עכשיו או לעולם לא
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עכשיו או לעולם לא
אחרי שגולרסה עזב, ולאור העובדה כי אין מגינים ימנים טובים בשוק, הגיע הזמן לתת את הצאנס לדנדי אוקוגו.
כן, אני יודע, הוא היה פצוע שנה שעברה. כן, אני יודע, הוא לא שיחק יותר מידי השנה. כן, אני יודע, עזורי לא הביא אותו ולכן הוא גם לא תופס ממנו. אבל אני באמת חושב, למרות כל הסיבות שציינתי, שעכשיו זה הזמן של דנדי.
מגן קשוח, חזק, שהוא פשוט קיר בהגנה, בדיוק מה שאנחנו צריכים בהגנה החלשה שלנו. אם גולרסה שהיה חלש גם הגנתית וגם התקפית פתח כאן בחודש האחרון, בהחלט אפשר לתת את הצאנס לאוקוגו שלפחות מבחינה הגנתית יתן לנו שקט.
גיא עזורי, הגיע הזמן להוריד קצת מהאגו ולחשוב על טובת הקבוצה, וטובת הקבוצה אומרת שדנדי אוקוגו חייב לפחות לקבל את הצאנס. חושב שזה עדיף על ביזבוז כסף נוסף על רכש בינוני ומטה.
כן, אני יודע, הוא היה פצוע שנה שעברה. כן, אני יודע, הוא לא שיחק יותר מידי השנה. כן, אני יודע, עזורי לא הביא אותו ולכן הוא גם לא תופס ממנו. אבל אני באמת חושב, למרות כל הסיבות שציינתי, שעכשיו זה הזמן של דנדי.
מגן קשוח, חזק, שהוא פשוט קיר בהגנה, בדיוק מה שאנחנו צריכים בהגנה החלשה שלנו. אם גולרסה שהיה חלש גם הגנתית וגם התקפית פתח כאן בחודש האחרון, בהחלט אפשר לתת את הצאנס לאוקוגו שלפחות מבחינה הגנתית יתן לנו שקט.
גיא עזורי, הגיע הזמן להוריד קצת מהאגו ולחשוב על טובת הקבוצה, וטובת הקבוצה אומרת שדנדי אוקוגו חייב לפחות לקבל את הצאנס. חושב שזה עדיף על ביזבוז כסף נוסף על רכש בינוני ומטה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: עכשיו או לעולם לא
מסכים ומחזק.
אין ספק שבקבוצה עם יכולות הגנתיות גרועות ביותר דנדי אוקונגו חייב להיות על המגרש.
זה יכול להיות גם בקישור האחורי תוך הסטת אייל שן לעמדת המגן הימני.
אין ספק שבקבוצה עם יכולות הגנתיות גרועות ביותר דנדי אוקונגו חייב להיות על המגרש.
[align=center]
GIFSoup[/align]

לא חושב שהוא מתאים לליגת העל, הוא שחקן מוגבל מאוד.
- Sir Alex Ferguson
מתאר לעצמי שאדמו יעשה בכורה בקישור האחורי. אם עזורי היה רוצה לתת את הצאנס לאוקוגו בקישור אדמו לא היה חותם.אביב כתב:מסכים ומחזק.
מקווה שעזורי ישים את האגו בצד, ולמרות שהוא לא הביא את אוקוגו, הוא יתן לו הזדמנות אמיתית בהרכב.
אני זוכר שבשנה שעברה דנדי אומנם הצטיין בקישור האחורי, אבל הוא שיחק והיה טוב גם כמגן ימני. הוא הראה שבגלל היכולות ההגנתיות המעולות שלו הוא יכול לשחק כשחקן כלבו ולהיות טוב בכל עמדה הגנתית.
בס"ד
עם כל האהבה והערכה שלי לדנדני לא הייתי רוצה לראות אותו פותח מול הפועל ת"א.
דנדי לא שיחק המון זמן כך שאין לו כושר משחק ואני חושב שזה הימור גדול מדי,נגד קבוצה אחרת זה בהחלט אפשרי.
בכל מקרה יש לי הרגשה שיוחתם עד אז מגן חדש עזורי לא היה משחרר את גלארסה מבלי שהוא יודע את מי הוא רוצה במקומו.
דנדי לא שיחק המון זמן כך שאין לו כושר משחק ואני חושב שזה הימור גדול מדי,נגד קבוצה אחרת זה בהחלט אפשרי.
בכל מקרה יש לי הרגשה שיוחתם עד אז מגן חדש עזורי לא היה משחרר את גלארסה מבלי שהוא יודע את מי הוא רוצה במקומו.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 11 ינואר 2010, 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ohad kadusi כתב:בס"ד
מצטרף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפי מה שהבנתי באימונים אוקנגו מפחד על הרגל שלו ,זה לא אותו שחקן של השנה שעברה והפציעה השפיעה עליו מאוד.
אז אם באימונים אוקנגו מפחד על רגלו , מה יהיה במשחקים.
אז אם באימונים אוקנגו מפחד על רגלו , מה יהיה במשחקים.
כנראה שאייל שן יהיה המגן הימני בשבת ואדמו ילך לקישור.
דנדי גמר את הסוס, מספיק היה לראות את המשחק גביע הטוטו נגד מכבי חיפה כדי להבין שהוא לא מתאים לליגת על וזה בטח לא דנדי של שנה שעברה.

- Sir Alex Ferguson
יתכן שגיא עזורי נכנס לטופיק?
היום דנדי אוקוגו פתח בהרכב במשחק האימון מול הפועל רמת גן, ההרכב למי ששואל היה מורכב מהשחקנים שצפוים לפתוח בשבת בבלומפילד.
נקווה שנזכה לראות את דנדי גם ביום שני...
היום דנדי אוקוגו פתח בהרכב במשחק האימון מול הפועל רמת גן, ההרכב למי ששואל היה מורכב מהשחקנים שצפוים לפתוח בשבת בבלומפילד.
נקווה שנזכה לראות את דנדי גם ביום שני...
אם עד היום הוא לא שיחק ואם עזורי מעדיף את שן כמגן כנראה אוקוגו לא מספיק טוב באימונים ,
אלה אם כן באמת מישהו הלך לאימונים , ושאל את עצמו איך שחקן כל כך טוב לא משחק
בקיצור-
אני מקווה לראות את מי שטוב באימונים גם בקרב
בקיצור-

- Sir Alex Ferguson
עזורי לא באמת סופר את האימונים ככלי למשהו. אפשר לראות את זה בקיבעון של עזורי כשאותו הרכב פותח שבוע אחרי שבוע גם אם יש כאלה (שן/אופיר) שמאכזבים לאורך עונה שלמה.ירון כתב:אם עד היום הוא לא שיחק ואם עזורי מעדיף את שן כמגן כנראה אוקוגו לא מספיק טוב באימונים ,
בקיצור-
לצערי, כל שאני חושב על משחק האימון והסיטואציה שנוצרה בו אני מבין עד כמה אוקוגו פתח בגלל חוסר ברירה.
גולרסה שוחרר, אילוז פצוע, אדמו לא בטוח פותח בבלומפילד ולכן אייל שן צריך להישאר בקישור ולא לרדת לעמדת המגן הימני, ככה שאין מנוס מלפתוח עם קידר כמגן ימני.
אדלי פצוע כרגע, ככה גם פרגל, קידר כאמור משחק כמגן ימני, ככה שאין ברירה וחייבים לפתוח עם דנדי כבלם.
מה שאומר שמספיק שאחד מבין אדמו/פרגל/אדלי/אילוז יהיה כשיר בשבת, ואוקוגו חוזר לספסל.
נדב קידר יפתח כמגן ימני,
אייל שן סירב בתוקף לשחק כמגן ימני כך שזו לא אופציה בכלל
כפרס על סירובו הוא יפתח בקישור
אייל שן סירב בתוקף לשחק כמגן ימני כך שזו לא אופציה בכלל
כפרס על סירובו הוא יפתח בקישור
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שן בקישור - הרע במיעוטו.
כמגן ימני מתכון לאסון..
כמגן ימני מתכון לאסון..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני מעדיף שאוקוגו ישחק בתור מגן ימני בתור קידר.
לקידר יצא כמה פעמיים לשחק עם מוריירה בעמדת הבלם והתיאום ביניהם זה פלוס ענק.
חוץ מזה שאוקוגו מכיר את העמדה הזאת הרבה יותר טוב.
לקידר יצא כמה פעמיים לשחק עם מוריירה בעמדת הבלם והתיאום ביניהם זה פלוס ענק.
חוץ מזה שאוקוגו מכיר את העמדה הזאת הרבה יותר טוב.