היה גם כדורגל בעילוט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

היה גם כדורגל בעילוט

שליחה על ידי המאירי »

מרוב המהומה אנשים שכחו שהיה גם כדורגל בעילוט.
אני כידוע לכולם לא מאוהבי גיא לוי ואמרתי זאת כשהוא היה מועמד לתפקיד המאמן, היום הוא המאמן ואין מה לעשות.
גיא לוי בעילוט הבין מה שמאמנים טובים ממנו לא הבינו, בליגה הלאומית אתה חייב לשחק בשיטה שלה, משחק חוץ מול עכו החזקה צריך לשחק מבוקר[לא היה בונקר!!!] ןלעקוץ בזמן, את רוב המצבים יצרה הפועל באר-שבע, עכו החזיקו יותר בכדור ואנחנו הבאנו את התאחלס למגרש[מזכיר לכם משהו הפוך?].
כבר דקה 3 דודי פדלון!! תוך כדי ריצה הגיע לכדור גובה ונגח מילימטרים מהמשקוף, עברו עוד כ3 דקות וניסים מוכשל כ25 מ' משער היריבה, את התרגיל בעונשין ביצעו כהלכה קדוסי ומליקסון האחרון בעט היישר לקורה השמאלית של השוער של זז ממקומו.
דקה 28 מאור יורד לגליץ ויוצא עם הכדור שולח מסירה לפינת רחבת ה16 של עכו וקדוסי מגיע לכדור וממצב שהוא בד"כ בועט אלכסונית לשער ראה את השוער יוצא לראתו ואז בנגיעה מעביר ימינה לקוסטרוב שתוך כדי ריצה ברגלו השמאלית בועט לקורה ופנימה ישששששש 1:0 לקבוצה שלנו.
דקה 47 בעיטה מרחוק של יניב ציציאן מצאה את אסי עירני והדף בקושי לקרן, הלחץ העכואי בדקות הללו החסיר פעימה בליבי, עוד כ10 דקות וותומר תייר בעט טיל כדור מסובב שנהדף בקושי רב ע"י אסי רחמים הכדור מגיע לאילוז שמועד על הכדור ואחד הזרים של עכו [לא זוכר מי מהם] קפץ על המציאה ובעט כדור לאורך השער ובמזל לא היה שחקן יריב בשביל לדחוק פנימה.
דקה 55 דודי פדלון הסתבך ליד דגל הקרן של עכו [עדיף שם ולא בצד שלנו] אורן ניסים הגיע לעזור 3 עכואיים מקיפים את אורן אבל הוא בסיבוב מצליח להרים כדור לתיבת החמש של דודו גורש [שוער מספר 1 בליגה בכדורי גובה] ושניה לפני שהוא קולט את הכדור צץ לו מאי שם אוהד כדוסי ונוגח מחמישה מטרים פנימה ויששששש 2:0 ענק!!!
דקה 75 מגיעה ההזדמנות של עכו במשחק ושוב מטעות של אילוז שנרדם בשמירה ואיפשר לשחקן יריב לעבור בקלות וממצב נוח בעט אלכסונית כדור שעבר את אסי אבל דודי פדלון שלפני רגע הציל מצד אחד הצליח בריצה אדירה להגיע לכדור ומילימטר מהקו הציל שער של 100%.
בדקה ה90 הזדמנות אחרונה של עכו להמתיק את הגלולה, שחר סימנטוב חוטף כדור מדנדי אוקונגו מרים לרחבה בנסיון נואש וחלוץ עכואי נוגח על ידיו של אסי רחמים אבל לשימחתנו הגדולה הכדור גם מעל השער.
שריקת הסיום מסמנת את קריאות העידוד כלפי אורן ניסים כן גם אלה שקיללו עוד מהמדרגות את אורן הריעו כשהוא מגיע לקהל ומגבת הקרח בידו מעידה על המלחמה האדירה שנתן הבחור.
תודה לך הפועל באר-שבע על עוד שבוע של אושר מאהובתי.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: היה גם כדורגל בעילוט

שליחה על ידי ניב »

המאירי נשמה, כל הכבוד לך שהיית במגרש ותודה רבה על הסיקור המעניין.
אבל את זה אתה צריך להגיד לאוהדים כמו גיל שגיב שבטוחים שהם קאפלו ומרשים לעצמם להעביר ביקורת מקצועית על משחק שהם אפילו לא ראו.

תודה לך, תמשיך להגיע לכל מגרש גם בטוב וגם ברע!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

ניב כתב:המאירי נשמה, כל הכבוד לך שהיית במגרש ותודה רבה על הסיקור המעניין.
אבל את זה אתה צריך להגיד לאוהדים כמו גיל שגיב שבטוחים שהם קאפלו ומרשים לעצמם להעביר ביקורת מקצועית על משחק שהם אפילו לא ראו.

תודה לך, תמשיך להגיע לכל מגרש גם בטוב וגם ברע!
לא הייתי מעיז להחמיץ את המשחק החשוב הזה[כמו כל המשחקים בליגה הזאת].
שים לב שאני בכלל לא מגיב להודעות של גיל, קודם שיוכיח שהוא קיים ואז יוכיח שהוא אוהד ורק אז שיוכיח שהוא יודע לכתוב גם דברים חיוביים, וזה למרות שאם הרבה מהדברים של גיל אני מסכים, אם כל הכאב והצער הרבה דברים גם נכונים השאלה איך הם עולים על הכתב וגם מי כותב אותם[לא אישית נגד גיל אלא מי שכותב מבלי להיות במשחק].

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מאיר אחי היקר.נדמה לי שאתה טועה בתיאור הגול של קדוסי.
אני עמדתי בפינת הקרן מצד שמאל.נשרק כדור קרן לזכותנו אחרי ששני שחקני עכו לחצו על דודי
והוא הצליח מכדור אבוד להשיג קרן.מליקסון ניגש לבעוט את הכדור. זה היה שכונה חחח בקשתי
ממליקסון לנסות לסובב את הכדור לתוך השער.כי בקושי היו שלושה שחקנים ברחבת עכו.משום מקום
בא בריצה אורן ניסים ביקש את הכדור ממליקסון. האחרון מסר לו במקום להרים ונדמה לי שהם עשו דריבל.
במסירה האחרונה של מליקסון לאורן הכדור הסתובב. ושהוא פגע ברגלו של אורן הוא תפס מין חצי סיבוב
ישר לראשו של קדוסי.
תקן אותי אם אני טועה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

נחמד לשמוע את סיקור המשחק מאדם שהוא לא דורון ממן. ברצינות, ממש תודה. כל כך התעצבנתי כשהקשבתי לרדיו דרום, עד שאחותי אמרה לי ,נו די כבר, אז הם אומרים דברים רעים על באר שבע" שיגידו דברים רעים, רק שלא יסלפו את האמת.

אגב, את הגול של קדוסי גם אני זוכרת שהתחיל מקרן (אבל זה כמובן מרדיו דרום).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

הסניגור האדום כתב:מאיר אחי היקר.נדמה לי שאתה טועה בתיאור הגול של קדוסי.
אני עמדתי בפינת הקרן מצד שמאל.נשרק כדור קרן לזכותנו אחרי ששני שחקני עכו לחצו על דודי
והוא הצליח מכדור אבוד להשיג קרן.מליקסון ניגש לבעוט את הכדור. זה היה שכונה חחח בקשתי
ממליקסון לנסות לסובב את הכדור לתוך השער.כי בקושי היו שלושה שחקנים ברחבת עכו.משום מקום
בא בריצה אורן ניסים ביקש את הכדור ממליקסון. האחרון מסר לו במקום להרים ונדמה לי שהם עשו דריבל.
במסירה האחרונה של מליקסון לאורן הכדור הסתובב. ושהוא פגע ברגלו של אורן הוא תפס מין חצי סיבוב
ישר לראשו של קדוסי.
תקן אותי אם אני טועה.
אני לא אתקן אותך, פשוט אני התחלתי את המהלך בלי הנגיעה של מליקסון, מי שמסר לאורן ניסים היה פדלון למיטב זיכרוני, ואורן הרים ולא הכדור נגע בו.
אבל אני מוכן לקצר ולהגיד " הגבהה של ניסים כדור מסובב לראשו של קדוסי" אני מקווה שהגענו לעמק השווה.
נערך לאחרונה על ידי המאירי ב 15 נובמבר 2008, 20:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

תודה על הסיקור.

וחן נשמה, תלמדי ממני.
הספיק לי השידור הזוועתי של המשחק מול רמה"ש במחזור הראשון, בשביל להבין שאוהד הפועל ב"ש הרוצה לשמור על שפיותו - עדיף שירפרש 90 דקות את לייבגיימס מאשר יאזין לרדיו הבזיוני הזה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה