המכתבים לדני ענבר עזרו?!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dodo130

המכתבים לדני ענבר עזרו?!

שליחה על ידי dodo130 »

מי שראה היום ליגה משלנו דני ענבר לא הזכיר את הקהל של ב"ש והתחיל לרדת על גיא עזורי על זה שהוא לא יודע לשלב את מליקסון ורביבו שהם משחקי ביחד ושאם הם משחקים ביחד שחקן אחד נעלם ובדרך כלל זה רביבו

כל הכבוד לאלו ששלחו לדני ענבר מכתבים

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

Re: המכתבים לדני ענבר עזרו?!

שליחה על ידי ירון »

המכתבים אכן עזרו
הוא גם דיבר בתוכנית הרדיו על זה ואמר - בעקבות התכתביות שהיו לי השבוע עם אוהדי ב"ש חשוב לי להגיד שיש לב"ש קהל בסדר ואני מגנה אלימות בלבד
משהו כזה לא זוכר בדיוק אח"כ במהלך המשחק הוא ביקר את החילופים של עזורי הוא אמר משהו כמו אני לא מבין למה להכניס בלם שלישי (אסולין)
וגם כמו שציינת היום בליגה משלנו
אז מסתבר שהוא הבין משהו וכנראה ירד מאיתנו לבנתיים עד שכנראה נוכיח שוב (בעזרת קללות ואלימות) אחרת , אני מקווה שלא נגיע לזה
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

כשהייתי בדרך למשחק נגד רמת גן שמעתי אותו ואת פרימו עדיין מלכלכים על הקהל שלנו.
לצערי התופעה הזאת עברה את דני עינבר ויש סוג של אופנה להכתים את הקהל שלנו וגם בפינת הספורט ביומן הבוקר של גלי צה"ל ירדו עלינו.
לצערי, אי אפשר לומר שלא הבאנו חלק מזה על עצמנו...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אני לא חושב שהמכתבים הם אלה שגרמו לו לא לדבר.
הסיבה היא שלא קיללו את עזורי במשחק אלה התמקדו ביובל נעים

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

צודקים השניים מעליי :-)

קצת הבאנו את זה על עצמנו, אבל עדיין הפער הוא עצום וכן יש להם משהו איתנו. וגם במשחק האחרון הקהל התמקד במאמן האורחת (ממה שהבנתי) ככה שהיה לעזורי שבוע שקט.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

8red כתב:כשהייתי בדרך למשחק נגד רמת גן שמעתי אותו ואת פרימו עדיין מלכלכים על הקהל שלנו.
לצערי התופעה הזאת עברה את דני עינבר ויש סוג של אופנה להכתים את הקהל שלנו וגם בפינת הספורט ביומן הבוקר של גלי צה"ל ירדו עלינו.
לצערי, אי אפשר לומר שלא הבאנו חלק מזה על עצמנו...

שדני ענבר וחבריו יעשו חיפוש קטן ב'יוטיוב'... רק לראות ולא להאמין איך הקהל של הפועל תל אביב מתנהג (קוראים להנהלת מכבי כדורסל "נאצים", שמחים על מותו של מוני פנאן, שורפים בשירהם את יד אליהו, מקללים קללות נוראיות את נמני בסגנון "גרמנמני" ועוד...)

אנחנו קהל סוכר על ידם.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

חחח

תכלס צודק
אבל הם לא עושים תמוות כל שנה (כל שנה!) למאמן ומאחלים לו איחולים נוראיים, כל שנה כל השנה.
לוזון? זה היה אחד, וזה היה כי אבוקסיס חימם אותם עליו. סתם מיהרו להעיף אותו, תראה איך הוא מצליח בבני יהודה. בסוגיית מאמן, אין גרוע מאיתנו. אין מה לעשות.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

תשמע אני נגעל מהתוכן של מה שהם שרים כמו שאני נגעל ממה שהקהל של בית"ר לפעמים שר.
אבל מבחינת צורת העידוד, ההתמדה שלהם והיכולת שלהם להבין שהקבוצה מעל הכל (מה שלוקה אצלנו מאוד בחסר!!!) - הם מספר הקהל מספר אחד בארץ לדעתי.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:תשמע אני נגעל מהתוכן של מה שהם שרים כמו שאני נגעל ממה שהקהל של בית"ר לפעמים שר.
אבל מבחינת צורת העידוד, ההתמדה שלהם והיכולת שלהם להבין שהקבוצה מעל הכל (מה שלוקה אצלנו מאוד בחסר!!!) - הם מספר הקהל מספר אחד בארץ לדעתי.
וזה רק כי יש שם הצלחות בשנים האחרונות עם לא אז לא היה
אותו דבר מכבי חיפה וביתר ירשולים עם לא היה הצלחות ההיתם ממשיכים לראות חוסר כבוד לכל אחד במועדונים האלה
עם יש קהל שמלווה את הקבוצה גם בטוב וגם ברע זה הקהל של ב"ש עם יש קהל שכבר יותר מ10 שנים לא זכה בתואר ובא במספרים של 10 אלף לפעמיים זה הקהל של ב"ש
אחרי 7 שנים בליגה השנייה בשנים האחורנות
הפועל ת"א עושים כמעט כל שנה קמפיין מוצלח באירופה חיפה הגיעו פעמיים לצמפיונס תוסיף לזה איזה 5 6 אליפיות בשנים האחרונות להפועל ת"א 3 4 גביעים ולביתר 2 גביעים ואליפות ותראה תהבדל
אני רוצה לראות שהקבוצות האלה יהיו באמצע טבלה או ירדו ליגה והקהל ימשיך לדחוף אותה אני רוצה לראות שקצת לא ילך איך ראשים יעופו שמה
עכשיו טוב אז לא שומעים כלום ברגע שלא ילך אתה תשמע כמה הקהלים האלה הם יותר גרועים משל ב"ש פי 10
זה שי !
תמונה

שלח תגובה