האמנם?
האמנם?
לא הייתי במשחק, קודם כל מברוק על הניצחון.
אבל ברדיו מדווחים על חזון אחרית הימים בוסרמיל, גיא עזורי מגיע לשער חמש ומריע לאוהדים שמריעים לו בחזרה דווקא אחריי משחק חלש של הקבוצה.
האמנם?
אבל ברדיו מדווחים על חזון אחרית הימים בוסרמיל, גיא עזורי מגיע לשער חמש ומריע לאוהדים שמריעים לו בחזרה דווקא אחריי משחק חלש של הקבוצה.
האמנם?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
Re: האמנם?
צביעות! גועל נפש עוד יחשוב שזה בזכותו ולא למרות שהוא שם וירצה להשאר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לא ראיתי משהו כזה ונשראתי 10 דקות אחרי השריקה, אולי ממש ממש מאוחר אחרי המשחק
- dardasmiley
דווקא ברדיו דיברו על זה באותה נשימה עם סיכומי המשחק כך שאם היה, אז בטווח של כמה שניות משריקת הסיום, בטח שלא 10 דק' אחרי השריקה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אכן קרה ולמרות הכל, צעד נכון ומבורך של עזורי.
למרות הכל, זה נכון לבוא לקהל ולנסות ולהושיט לו יד.
למרות הכל, זה נכון לבוא לקהל ולנסות ולהושיט לו יד.
קרה מיד עם שריקת הסיום של המשחק.
השתמע מההגעה של עזורי שהוא בעיקר בא להודות לקהל שלא קילל כלל כל המשחק (למרות משחק קטסטרופלי).
לא הגיע לו מחיאות כפיים חזרה (זאת פשוט צביעות לשמה) וכמובן שאני שמח שהקהל היום התנהג למופת לכל אורך המשחק.
השתמע מההגעה של עזורי שהוא בעיקר בא להודות לקהל שלא קילל כלל כל המשחק (למרות משחק קטסטרופלי).
לא הגיע לו מחיאות כפיים חזרה (זאת פשוט צביעות לשמה) וכמובן שאני שמח שהקהל היום התנהג למופת לכל אורך המשחק.
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 09 ינואר 2010, 21:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נראה לי עזורי ממש מבסוט שיובל נעים הגיע לוסרמיל היום. יוווובל נעיייםםם ההווווממווו חחחח איזה לחן!
- dardasmiley
כן עזורי מבחינתו מסדר ליובל נעים לאמן את כל קבוצות ליגת העל בו זמנית למעט הפועל ב"ש. ככה כל משחק יתעסקו בשרץ ולעזורי יהיה שקט...
אוי לעיניים שכך רואות...שער 5 מריע בחזרה לגיא עזורי.....זה כבר לא צביעות זה כבר שיא הטמטום בהתגלמותו.
אמנם לא הייתי במשחק (לשמחתי) אבל אני מתאר לעצמי שעזורי קיבל מחמאות מחבורת משה אוחיון האומללה.
כל השנה הפורומים באתרים השונים מלאים טענות נגד המאמן , פעם אחת זה אי שיתוף צעירים, פעם אחרת זה חוסר היחס לשחקני הבית, פעם נוספת זה כישלון בשחקני הרכש, פעם רביעית זה ההגנה שדומה לגבינה שוויצרית במקרה הטוב.
אז עכשיו אחרי שניצחנו קבוצה ששוה 10 אגורות הכל טוב??? פתאום עזורי זה פאביו קאפלו???
אני מתאר לעצמי שאותם 400 "האוהדים" שהריעו לגיא עזורי חוגגים את הניצחון על "האימפריה" מרמת גן בפורום.
ככה זה אצל אנשים שכל החיים שלהם זה סבל אחד גדול, הם מחפשים סיבה בנרות כדי שתהיה מסיבה.
השבוע אנחנו גם נשמע את גיא עזורי מתראיין תחת כל מיקרופון רענן ומסביר לאומה שרוב הקהל "אוהב" אותו.
למרות שכאחד שחי בבאר שבע ומכיר את הנפשות הפועלות מבין שלמעט 400 אוהדים מפגרים יש קונצנזוס בקהל הבאר שבעי, גיא עזורי לא מאמן!! אני בניגוד לאחרים לא ישנה את דעתי גם אם הקבוצה תנצח ברציפות עד סוף העונה.
זה מחזיר אותי אחורנית בזמן לשנה שעברה, אחרי המשחק בטדי נגד הפועל ירושלים בסיבוב השלישי שבו ניצחנו 2-1 צעקו אותם 400 "אוהדים" לגיא לוי תישאר, שבועיים אחרי זה בתיקו 1-1 בלוד , אותם "אוהדים" צעקו לו ביזיון.....
אחר כך מתפלאים על הסטיגמות שיש לנו בתקשורת הארצית, אני אישית לא מבין על מה התלונות, הקהל שלנו מפגר!!
אמנם לא הייתי במשחק (לשמחתי) אבל אני מתאר לעצמי שעזורי קיבל מחמאות מחבורת משה אוחיון האומללה.
כל השנה הפורומים באתרים השונים מלאים טענות נגד המאמן , פעם אחת זה אי שיתוף צעירים, פעם אחרת זה חוסר היחס לשחקני הבית, פעם נוספת זה כישלון בשחקני הרכש, פעם רביעית זה ההגנה שדומה לגבינה שוויצרית במקרה הטוב.
אז עכשיו אחרי שניצחנו קבוצה ששוה 10 אגורות הכל טוב??? פתאום עזורי זה פאביו קאפלו???
אני מתאר לעצמי שאותם 400 "האוהדים" שהריעו לגיא עזורי חוגגים את הניצחון על "האימפריה" מרמת גן בפורום.
ככה זה אצל אנשים שכל החיים שלהם זה סבל אחד גדול, הם מחפשים סיבה בנרות כדי שתהיה מסיבה.
השבוע אנחנו גם נשמע את גיא עזורי מתראיין תחת כל מיקרופון רענן ומסביר לאומה שרוב הקהל "אוהב" אותו.
למרות שכאחד שחי בבאר שבע ומכיר את הנפשות הפועלות מבין שלמעט 400 אוהדים מפגרים יש קונצנזוס בקהל הבאר שבעי, גיא עזורי לא מאמן!! אני בניגוד לאחרים לא ישנה את דעתי גם אם הקבוצה תנצח ברציפות עד סוף העונה.
זה מחזיר אותי אחורנית בזמן לשנה שעברה, אחרי המשחק בטדי נגד הפועל ירושלים בסיבוב השלישי שבו ניצחנו 2-1 צעקו אותם 400 "אוהדים" לגיא לוי תישאר, שבועיים אחרי זה בתיקו 1-1 בלוד , אותם "אוהדים" צעקו לו ביזיון.....
אחר כך מתפלאים על הסטיגמות שיש לנו בתקשורת הארצית, אני אישית לא מבין על מה התלונות, הקהל שלנו מפגר!!
צאו מזה שמישהו מחא כפיים לעזורי, הוא הגיע שניות אחרי השריקה וכולם שמחו על הניצחון ועל זה מחאו כפיים, לא לעזורי!זה שי ! כתב:כבר אמרנו ? צבועים ?
שער 5 עולה באש!
עוד מעט הטופיק שלי יגיע !
זה שי !
וכמו שניצן אמר, הוא מודע לזה שהיה משחק חלש וכנראה בא להודות שלמרות הכל עודדנו ולא קיללנו.
ודי כבר עם השער חמש עולה באש מה אתם חמסניקים?!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
די חאלס.דורון כהן כתב:אוי לעיניים שכך רואות...שער 5 מריע בחזרה לגיא עזורי.....זה כבר לא צביעות זה כבר שיא הטמטום בהתגלמותו.
אף אחד לא חושב שעזורי מאמן. אף אחד לא חושב ששיחקנו טוב היום. אף אחד לא חושב שיש לקבוצה שיטת משחק, וזה הוכח סופית אחרי שמליקסון נפצע.
אבל כולם הבינו איך זה הרבה יותר כיף זה שמתעסקים רק בעידוד וביריבה ולא בעזורי.
1.אל תדבר דברים שאתה לא יודע... שער 5 מריע לעזורי??!! לא היה ולא נברא, הוא מחא כפיים לקהל והיו כמה עשרות שמחאו לו כפיים חזרה.דורון כהן כתב:אוי לעיניים שכך רואות...שער 5 מריע בחזרה לגיא עזורי.....זה כבר לא צביעות זה כבר שיא הטמטום בהתגלמותו.
2.משה אוחיון לידיעתך לא "אוהב" את גיא עזורי ולדעתי אין אוהד ב"ש אחד שבאמת חושב שעזורי מאמן, אבל יש הבדל גדול בין זה לבין איך להתנהג ביציע.
3.איפה שמעת שמישהו שינה את דעתו??
4. 3 נקודות הן 3 נקודות, כולם שמחים עליהן ולא משנה מול מי (אני מקווה שגם אתה), אין קשר לעומד על הקווים.
5. "אני בניגוד לאחרים לא ישנה את דעתי גם אם הקבוצה תנצח ברציפות עד סוף העונה." המשפט הזה מוכיח כמה שאתה מקובע על קללות ומחאות בלי קשר למה שקורה בפועל.
בחיים בכלל ובכדורגל בפרט דברים משתנים, ובהתאם גם דעות... אם דעתך לא משתנה לעולם, או כמו שאמרת גם אם הקבוצה תנצח כל העונה אז סימן שאתה לא אוהד של הפועל ב"ש, אתהאוהד של הקללות של עצמך.
שבוע טוב.
רק אהבה תנצח...
תגיד לי מה הקטע שלך אם השער חמש עולה באש אתה בן אדם לא שפוי מה נראה לך שאתה שולט פה על מישהו ?! מי שרוצה לעודד שיעודד אתה לא תקבע לאנשים אם לעודד או לא ואתה גם לא תקלל אנשים אחרים בגלל שהם לא רוצים להשתתף בקללות שלך מצא לעצמך חיים ומהר בן אדם תשמח בניצחון של הקבוצה שלך במקום לקלל ולחפש כל הזמן את הרע מה אתה חושב שאתה יוצא גבר שאתה מקלל את עזורי משחק אחרי משחק ? במקום לקלל תשחקנים ותקבוצה תתחיל לעודד אותם גם אם הם לא משחקים כמו ברצלונה ואם אתה לא יכול בלי לקלל עדיף שתישאר בבית ולא ממש מעניין אותי כמה שנים אתה ''אוהד'' תקבוצה !זה שי ! כתב:כבר אמרנו ? צבועים ?
שער 5 עולה באש!
עוד מעט הטופיק שלי יגיע !
זה שי !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
אני רוצה לראות את אותם 400 "האוהדים" מריעים לגיא עזורי אחרי 4 המחזורים הבאים, נראה גם איך אתה תדבר.yedidel כתב:
די חאלס.
אף אחד לא חושב שעזורי מאמן. אף אחד לא חושב ששיחקנו טוב היום. אף אחד לא חושב שיש לקבוצה שיטת משחק, וזה הוכח סופית אחרי שמליקסון נפצע.
אבל כולם הבינו איך זה הרבה יותר כיף זה שמתעסקים רק בעידוד וביריבה ולא בעזורי.
בחודש הקרוב מתוך 4 המשחקים הקרובים 3 בחוץ נגד קבוצות "קצת" יותר חזקות מהפועל רמת גן.
הפועל תל אביב בבלומפילד, ביתר בטדי, מכבי חיפה בחוץ, בין לבין יש משחק בית נגד מכבי פתח תקווה שהיום שיחקה מצויין נגד הפועל תל אביב (ראיתי)
אם חס וחלילה נקבל תבוסה במשחקים האלה אותם "אוהדים" יתהפכו נגד גיא עזורי כמו סטייקים , אבל עכשיו שילכו לחגוג בפורום אם זה מה שעושה להם טוב, דבר אחד אני לא מבין, אם אף אחד לא חושב שעזורי מאמן אז למה להריע לו??? על מה מגיעות לו התשואות??? מילא היינו נותנים 'קונצרט' זה עוד איכשהוא היה מתקבל על הדעת (למרות שגם זה צביעות) אבל מהדיווחים שקיבלתי הקבוצה שיחקה חלש, בנוסף המאמן הפחדן עושה חילופים שמשדרים מצוקה כאשר הוא מוציא את קדוסי, אבל זה בסדר, תפתחו עוד טופיקים ותשכנעו את עצמכם שהכל בסדר ושממש "נהניתם" מהמשחק.
אני דווקא מחזיק ממך בחור חכם, אתה יודע טוב מאוד שאי אפשר להתכחש למציאות לאורך זמן, בסוף הבלוף יתגלה במלוא עוצמתו.
הליגה השני זה השקר הכי גדול, הרבה "תודות" מגיעות לאבי לוזון שדאג שקבוצות ששוות כדור פלאפל ישחקו בליגת העלק כדורגל.....
אבל גם השקר הכי גדול מתגלה בסופו של דבר, עד אז גיא עזורי ילקק לאופירה אסייג ויגיד שהוא ממש "נהנה" בבאר שבע, כולם אוהבים אותו כאן....