זה שהוא שחקן הכי טוב בסגל זה לא חדש.
העניין הוא שאת הפועל באר שבע של היום אפשר להגדיר : מליקסון ועוד 29.
שמח בשביל מליקסון שהפך להיות שחקן מוביל, שמח בשבילנו שיש לו שחקן כמו מליקסון בקבוצה.
עצוב שבלעדיו אנחנו לא קיימים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
clark kent כתב:אני לא יודע מי פרשן לטלויזיה אבל הוא התמוגג ממליקסון.
גם אני לרגע שכחתי שאנחנו רק מול נתיבות ולכמה רגעים עמדתי פעור מהמהלכים שלו כמו שקורה לי שאני רואה את מסי או את רונלדיניו בזמנו.
אלון מזרחי.
שרק רצה לקחת לנו את היהלום הזה ולהעביר אותו לקבוצה טובה יותר (האמת שקצת בצדק. ליד שחקנים כמו בחיפה הוא היה עכשיו פשוט מדהייייייייייייייים).
אליק כתב:
אלון מזרחי.
שרק רצה לקחת לנו את היהלום הזה ולהעביר אותו לקבוצה טובה יותר (האמת שקצת בצדק. ליד שחקנים כמו בחיפה הוא היה עכשיו פשוט מדהייייייייייייייים).
למזלינו יש אלונה. לא כל דבר נמכר למרבה במחיר.
לא מסכים עם מה שהוא אמר בכלל מאור מצא את הפינה שלו ואת המקום שלו מקום שמעריכים אותו ואת הקישורים שלו חיפה נתנו לו בעיטה בתחת שהוא היה שם הוא היה רואה הרבה ספסל הוא שחקן שצריך לקחת על עצמו קבוצה ובחיפה הוא לא יעשה את זה כי יש את קטן גולאסה רפאלוב ושאר החברים
הוא מתאיים למקום והוא גם אמר את זה לא פעם שטוב לו פה ושער בב"ש שווה כמו 3 שערים במכבי חיפה
זה שי !
מליקסון בעונה נהדרת אבל זאת רק ההתחלה, בשביל לקבל את התארים שמרעיפים עליו פה הוא צריך להראות יציבות מעבר לעונה.
אל תשכחו שהאכזבה מחוסר היכולת של אלו לידו גורמת לו להיראות טוב יותר.
אני אמרתי שמליקסון צריך לספק 5 שערים ומספר דו-ספרתי של בישולים העונה כדי להראות שהוא נהיה "תכל'ס", הוא כיסה את זה תוך סיבוב, אבל עדיין חסרה לי ההצגה מול קבוצה ברמה גבוהה (חיפה/הפועל ת"א/והעונה גם מכבי ת"א), בינתיים הוא נטה להיעלם במשחקים האלו.
לא מסכים בשביל להיות גדול מול גדולה הוא צריך שהקבוצה תשחק ומולם לא שיחקנו בכל משחק גם אם הוא טוב או גרוע שלנו מליקסון הוא הבולט ביותר.
מליקסון הוא שחקן של קהל והוא מצא את הפינה החמה שלו אצלנו ולכן הוא מצליח כאן בחיפה הוא לא קיבל צ'אנסים כי רוני לוי לא קיגם צעירים ובנוסף גם שחר וגם הקהל העדיפו לראות את רפאלוב (שלדעתי מליקסון יותר טוב ממנו) מקבל דקות
הוא השחקן מספר אחד בארץ
תראו לי מישהו יותר טוב ממנו העונה הזאת.
הוא לא ילך לחיפה או ת"א
הוא יודע שהוא ישב שמה על הספסל
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!