לפני הכל- 7 נק' מ9 אפשריות, הדיוט לו היה נתקל בנתונים האלו היה מאושר, באמת נשמע נפלא.
רק שלו אותו הדיוט היה חווה את חוויית הצפיה המפוקפקת בוסרמיל מבחינת האצטדיון, אבל יתרה מכך, אותו הדיוט היה מורט את שערותיו אחת אחת ועושה את זה לאט בשביל להנות מהכאב, כי מה שהיה היום בוסרמיל היה במקרה הטוב מסע עינויים ובושה אחת גדולה של תצוגת כדורגל. אותו הדיוט לו היה נאלץ לחזות במחזה היה באמת סובל, מילא אני אוהד את הקבוצה אבל בא לי להזמין את דני ענבר לשבת אז איתנו ביציע לראות את הביזיון המתמשך הזה.המביש שבואו נתוודה על האמת, קבוצה כמו הפועל באר שבע שלאחר סיבוב ו2 מחזורים נראית כך כי זה עלבון לקרוא לזה כדורגל.
אז נכון מר עזורי יתבשם בריחו הנעים של הנצחון אבל כול כולו באושים.
יאמרו ובצדק מה השתנה הלילה הזה, הרי אחרי כל משחק אני מפציע כאן בתובנות זהות.
אז זהו, אני ל ארחיב בעניין אבל סתם כמה נקודות:
על מה עובדים בב"ש באימונים? הרי אסי וטלסניקוב מציינים עד כמה האימונים מקצועניים וברמת אימון גבוהה, אז תן לי לחדש לך משהו עזורי:
1.מחצית שלמה בלי בעיטה לשער? באמת אתה מוכיח כל שבוע מחדש יכולת אימון מהמעלה הראשונה! רואים שעבדתם על זה כל השבוע..
2. כבוד, באמת 'שילבתה צעירים', אבל תסביר לי מה עשה בלומשטיין היום על כר הדשא? ולמה בדיוק החלטתה להוציא את החלוץ מטרה שלך ובעצם עיקרתה את יכולת הקבוצה להחזיק בכדור והזמנתה לחץ מטורף
לסיכום-גבר אין לך מושג קח איתך את 2 הליצנים טלסניקוב ואת הממושקף!
עוד נצחון כזה ואבדנו
Re: עוד נצחון כזה ואבדנו
אחי אידיוט רושמים אם אsumsum כתב:לפני הכל- 7 נק' מ9 אפשריות, הדיוט לו היה נתקל בנתונים האלו היה מאושר, באמת נשמע נפלא.
רק שלו אותו הדיוט היה חווה את חוויית הצפיה המפוקפקת בוסרמיל מבחינת האצטדיון, אבל יתרה מכך, אותו הדיוט היה מורט את שערותיו אחת אחת ועושה את זה לאט בשביל להנות מהכאב, כי מה שהיה היום בוסרמיל היה במקרה הטוב מסע עינויים ובושה אחת גדולה של תצוגת כדורגל. אותו הדיוט לו היה נאלץ לחזות במחזה היה באמת סובל, מילא אני אוהד את הקבוצה אבל בא לי להזמין את דני ענבר לשבת אז איתנו ביציע לראות את הביזיון המתמשך הזה.המביש שבואו נתוודה על האמת, קבוצה כמו הפועל באר שבע שלאחר סיבוב ו2 מחזורים נראית כך כי זה עלבון לקרוא לזה כדורגל.
אז נכון מר עזורי יתבשם בראיחו הנעים של הנצחון אבל כולו כולו באושים.
יאמרו ובצדק מה השתנה הלילה הזה, הרי אחרי כל משחק אני מפציע כאן בתובנות זהות.
אז זהו, אני ל ארחיב בעניין אבל סתם כמה נקודות:
על מה עובדים בב"ש באימונים? הרי אסי וטלסניקוב מציינים עד כמה האימונים מקצועניים וברמת אימון גבוהה, אז תן לי לחדש לך משהו עזורי:
1.מחצית שלמה בלי בעיטה לשער? באמת אתה מוכיח כל שבוע מחדש יכולת אימון מהמעלה הראשונה! רואים שעבדתם על זה כל השבוע..
2. כבוד, באמת 'שילבתה צעירים', אבל תסביר לי מה עשה בלומשטיין היום על כר הדשא? ולמה בדיוק החלטתה להוציא את החלוץ מטרה שלך ובעצם עיקרתה את יכולת הקבוצה להחזיק בכדור והזמנתה לחץ מטורף
לסיכום-גבר אין לך מושג קח איתך את 2 הליצנים טלסניקוב ואת הממושקף!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
בהחלט ביזיון...
הממושקף הכוונה למרק ורטהיים?
אם כן אז כדאי שתדע שהוא דווקא נכס למועדון.
ויוגב, אידיוט זאת סתאם קללה שהמציאו ברחוב... הדיוט זה אחד שאין לו מושג ירוק בנושא.
הממושקף הכוונה למרק ורטהיים?
אם כן אז כדאי שתדע שהוא דווקא נכס למועדון.
ויוגב, אידיוט זאת סתאם קללה שהמציאו ברחוב... הדיוט זה אחד שאין לו מושג ירוק בנושא.
רק אהבה תנצח...
הדיוט עם ה' משמע: מי שלא למד תחום מסוים, שאין לו ידע בתחום מסוים, שאינו מומחה ואינו בקי בו.yogev1234 כתב: אחי אידיוט רושמים אם א
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עם א !!yogev1234 כתב: אחי אידיוט רושמים אם א
ולא אם א

- kamasutrance
- Title: This Is Terner
- יצירת קשר:
7 מ9 ???
אולי 7 מ 12......
רצת יותר מ 50 אחוזי הצלחה בארבעת המשחקים שהיו אמורים להיות רצף נוח...
שכחת את הפועל חיפה....?
אבוי לנו מסיבוב האימים שמחכה לנו....
הפועל ת"א חיפה" מכבי ת"א וביתר בחוץ....
לא רואה אייך אנחנו לוקחים 1 מ 12 ברצף הזה...
אולי 7 מ 12......
רצת יותר מ 50 אחוזי הצלחה בארבעת המשחקים שהיו אמורים להיות רצף נוח...
שכחת את הפועל חיפה....?
"עוד נצחון כזה ואבדנו"
תגידו - היה איזה ניצחון העונה שעליו לא אמרנו את המשפט הזה?
לדעתי גיא עזורע מסתמן כיורש של אברם גרנט בכל מה שקשור ל"תחת" ולמזל.
פעם השופט עוזר לנו, פעם קאלה והרבה פעמים ההתקפה של הקבוצה היריבה פשוט מסרבת להכניס את הכדור פנימה מול שער ריק.
תגידו - היה איזה ניצחון העונה שעליו לא אמרנו את המשפט הזה?
לדעתי גיא עזורע מסתמן כיורש של אברם גרנט בכל מה שקשור ל"תחת" ולמזל.
פעם השופט עוזר לנו, פעם קאלה והרבה פעמים ההתקפה של הקבוצה היריבה פשוט מסרבת להכניס את הכדור פנימה מול שער ריק.
הפועל אני כבר משתגע
מי שישמע יחשוב שבסיבוב הקודם לקחנו מהם מינימום 7 נק'kamasutrance כתב:7 מ9 ???
סה"כ לקחנו מהם שלוש