה.
לא ייתכן שמגן ששיחק (לא ייבש את הספסל, אשכרה שיחק) באלופת ארגנטינה לא יכול להיות כל כך גרוע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתה גם היית במשחק לא? זה היה פשוט ביזיון לראות אותו! שמן שבוקשי מגיע לכדורים שוטים, מוסר עלוב, מאבד כדורים, לא יודע להרים.. להמשיך? באמת שאיזה תאילנדי היה עושה אותו דברניב כתב:תופתע לשמוע שקודם כל אם היה מישהו שניסה לעשות משהו בהגנה זה היה גלרסה.
הרגל החזקה של גלרסה היא ימין, לא ? למה מגן שמאלי ?
מגן אפס בדיוק כמו כל ההזרים או החיזירים יותר נכון שעזורי הביא לכאן
הבחור ספג הרבה קללות בספרדית כניראה שהיה שווה לשלוח את חבר שלי לקורס ספרדית
מגן כזה חלש לא ראיתי מימייי
זה שי !
הבחור ספג הרבה קללות בספרדית כניראה שהיה שווה לשלוח את חבר שלי לקורס ספרדית
מגן כזה חלש לא ראיתי מימייי
זה שי !

מעטפה !
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה שי ! כתב: הבחור ספג הרבה קללות בספרדית כניראה שהיה שווה לשלוח את חבר שלי לקורס ספרדית
זה שי !
זה מאוחר מדי או שגם אני יכול להירשם לקורס??? גם אני רוצה לקלל את המגן הלא יוצלח הזה חחחחחחחחח

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הוא פשוט לא קשור לעמדה הזאת וכנראה גם בכלל לכדורגל.
אבל...ואני יודע ששי אולי לא יסכים איתי
זה ממש לא נותן לגיטימציה לקהל שלנו לשרוק בוז ואפילו לנהום קצת בכל נגיעה שלו בכדור. זה עבר כל גבול, באמת.
מה גם שהוא לא אשם בזה שהוא משחק פה.
זה ממש לא נותן לגיטימציה לקהל שלנו לשרוק בוז ואפילו לנהום קצת בכל נגיעה שלו בכדור. זה עבר כל גבול, באמת.
אני מסכים אין לי בעייה עם קללות אבל עם נהימות יש לי בעייה זה לא יפה וזה מגעילאליק כתב:הוא פשוט לא קשור לעמדה הזאת וכנראה גם בכלל לכדורגל.
זה שי !

דורון כהן כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה מאוחר מדי או שגם אני יכול להירשם לקורס??? גם אני רוצה לקלל את המגן הלא יוצלח הזה חחחחחחחחח
לא שווה אחי תראה ויוה אתה כבר תבין איך לקלל אותו
זה שי !