קאלה: "לא נגעתי בכדור והפסדנו. איזו הגנה זאת?"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

קאלה: "לא נגעתי בכדור והפסדנו. איזו הגנה זאת?"

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1635694" onclick="window.open(this.href);return false;
"תסתכלו איך נראינו. אחר כך שחקנים מתפלאים למה הם לא משחקים. כל המשחק אני לא נוגע בכדור, הרמה אחת וקיבלנו גול. איזו הגנה זאת?". כך אמר שוער הפועל באר שבע טברטקו קאלה בחדר ההלבשה של הקבוצה לאחר ההפסד הערב למכבי פתח תקוה. שחקנים בקבוצה מתחו ביקורת על שחרורו של פאבל פרגל ואחד מהם אמר: "עדיף להשאיר אותו ולשחק רק עם קדוסי בהתקפה. אנחנו סובלים מההגנה יותר מהבצורת בהתקפה".

המגן נאור פסר עשוי לסכם כבר מחר את תנאיו בקבוצה, לאחר שביום שישי נרשמה התקדמות במשא ומתן איתו. עזורי מעוניין להחתים מגן ימני באופן מיידי מתוך חשש שאם פסר יחתום בקבוצה אחרת, לא יוחתם בקבוצה מגן ימני עד תום מועד ההעברות. "הפערים מאוד קטנים, יש סיכוי שכבר מחר פסר יהיה שחקן שלנו", אמרו עוד לפני המשחק הערב במועדון.

הקשר דוד רביבו מאוכזב ממעמדו בקבוצה. למרות זאת, במועדון סבורים שרביבו יישאר עד תום העונה בקבוצה. למרות ההפסד ישנה שביעות רצון מהבלם וויליאם סוארס עליו אמרו שחקנים בקבוצה: "הוא תוספת כוח משמעותית בשבילנו".

מעצבנת אותי הגישה של רביבו,אתה לא מרוצה?קום ולך ואל תשכח כמובן את הנהג הנאמן.

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: קאלה: "לא נגעתי בכדור והפסדנו. איזו הגנה זאת?"

שליחה על ידי ניב »

עזוב את קאלה ועזוב את הגישה של רביבו.

"הפועל באר שבע היא לא כזאת קבוצה גדולה" גיא עזורי.
לכבד את המקום עבודה שלך זה מה זה בסיסי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

ניב כתב:עזוב את קאלה ועזוב את הגישה של רביבו.

"הפועל באר שבע היא לא כזאת קבוצה גדולה" גיא עזורי.
לכבד את המקום עבודה שלך זה מה זה בסיסי.

אתה יודע, כשקראתי את המשפט הזה לא הבנתי את המשמעות בפעם הראשונה. המשכתי קצת לקרוא את הכתבה, ואז נזכרתי שמשהו הפריע לי - המשפט האומלל הזה. גיא עזורי חייב לקבל שיעור בכל הקשור לריאיונות בתקשורת. התקשורת פשוט מתה עליו. היא 'חיה' על התבטאויות כמו שלו. יש דברים שמשאירים בפנים ופשוט לא אומרים. גם אם אתה חושב שהקבוצה על הקרשים כרגע, ששום דבר לא מתפקד (ואגב, זה הרבה 'בזכותך') - אסור לך להתבטא בצורה כזאת.

בושה שיש לנו מאמן כזה. בושה. :בוכה:

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

הדברים של עזורי במילים אחרות הם:
אני מטומטם ששבוע שעבר אמרתי שב"ש קבוצה גדולה כשיצאנו לבלומפילד ואין לי מושג על מה אני מדבר, השחקנים שלנו גרועים במיוחד קדוסי... ואין לנו ספסל."
אז עזורי אני אחדש לך, אין לנו מאמן!
ואגב קאלה צריך להתחיל לחשוב על עצמו... אולי זה שלא נגעת בכדור כל המשחק וקיבלת גול זאת בעצם הבעיה??..
הוא בעצמו אומר שהוא לא נגע בכדור, משמע שההגנה הצליחה לסכל את כל ההתקפות של פ"ת, אז את המצב היחיד לא הצלחת לעצור?
תתחיל לסתום את הפה ותתחיל לעבוד, נמאס כבר ממנו.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

א. ההגנה אתמול לא הייתה הבעיה,אלא ההתקפה הנרפית

ב. זה שעזורי לא זהיר בלשונו זה נכון,אבל צאו מהגישה שלכם שהפועל ב"ש היום היא קבוצה גדולה.
אנחנו קבוצה גדולה בעבר שהיום היא כאחת הקבוצות (מקצועית) כמו נתניה,בני יהודה,ומכבי פ"ת מבחינת הגישה שרואים אותנו בחוץ. יש לנו קהל גדול בכל רחבי הארץ, זה נכון, אבל מקצועית אנחנו לא נתפסים בעיני אנשי המקצוע והשחקנים השונים כקבוצה גדולה,אחרת הרבה שמות ששמענו עליהם כבר היו נוחתים פה בלי להסס.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

לא אני אמרתי שאנחנו קבוצה גדולה... עזורי אמר לפני הפועל ת"א.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

messiah כתב:א. ההגנה אתמול לא הייתה הבעיה,אלא ההתקפה הנרפית

ב. זה שעזורי לא זהיר בלשונו זה נכון,אבל צאו מהגישה שלכם שהפועל ב"ש היום היא קבוצה גדולה.
אנחנו קבוצה גדולה בעבר שהיום היא כאחת הקבוצות (מקצועית) כמו נתניה,בני יהודה,ומכבי פ"ת מבחינת הגישה שרואים אותנו בחוץ. יש לנו קהל גדול בכל רחבי הארץ, זה נכון, אבל מקצועית אנחנו לא נתפסים בעיני אנשי המקצוע והשחקנים השונים כקבוצה גדולה,אחרת הרבה שמות ששמענו עליהם כבר היו נוחתים פה בלי להסס.
אתה יודע מה?
אפילו אם נעזוב את האספקט של הקהל והתנאים.
אפילו התקציב שלנו גבוה במשהו כמו 10 מיליון ש"ח מהקבוצות שמנית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה