הסוף ידוע מראש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

הסוף ידוע מראש

שליחה על ידי אורן האדום »

הסוף היה ידוע מראש חברים,עם עלייתם של השחקנים מהמחצית היה אפשר לראות את הפחד בעיניים שלהם
ועזורי..טוב הוא משהו מיוחד שהתייאשתי מלדבר עליו..ברצינות היום הסתכלתי על תוכנית סיכום השבת בספורט
ופשוט קינאתי באשדוד שעלתה עם כ'''כ הרבה שחקנים צעירים ועם המון כישרון! היום במצב הנוכחי יהיה מאוד
קשה לשקם את מה שעזורי עולל לקבוצה האהובה שלנו,האם אתם בתור אוהדי הקבוצה מרגישים הזדהות
כלשהיא אלייה? כי חוץ מזה שכתוב ב''ש על החולצה היא ממש לא מייצגת את העיר! ובפנייה אישית לגיא אני
מודיע לך שבצורה הזאת ובגישה שאתה נותן לצופים אתה לא תגיע רחוק לא בב''ש ולא בשום קבוצה אחרת..

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: הסוף ידוע מראש

שליחה על ידי dardasmiley »

אחרי המשחק אתמול של הקבוצה הגעתי למסקנה שצריך להחמיר את המלחמה בגיא, ולא זו לא עוד סיסמא שחוקה, הגיע הזמן שאנחנו כקהל נתחיל לפוצץ אימונים ולהכנס בכל הכוח, אם לא בטוב אז ברע!!! אנחנו לא ניתן שישפילו אותנו, הפועל ב"ש היא לא הפועל יהוד ולא תשחק בונקר 90 דקות כדי לעקוץ תיקו, הפועל ב"ש לא תהיה קבוצה קטנה מנטלית, והפועל ב"ש לא תסבול עוד גיא עזורי...
הגיע הזמן להקיא את גיא מקרבנו.... וכרגע כל האמצעים כשרים!!!

סמל אישי של משתמש
אורן האדום
Title: כן..זה אני!

Re: הסוף ידוע מראש

שליחה על ידי אורן האדום »

יש דרך למחאה גבר ואם תפוצץ אימונים זה לא מה שישכנע את אלונה..לצערי רק רצף של הפסדים מביישים יעשה את העבודה

שלח תגובה