מעצבן אותי..
- red ultras
מעצבן אותי..
מעצבן אותי שכולם מתעסקים בקהל במקום להתעסק בבעיות האמיתיות של הקבוצה.
מעצבן אותי שאלונה לא משמיעה את הקול שלה
מעצבן אותי שאלונה עוד נותנת כסף לחתיכת בלוף הזה שנקרא גיא עזורי
מעצבן אותי לשמוע משפטים כמו "נו מה ציפית מהקבוצה הזאת?"
מעצבן אותי שבנאדם עלוב כמו דני ענבר זוכה לדקות תהילה ברדיו ובטלויזיה
מעצבן אותי שאף אחד מהשחקנים לא מחוייב לסמל, או לפחות מראה מחוייבות
מעצבן אותי שהפועל באר שבע "סוחטת" נקודה מקבוצה כמו הפועל רעננה
מעצבן אותי שכל סופ"ש נהרס בגלל הקבוצה הזו,גם כשמנצחים זה סה"כ נותן לרמאי עוד קצת אויר לנשימה
מעצבן אותי שאנחנו לא עושים שום דבר בעניין הזה (מחאה נגד עזורי \ תקשורת \ אנערף מה)
מעצבן אותי שזה כבר לא באמת מעצבן אותי!!
מעצבן אותי שכל סופ"ש נהרס בגלל הקבוצה הזו,גם כשמנצחים זה סה"כ נותן לרמאי עוד קצת אויר לנשימה
מעצבן אותי שאנחנו לא עושים שום דבר בעניין הזה (מחאה נגד עזורי \ תקשורת \ אנערף מה)
Re: מעצבן אותי..
זה מעצבן ? מעצבן אותי שאתה חושב שמה שקורה היום ביציע זאת לא מחאה שעברה את כל הגבולות.זה מעצבן !red ultras כתב:מעצבן אותי שאנחנו לא עושים שום דבר בעניין הזה (מחאה נגד עזורי \ תקשורת \ אנערף מה)
[align=center]
GIFSoup[/align]

חשוב שתדע שמחאות נעשות, לא בצורה שהקהל שלנו בוחר לעשות אותן אלא בצורה לגיטימית ומאחורי הקלעים.
רק אהבה תנצח...
מה היה ביציע?אביב כתב:
זה מעצבן ? מעצבן אותי שאתה חושב שמה שקורה היום ביציע זאת לא מחאה שעברה את כל הגבולות.זה מעצבן !
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
סוף סוף מישהו שמדבר נכוןred ultras כתב:מעצבן אותי שכולם מתעסקים בקהל במקום להתעסק בבעיות האמיתיות של הקבוצה.
נמאס כבר שיתחילו לשחק כדורגל החבורת גרוטאות האלה
שער 5 עולה באש
זה שי !

מה אתה רוצה משער 5 ? כל המקללים אתמול היו משער 5 ....
אתה נהיה פתטי שי.
אתה נהיה פתטי שי.
[align=center]
GIFSoup[/align]

וזה רק אחרי שפיגרנו !
מהתחלה ראו שהקבוצה ניראת חרא מתחילת העונה רואים שאין לעוזרי שיטה ודרך וממשיכים לעודד כאילו לא קרה כלום מהתחלה יש לו 11 קבועים בהרכב למרות שהקבוצה ניראת רע תעזור תשפיעו אתם מתנהגים כאילו כלום לא קרה
אני לא יודע מה איתך אבל העידוד הזה אתמול זה היה פתטי
המקללים דווקא ראיתי שרובם היה משער 2 לפחות ביציע למעלה איפה שאני ישבתי ואז כל המעודדים הצטרפו
מתעסקים בלמה אין לרעננה קהל במקום להתעסק בלמה לנו אין מאמן ..!
ועכשיו יבואו משה אוחיון או ניצן וכל השאר ויגידו שבגלל העידוד שלהם חזרנו עם נקודה לפחות אני כבר מחכה לזה למרות שזה היה במזל גדול כי רעננה היתה צריכה לתת לנו תשלישי
זה שי !
מהתחלה ראו שהקבוצה ניראת חרא מתחילת העונה רואים שאין לעוזרי שיטה ודרך וממשיכים לעודד כאילו לא קרה כלום מהתחלה יש לו 11 קבועים בהרכב למרות שהקבוצה ניראת רע תעזור תשפיעו אתם מתנהגים כאילו כלום לא קרה
אני לא יודע מה איתך אבל העידוד הזה אתמול זה היה פתטי
המקללים דווקא ראיתי שרובם היה משער 2 לפחות ביציע למעלה איפה שאני ישבתי ואז כל המעודדים הצטרפו
מתעסקים בלמה אין לרעננה קהל במקום להתעסק בלמה לנו אין מאמן ..!
ועכשיו יבואו משה אוחיון או ניצן וכל השאר ויגידו שבגלל העידוד שלהם חזרנו עם נקודה לפחות אני כבר מחכה לזה למרות שזה היה במזל גדול כי רעננה היתה צריכה לתת לנו תשלישי
זה שי !

שי אתמול אף אחד לא עודד במחצית השנייה.
ואתמול חזרנו מפיגור רק בגלל התחת של עזורי, בלי קשר לזה מחאות צריך לדעת איך לעשות.
ואתמול חזרנו מפיגור רק בגלל התחת של עזורי, בלי קשר לזה מחאות צריך לדעת איך לעשות.
רק אהבה תנצח...
תן לי סוג של מחאה נוו אתם יודעים רק לדבר!nitsande כתב:שי אתמול אף אחד לא עודד במחצית השנייה.
וחבל שלא הסרטתי אותכם אתמול כי אני ראיתי את כל אלה למטה מעודדים בטירוף כאילו עכשיו נתנו שלוש חתיכות
לשבת בשקט זה לעשות מחאה בשבילך? מה זה יעזור ?
להכין שלט זה יעזור זה כן
שלא תבין לא נכון גם השחקנים הם *** לא רק עזורי אתמול ראית איך הם שיחקו כאילו מדובר בריאל מדריד מולם מפחדים לניע כדור כל כדור מאבדים שם באמצע השתי ליצנים האלה
זה שי !

למשל מכתב שנשלח לאלונה ברקת כבר אחרי המשחק נגד הפועל חיפה ובו מתוארות תחושות הקהל לפרטים.
רק אהבה תנצח...
עם סוג המחאות שקורות כרגע לא תהיה פה קבוצה בכלל כדי להגיע איתה לאנשהו...
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
א. איזה סוג מחאות נראו אתמול שהן לא לגיטמיות???
ב. אם נשלח מכתב אחד למערכת זה מועיל כקליפת השום, דבר כזה צריך להעשות בכמות מאסיבית, תעלו את המכתב והמייל לפורום וכל אחד פה ישלח את המכתב. אגב אם הוא מפרט את תחושות הקהל מן הראוי שהיה עולה לקבל חוות דעת באחד מן האתרים בטרם נשלח
ב. אם נשלח מכתב אחד למערכת זה מועיל כקליפת השום, דבר כזה צריך להעשות בכמות מאסיבית, תעלו את המכתב והמייל לפורום וכל אחד פה ישלח את המכתב. אגב אם הוא מפרט את תחושות הקהל מן הראוי שהיה עולה לקבל חוות דעת באחד מן האתרים בטרם נשלח
דיי כבר דיי כל פעם להגן ולהגן אין מה לעשות מאמן חרא קבוצה חרא זהו צריך להעיף אותו בכל מחיר זה מגעיל כבר איך שאנחנו נראים מספיק עם זה !