אם כבר מתעמקים על הנושא הזה, אז אלונה צריכה לשאול את עצמה שאלה אחת גדולה לפני שהיא מתחילה בכל הסיפור הזה.. איפה גיא עזורי נמצא בכל עיסקת סוארז? האם אתה אחד מגוזרי הקופונים?
הרי גיא עזורי למרות היותו מאמן כושל,הוא אדם שבא מהכדורגל,ההיפך מאלונה ברקת התמימה!
אז תרשו לי לפנות אלייך גיא עזורי! אתה נוכל ואם הייתה איש ישר לא הייתה נותן לעיסקה הזאת לצאת
אל הפועל,אבל כנראה שיש לך יד לא קטנה בדבר כך שלא ממש אכפת לך אם זה מיליון או חצי מיליון,
בדולר או בשקל..אתה את שלך כנראה תקבל או לפחות חשבתה שתקבל!
גיא עזורי
Re: גיא עזורי
לפי הזרים שהוא הביא וזה לא קשור לסוארז כבר ראו שיש משהו מסריח פה
לא מאמין שהבחור הביא לפה זרים כמו בנגורה טאצי גלארסה מוריירה פרגל ואדמו ולא פגע באחד והוא עוד אומר שהוא עקב אחריהם
נישמע לי תמוה ולא אמין
אני משוכנע שיש פה משהו מסריח
לגזור קופון תילך למקום אחר אל תבוא על אלונה שלנו
אני לא מבין איך היא לא רואה את הנעשה 18 שחקני רכש זה כבר יותר מדי
לא מאמין שהבחור הביא לפה זרים כמו בנגורה טאצי גלארסה מוריירה פרגל ואדמו ולא פגע באחד והוא עוד אומר שהוא עקב אחריהם
נישמע לי תמוה ולא אמין
אני משוכנע שיש פה משהו מסריח
לגזור קופון תילך למקום אחר אל תבוא על אלונה שלנו
אני לא מבין איך היא לא רואה את הנעשה 18 שחקני רכש זה כבר יותר מדי
הרצל,קשה לי להאמין שסוארז זה גזירת קופון.
סה"כ מדובר בזר מאוד מבטיח שכולם כבר ראו ונוכחו לדעת על היכולות שלו.
סה"כ מדובר בזר מאוד מבטיח שכולם כבר ראו ונוכחו לדעת על היכולות שלו.
חחחחחחח... נראה לי שעזורי עצמו הוא גזירת קופון אחת גדולה... 

תחזור בך תתנצל ומיד. דבריך לא ראוייםאורן האדום כתב:אם כבר מתעמקים על הנושא הזה, אז אלונה צריכה לשאול את עצמה שאלה אחת גדולה לפני שהיא מתחילה בכל הסיפור הזה.. איפה גיא עזורי נמצא בכל עיסקת סוארז? האם אתה אחד מגוזרי הקופונים?
הרי גיא עזורי למרות היותו מאמן כושל,הוא אדם שבא מהכדורגל,ההיפך מאלונה ברקת התמימה!
אז תרשו לי לפנות אלייך גיא עזורי! אתה נוכל ואם הייתה איש ישר לא הייתה נותן לעיסקה הזאת לצאת
אל הפועל,אבל כנראה שיש לך יד לא קטנה בדבר כך שלא ממש אכפת לך אם זה מיליון או חצי מיליון,
בדולר או בשקל..אתה את שלך כנראה תקבל או לפחות חשבתה שתקבל!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
אני לא מבין אנשים פה אכפת לכם מהכסף של אלונה נראה לי יותר ממה שלה אכפת ממנו
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
על איזה דברים גבר אני אמור להתנצל?אהוד שמיר כתב: תחזור בך תתנצל ומיד. דבריך לא ראויים
על זה שמתוך כל הזרים שהוא בחר לב''ש באחד הוא אפילו לא פגע?
על זה ששחקנים מקבלים קרדיט בהרכב פעם אחר פעם למרות היכולת הגרועה?
על זה ש3 זרים סיימו את דרכם בבאר שבע תוך פחות מחודש?
על זה שהשקיעו על סוארז 500,000$ ???
על זה שבכסף הזה יכולתה להביא 3 סוארזים?
בקיצור ולעניין אני לא מתחרט על שום מילה שאמרתי ואני מקווה שאלונה תעשה בדק בית מ''ס 2
אבל הפעם בצורה מעמיקה מאוד! בכל מה שקשור לכספים גיא עזורי נכשל הוא ביזבז בצורה
קטסטרופלית..בקיצור ועדת חקירה מבית ברקת לא הייתה מזיקה בכלל! ואני לא מגזים משהו פה מסריח
וזה לא הכסף, אלא האנשים אשר גוזרים קופונים פעם אחר פעם על האישה המקסימה הזאת