סיכום מחזור 18 בליגת העל
סיכום מחזור 18 בליגת העל
בס"ד
תוצאות סופיות של המשחקים:
הפועל ר"ג-0 מכבי חיפה-5
בני יהודה-0 מכבי ת"א-1
הפועל רעננה-1 מכבי נתניה-1
הפועל עכו-1 מ.ס. אשדוד-1
בית"ר ירושלים-1 מכבי פ"ת-2
הפועל חיפה-2 אחי נצרת-2
תוצאות די טובות לב"ש,כשגם נתניה ואשדוד לא ניצחו ולא פתחו מאיתנו פער.
מכבי פ"ת נמצאת במומנטום טוב מאוד וללא ספק לא יהיה קל מולם בשבוע הבא.
טבלת ליגת העל:
1.מכבי חיפה 51
2.הפועל ת"א 38
3.מכבי ת"א 35
4.בני יהודה 29
5.אשדוד 28
6.בית"ר ירושלים 27
7.נתניה 26
8.הפועל ב"ש 26
9.הפועל חיפה 21
אם פ"ת ניצחה בטדי אז אנחנו יכולים להוציא לפחות תיקו מבלומפילד.
אם רק נאמין נוכל לעשות זאת.
תוצאות סופיות של המשחקים:
הפועל ר"ג-0 מכבי חיפה-5
בני יהודה-0 מכבי ת"א-1
הפועל רעננה-1 מכבי נתניה-1
הפועל עכו-1 מ.ס. אשדוד-1
בית"ר ירושלים-1 מכבי פ"ת-2
הפועל חיפה-2 אחי נצרת-2
תוצאות די טובות לב"ש,כשגם נתניה ואשדוד לא ניצחו ולא פתחו מאיתנו פער.
מכבי פ"ת נמצאת במומנטום טוב מאוד וללא ספק לא יהיה קל מולם בשבוע הבא.
טבלת ליגת העל:
1.מכבי חיפה 51
2.הפועל ת"א 38
3.מכבי ת"א 35
4.בני יהודה 29
5.אשדוד 28
6.בית"ר ירושלים 27
7.נתניה 26
8.הפועל ב"ש 26
9.הפועל חיפה 21
אם רק נאמין נוכל לעשות זאת.
Re: סיכום מחזור 18 בליגת העל
אם מנצחים משווים את הנקודות לבני יהודה שנמצאת במקום הרביעי.
תנו לי תיקו ואני מאושר.
תנו לי תיקו ואני מאושר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ohad kadusi כתב:
אחי, המשוואה הזו כל כך לא נכונה...

בס"דdudi2002 כתב:
אחי, המשוואה הזו כל כך לא נכונה...
נכן שבית"ר זו לא הפועל ת"א אבל הרעיון הזה הוא שבפ"ת הגיעו עם אמונה ונחישות והצליחו לנצח בטדי שזה דבר לא פשוט.
אגב אתלטיק בילבאו מובילה על ריאל 1-0 בדקה ה85. צריך הפתעה גדולה מזו כדי לדעת שזה אפשרי?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בארבעת המשחקים הקרובים אם נשיג מעל 6 נקודות אני אחגוג בכיכרות העיר
(ת"א,פ"ת,חיפה,י-ם)

ohad kadusi כתב: אגב אתלטיק בילבאו מובילה על ריאל 1-0 בדקה ה85. צריך הפתעה גדולה מזו כדי לדעת שזה אפשרי?
תראה בטופיק "מליקסון בספק" מהן באמת הפתעות...
בס"דdudi2002 כתב:
תראה בטופיק "מליקסון בספק" מהן באמת הפתעות...
נכון שאלה היו הפתעות גדולות אך כמו שניב אמר מדובר בקבוצות שמבחינת יכולת די שוות מה שלא נכון לגבינו ולתל אביב.
הניצחון היום של בילבאו אולי לא שווה לחזרה המדהימה של ליברפול מול מילאן אך הוא מראה שגם קבוצה קטנה מסוגלת לנצח את ריאל הגדולה ביום נתון,וזה המסר שרציתי להעביר.
אם רק תאמינו!
לדעתי כל נקודה מעבר לשש בארבעת המשחקים הקרובים תהייה בונוס נטו, 4 יהיו יעד ריאלי... שש אופטימי.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מנצחים בשני בבלומפילד, מנצחים שבוע לאחר מכן את מכבי פתח תקווה בבית כשבמקביל מקווים לתיקו של חיפה עם הפועל ת"א ואז שבוע לאחר מכן אנחנו במשחק העונה מול מכבי חיפה בקריית אליעזר. ניצחון שם ואנחנו חזק במאבק על האליפות, בטח אחרי שיפחיתו את הנקודות בחצי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מקווה שאני אוכל את הכובע אבל - https://www.youtube.com/watch?v=E7pdkUk ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;משה אוחיון כתב:מנצחים בשני בבלומפילד, מנצחים שבוע לאחר מכן את מכבי פתח תקווה בבית כשבמקביל מקווים לתיקו של חיפה עם הפועל ת"א ואז שבוע לאחר מכן אנחנו במשחק העונה מול מכבי חיפה בקריית אליעזר. ניצחון שם ואנחנו חזק במאבק על האליפות, בטח אחרי שיפחיתו את הנקודות בחצי.

אם לא הייתי מכיר אותך אפילו הייתי חושב שאתה רציני.משה אוחיון כתב:מנצחים בשני בבלומפילד, מנצחים שבוע לאחר מכן את מכבי פתח תקווה בבית כשבמקביל מקווים לתיקו של חיפה עם הפועל ת"א ואז שבוע לאחר מכן אנחנו במשחק העונה מול מכבי חיפה בקריית אליעזר. ניצחון שם ואנחנו חזק במאבק על האליפות, בטח אחרי שיפחיתו את הנקודות בחצי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתי חייב ניב לאחר התגובה שלך על הסיכוי שלנו לתפוס מקום רביעי.
נו באמת, כמה שהליגה חלשה אנחנו עדיין בינונים ומטה. לאורך זמן יציבות היא שם המשחק והקבוצה שלנו שבנויה על מליקסון והבלחות לא תוכל להאבק לאורך זמן בצמרת. בטח עם ההגנה שיש לנו היום.
הלוואי שנפתיע בבלומפילד, הלוואי, אבל גם אז אני לא חושב שזה יעיד על העונה שלנו. אנחנו עדיין מסוגלים ,גם אחרי הפתעה בבלומפילד, להפסיד שבוע הבא בבית למכבי פחת תקווה.
נו באמת, כמה שהליגה חלשה אנחנו עדיין בינונים ומטה. לאורך זמן יציבות היא שם המשחק והקבוצה שלנו שבנויה על מליקסון והבלחות לא תוכל להאבק לאורך זמן בצמרת. בטח עם ההגנה שיש לנו היום.
הלוואי שנפתיע בבלומפילד, הלוואי, אבל גם אז אני לא חושב שזה יעיד על העונה שלנו. אנחנו עדיין מסוגלים ,גם אחרי הפתעה בבלומפילד, להפסיד שבוע הבא בבית למכבי פחת תקווה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מול הפועל תל אביב בבלומפילד באמת יהיה קשה. נקודה משם ואני הכי מבסוט שיש.nitsande כתב:לדעתי כל נקודה מעבר לשש בארבעת המשחקים הקרובים תהייה בונוס נטו, 4 יהיו יעד ריאלי... שש אופטימי.
מול מכבי פתח תקווה בבית זו תהיה בושה וחרפה אם לא נוציא 3 (ויסלחו לי עומד דמארי ואסי משיח שהפתיעו אמש את 'מחזיקת הגביע' בטדי - מכבי פתח תקווה היא קבוצת תחתית לכל דבר ועניין, ואנחנו חייבים לקחת ממנה את מולא הנקודות - בטח שבווסרמיל).
מול בית"ר ירושלים - תלוי ביום נתון. יש ימים שגם אם בארסה תגיע לטדי, היא לא תוציא כלום (טוב, אולי הגזמתי...

ומול מכבי חיפה - כנ"ל הפועל תל אביב (רק ששם אפשר להתפלל להפסיד 0:1 ולא 5 או 6)
לסיכום: 8 נקודות ושיחקנו אותה!!!