היכל התהילה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

היכל התהילה

שליחה על ידי clark kent »

מסתבר שהיה בעיתון אפשרות בחירה של 20 השחקנים הטובים של המועדון מאז ומעולם, אני לא שמתי לב לעניין אבל הרעיון מאוד מכובד.
טקס בחירת השחקנים יערך היום באולמי קיסר של היו"ר הקודם שלנו ויוזמנו אליו כל אנשי הספורט המובילים באזור.
ובנוסף יערך טקס הצגת השחקנים במחצית המשחק מול ר"ג.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 67&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: היכל התהילה

שליחה על ידי שמעון א »

https://www.one.co.il/Article/150754.html" onclick="window.open(this.href);return false;

וגם יוסי אלקיים שוחרר. יעבור כנראה למכבי ב"ש.

שיהיה לו המון בהצלחה!!!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

היכל התהילה - דווקא אצל ז'ינו? מה לו ולתהילה...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

yedidel כתב:היכל התהילה - דווקא אצל ז'ינו? מה לו ולתהילה...
לצערי זהו עוד צעד שמגלם בתוכו חוסר רגישות, שלא לומר זלזול באוהדים הנאמנים של הקבוצה - ובעיקר באלו שהשתתפו במחאה כנגד ההוא מהאולמות.
מקווה שאם יש אוהדים שכן הוזמנו לאירוע - הם יכבדו את עצמם ואותנו ויחזירו את ההזמנות כאות מחאה על האכסניה שנבחרה לארח את האירוע הזה.
הפועל אני כבר משתגע

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אתם מגזימים אנשים. גם אלי זינו תרם להפועל ב"ש. לא פחות מכל שחקן עבר אחר.

כמו שהייתה לנו תקופה גרועה איתו, גם התקופה הכי יפה שלנו בעשור האחרון הייתה עם אלי זינו.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ראשית יש לציין שמדובר ביוזמה מבורכת לקיום האירוע. אני הוזמנתי לאירוע (בכובע של הכדורסל)
אבל לצערי לא אוכל להיות נוכח. להבנתי אלי זינו תרם את האולם לטובת האירוע ואין בכך פסול
למרות שגם אני הרמתי גבה בהתחלה. אני חושב שכולנו צריכים להסתכל קדימה ולראות את
חצי הכוס המלאה ולטעמי הפעם הכוס מלאה ויש רק דברים חיוביים ומחמאות על הפקת האירוע.
אם זינו תרם את האולם אז כל הכבוד לו ואין צורך להתעסק בקטנות.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שמעון א כתב:אתם מגזימים אנשים. גם אלי זינו תרם להפועל ב"ש. לא פחות מכל שחקן עבר אחר.

כמו שהייתה לנו תקופה גרועה איתו, גם התקופה הכי יפה שלנו בעשור האחרון הייתה עם אלי זינו.
התקופה הכי יפה שלנו הייתה עם אלי אבל לא ז'ינו, הייתה עם אלי להב...
רק אהבה תנצח...

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

nitsande כתב: התקופה הכי יפה שלנו הייתה עם אלי אבל לא ז'ינו, הייתה עם אלי להב...
אלי להב היה רק עונה אחת. וזה היה בעשור הקודם גבר.....

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:ראשית יש לציין שמדובר ביוזמה מבורכת לקיום האירוע. אני הוזמנתי לאירוע (בכובע של הכדורסל)
אבל לצערי לא אוכל להיות נוכח. להבנתי אלי זינו תרם את האולם לטובת האירוע ואין בכך פסול
למרות שגם אני הרמתי גבה בהתחלה. אני חושב שכולנו צריכים להסתכל קדימה ולראות את
חצי הכוס המלאה ולטעמי הפעם הכוס מלאה ויש רק דברים חיוביים ומחמאות על הפקת האירוע.
אם זינו תרם את האולם אז כל הכבוד לו ואין צורך להתעסק בקטנות.
1. אריק, התגובה שלך מפחידה אותי. התגובה שלך שוכחת את העבר, את החווית שאדון אלי זינו העביר אותנו, את העובדה שאלי זינו כמעט הביא לפירוק הפועל באר שבע. את השנים של ההרס.
עם תגובות כמו שלך אני לא אתפלא אם יום אחד אדון זינו יחזור כי הוא יחשוב שכל מה שהוא עשה נשכח ויש להביט רק אל העתיד.
2. בגלל העבר, למרות שהיו לי 2 כרטיסים, העדפתי לוותר.
לא שוכח את העבר ולא סולח. אדם שכמט והרס את הפועל באר שבע לא מגיע לו הכבוד לארח את פרויקט היכל התהילה, גם אם הוא נותן את האולם שלו בחינם בשביל האירוע.
3. במקומות אחרים בעולם (פיורנטינה עם הבעלים הקודמים, ליברפול עם עיתון הסאן) אותו אדם/גוף לא היה מעז בכלל לדרוך בתחומי העיר. רק אצלנו נותנים לו לארח פרויקט כל כך יוקרתי.
4. אתה מאוד אוהב את הקהל של הפועל ת"א, מה אתה חושב אילו אוהדי הפועל ת"א/אוסשיקין היו מקבלים הזמנה לאירוע דומה שאייזנברג לוקח בה חלק ומארח את האירוע, כיצד הם היו מגיבים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב: 1. אריק, התגובה שלך מפחידה אותי. התגובה שלך שוכחת את העבר, את החווית שאדון אלי זינו העביר אותנו, את העובדה שאלי זינו כמעט הביא לפירוק הפועל באר שבע. את השנים של ההרס.
עם תגובות כמו שלך אני לא אתפלא אם יום אחד אדון זינו יחזור כי הוא יחשוב שכל מה שהוא עשה נשכח ויש להביט רק אל העתיד.
2. בגלל העבר, למרות שהיו לי 2 כרטיסים, העדפתי לוותר.
לא שוכח את העבר ולא סולח. אדם שכמט והרס את הפועל באר שבע לא מגיע לו הכבוד לארח את פרויקט היכל התהילה, גם אם הוא נותן את האולם שלו בחינם בשביל האירוע.
3. במקומות אחרים בעולם (פיורנטינה עם הבעלים הקודמים, ליברפול עם עיתון הסאן) אותו אדם/גוף לא היה מעז בכלל לדרוך בתחומי העיר. רק אצלנו נותנים לו לארח פרויקט כל כך יוקרתי.
4. אתה מאוד אוהב את הקהל של הפועל ת"א, מה אתה חושב אילו אוהדי הפועל ת"א/אוסשיקין היו מקבלים הזמנה לאירוע דומה שאייזנברג לוקח בה חלק ומארח את האירוע, כיצד הם היו מגיבים?
1. לצערי דווקא תגובות כמו שלך, שמורידות לאלונה את החשק לכדורגל, יחזירו מנהלים כמו ז'ינו לכדורגל.

2. אם זה היה מסתדר לי הייתי הולך בשמחה כי זו הפועל באר-שבע שיקרה לי, כפי שאני הולך לאירועים
של חברים/קרובים שחוגגים בקיסר כי הם יקרים לי. אצטט שוב את אלי גוטמן שנשאל על הקהל של הפועל ת"א:
"הקהל של הפועל ת"א נאמן למועדון, הוא יכול לא לאהוב מאמן או שחקן אבל יודע לעשות הפרדה".
אני מספיק בוגר ויודע לעשות את ההפרדה. אני לא שוכח אבל בהחלט סולח, אחרי הכל לא מדובר בחיי אדם
ופורפורציות זה דבר חשוב בחיים.

3. שנתנהג כבני אדם וכאוהדים, מבחינה אנושית ותרבותית, כמו בליברפול אולי נרשה לעצמנו לחקות אותם במשהו.

4. שנאהב את המועדון שלנו ונהיה נאמנים אליו כמו אוהדי הפועל ת"א ולא נתעסק כל היום
במאמנים או בשחקנים, אז נוכל לאמץ ולחקות את אוהדי הפועל ת"א, מה גם שההשוואה בין זינו לאייזנברג
ממש לא במקום אבל לא ניכנס לזה.

אני מצפה ממך לבחון את הדברים בצורה בוגרת ולהתעסק בהפועל באר-שבע ולא לגופו של איש. האירוע שלעצמו
מכובד, יוקרתי ומראה על רצון המועדון ליצור משהו חדש ולקרב אליו את שחקני העבר. אני מעדיף להתעסק
במהות האירוע ולא במקום האירוע, מה גם שהמקום נתרם ע"י זינו וצריך להעריך אותו על כך.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אין קשר לזינו למרות אולמי קיסר, זהו אירוע מכובד של הפועל באר-שבע.
מקווה שמי שהולך ידע לעדכן באתר מה מי ואיך.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

משה, משה, משה... עד מתי תיהיה קיצוני, עד מתי. החלק של אלי זינו באירוע- היה האולם ואולי איזכור נוסף של כמה מהאנשים שנתנו מילים.

כל האירוע הופק בחסות מעריב, עם הוקרה להמון המון אנשים יקרים וטובים מהתקופה היפה של הפועל ב"ש.

המאירי, היה אירוע מכובד ביותר, עם הרבה אנשים מכובדים כמו סילבן שלום, דני קושמרו, צביקה הדר, יאיר נגיד שהנחה את האירוע, רוביק, אלונה כמובן, אלי גוטמן, לופא קדוש ועוד רבים וטובים. קצת צרם לי אישית לא לראות את אסי ואופיר ב 20 הגדולים אבל זה בסדר, זה אירוע ראשון מסוגו והשאיפה של המארגנים היא לבנות מסורת של אירוע שכזה מידי שנה.

אני בטוחה שלנומה, ברד, עופר וכדו' היה הערב רגעים אדירים של תהילה וכבוד שמגיע להם.

יוזמה ברוכה מאוד בעיניי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אולי אסי יכנס בעתיד להיכל.. כרגע בחרו רק 20 ואני מנחש שעם הזמן יכנסו עוד שחקנים.. בהחלט מגיע לאסי להכנס ביום מן הימים להיכל

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ואלו שמות:
רוני מוסקוביץ', מאיר ברד, אליהו עופר, אברהם נומה, אלון בן דור, אורי בנימין, יעקב כהן, רפי אליהו, שלום אביטן, אפרים דוידי, אפרים צבי, שלמה אילוז, עובדיה צבי, משה אבוגזיר, גדי חזות, סתיו אלימלך, אורן סגרון, שמעון ביטון, חיים בן שאנן ושמואל אדמון.

החשש הכי גדול שלי היה שחלק מהבחירות בעליל לא ישקפו את המציאות, ונתבזה. כעת אפשר לומר שבגדול החשש התבדה, למרות שללא ספק לאסי יש מקום שם לפחות לפני 2-3 שחקנים...אבל מי אנחנו שנלין, היום אפילו את שבעת פלאי תבל בחרו בטלפון ובאינטרנט...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

https://www.one.co.il/Article/150798.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...

שלח תגובה