למרות בונקר מחריד מול האימפריה מהמכתש, למרות שהוכח מעל לכל ספק שלקבוצה אין שום דבר למכור בלי מליקסון, למרות הניצחון הכי לא מוצדק שראיתי בחיים שלי...
למרות כל זה אין דבר יותר כיף מלראות את יובל נעים יורד מבואס אחרי ששיטת השבור-ורוץ שלו נכשלה.
* אה, ולא ספגנו!
נהניתי!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: נהניתי!
הכדור במשקוף דקה 90 הוריד לי כמה שנים
ובכל זאת אי אפשר שלא לצאת מתוסכל ממשחק הבונקר המחריד הזה...
זה לא ייאמן שעזורי החליט להוציא את קדוסי (ולהישאר בלי שום חלוץ!!) בדקה ה70 ולרדדת לכזה בונקר כאילו מולנו עומדת מכבי חיפה.
ובכל זאת הצלחתי להנות, אבל ממש לא ממה שקרה על הדשא... מהקהל שמגיע לו הרבה מילים טובות על משחק ללא קללות קלל למרות משחק מגעיל.
זה לא ייאמן שעזורי החליט להוציא את קדוסי (ולהישאר בלי שום חלוץ!!) בדקה ה70 ולרדדת לכזה בונקר כאילו מולנו עומדת מכבי חיפה.
ובכל זאת הצלחתי להנות, אבל ממש לא ממה שקרה על הדשא... מהקהל שמגיע לו הרבה מילים טובות על משחק ללא קללות קלל למרות משחק מגעיל.
רק אהבה תנצח...
- אדומה דרומית
חחח יענו טוב שלא באתי 
סורי על הבורות, לא הקשבתי למשחק ועודכנתי באסמסים (תודה אביב) וקצת קיבלתי תמונה של המשחק מההודעות פה..
למה נשאר מדקה 70 בלי חלוץ? הוציא גם את קדוסי וגם את בלומשטיין? אגב, אלקיים לא שיחק?
שיטת משחק של קבוצת תחתית. מה זה זה? בשביל זה קיבל עשרות מליונים ועייף את אלעל עם כל הזרים שהנחית פה? בשביל בונקר מול רמת גן בבית?????
אה, ושמעתי שעודדו את עזורי חחח מה נסגר איתכם?
יפה שלא קיללו, אבל לא צריך להגזים. כולה 1-0 מגעיל ומקרי.

סורי על הבורות, לא הקשבתי למשחק ועודכנתי באסמסים (תודה אביב) וקצת קיבלתי תמונה של המשחק מההודעות פה..
למה נשאר מדקה 70 בלי חלוץ? הוציא גם את קדוסי וגם את בלומשטיין? אגב, אלקיים לא שיחק?
שיטת משחק של קבוצת תחתית. מה זה זה? בשביל זה קיבל עשרות מליונים ועייף את אלעל עם כל הזרים שהנחית פה? בשביל בונקר מול רמת גן בבית?????
אדומה דרומית כתב:חחח יענו טוב שלא באתי
לא רק זה עדי רביבו ב10 דקות אחרונות שיחק כחלוץ כי כניראה לא היה לו אוויר לעשות הגנה אז בלומשטין ירד לקישור
אחח השחקנים של היום
זה שי !

אני שותף להרגשה- למרות שהקבוצה לא הבריקה ולמרות שהמחצית השניה הייתה כבויה ובשליטת הפועל ר"ג - נהניתי.
היה כיף לשמוע מעט מאוד קריאות גנאי כלפי עזורי (טוב נו,ככה זה כשיש לך בצד השני את יובל נעים), היה כיף לראות את אדלי
נותן תצוגת הגנה נפלאה יחד עם נאסר שלקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.
היה כיף לראות את הקבוצה מסיימת משחק בלי לספוג גול ויודעת לעשות בונקר בצורה חכמה ויעילה (כן,אני זוכר את המשקוף בדקה ה90).
סה"כ נהניתי ואני מקווה ששבוע הבא בבלומפילד אני אסבול כמה שפחות.
היה כיף לשמוע מעט מאוד קריאות גנאי כלפי עזורי (טוב נו,ככה זה כשיש לך בצד השני את יובל נעים), היה כיף לראות את אדלי
נותן תצוגת הגנה נפלאה יחד עם נאסר שלקח את ההזדמנות שניתנה לו בשתי ידיים.
היה כיף לראות את הקבוצה מסיימת משחק בלי לספוג גול ויודעת לעשות בונקר בצורה חכמה ויעילה (כן,אני זוכר את המשקוף בדקה ה90).
סה"כ נהניתי ואני מקווה ששבוע הבא בבלומפילד אני אסבול כמה שפחות.
- אדומה דרומית
חחח חבל שהחמצתי לראות את יובל נעים יורד מופסד... בהחלט מראה מלבב
אבל שמעתי איך ביישו את רדיו דרום, בלייב, כשהם החליטו לפרוץ לשידור, למרות שלא היה גול, או חילוף או אדום או שום דבר וענבר אמר לו "אני מבקש שתשאיר לי את העבודה שלי ואני אחליט בפעם הבאה אם זה מספיק מעניין לעבור אליך בשידור" חחח והוסיף "אני מבקש שלא תפרוץ יותר לשידור אם זה לא גול או אדום או פנדל" אדיוטים כולם שם תאמינו לי.
רצה לדווח על על מה שעשו שם עם שחקני העבר במחצית אבל ענבר חתך אותו ועשה לו נו נו נו
אבל שמעתי איך ביישו את רדיו דרום, בלייב, כשהם החליטו לפרוץ לשידור, למרות שלא היה גול, או חילוף או אדום או שום דבר וענבר אמר לו "אני מבקש שתשאיר לי את העבודה שלי ואני אחליט בפעם הבאה אם זה מספיק מעניין לעבור אליך בשידור" חחח והוסיף "אני מבקש שלא תפרוץ יותר לשידור אם זה לא גול או אדום או פנדל" אדיוטים כולם שם תאמינו לי.
רצה לדווח על על מה שעשו שם עם שחקני העבר במחצית אבל ענבר חתך אותו ועשה לו נו נו נו
קשה להאמין שאני כל כך שמח על ניצחון נגד ר"ג
אבל שימו לב אנחנו משחקים עם הרכב שני מחוזק שזה בהחלט לטובת עזורי
חסרים לו - אסולין , פרגל , אילוז , בונפלד , מסיקה
מאור מליקסון בחוץ היום ואלקיים חוזר מפציעה ארוכה
אז תראו זה לשחק בלי שישה שחקני הרכב שהמאמן בנה עליהם כשבנה את הקבוצה בתחילת העונה
אז באמת אני מעריך את הניצחון היום אפילו שהיה מגעיל פעם היינו מפסידים משחקים כאלו
לדעתי אם עזורי ישפר את יכולת ניהול המשחק ויהיה יותר קפדני בבחירת זרים הוא יהיה בסדר בסוף
דבר אחרון - זוהר חוגג חייב לחזור עוד העונה אפילו
אבל שימו לב אנחנו משחקים עם הרכב שני מחוזק שזה בהחלט לטובת עזורי
חסרים לו - אסולין , פרגל , אילוז , בונפלד , מסיקה
מאור מליקסון בחוץ היום ואלקיים חוזר מפציעה ארוכה
אז תראו זה לשחק בלי שישה שחקני הרכב שהמאמן בנה עליהם כשבנה את הקבוצה בתחילת העונה
אז באמת אני מעריך את הניצחון היום אפילו שהיה מגעיל פעם היינו מפסידים משחקים כאלו
לדעתי אם עזורי ישפר את יכולת ניהול המשחק ויהיה יותר קפדני בבחירת זרים הוא יהיה בסדר בסוף
דבר אחרון - זוהר חוגג חייב לחזור עוד העונה אפילו

ניצחון מתוק.... אח כמה שאני שונא את הפועל ר"ג
- dardasmiley
עדי גם אני שמעתי את זה והתרגזתי אבל מצד שני הייתי מבסוט, זה הרגיש לי כמו פיגוע בספרד או בבריטניה, מכעיס אבל משרת את המטרות שלנו! אולי עכשיו יפתחו סופסוף את העיניים ברדיו דרום ויגרמו לחרא הקטן להתחיל להתייחס לדרום יותר ברצינות. אני מזכיר לכולם שזו תוכנית שמשודרת ברדיו ירושלים וברדיו דרום ב-ל-ב-ד! ככה שאם מביישים את רדיו דרום מביישים לפחות חמישים אחוז מהצרכנים וזה כבר סימן שמשהו הולך לקרות לדעתי.