ראה ולמד - סיקור המשחק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

ראה ולמד - סיקור המשחק

שליחה על ידי yedidel »

בא לי כבר לשים תמונה אחרת חוץ ממליקסון, אבל אי אפשר...

article_detail.php?aid=256" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ראה ולמד - סיקור המשחק

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא יכול לתת ציונים היום אבל רק כמה נקודות בקשר למשחק :
7 בום -
1. ההוצאה של אביתר אילוז הייתה הצעד הכי מיותר שגיא עזורי יכל לעשות. אומנם אביתר אילוז הוא לא מסיאללה, אבל מרגע שאילוז יצא ונכנס למגרש יוסי אופיר האנמי צד ימין לא היה קיים בכלל גם הגנתית וגם התקפית.
נתיבות הגיעו ל2 הזדמנויות מצוינות דרך צד ימין כשבאחד מהם קאלה עם הצלה גדולה ובשנייה קרוב לסיום המשחק אטף אבו בילאל עשה צחוק באגף ימין של ההגנה של באר שבע גם מאייל שן ובעיקר מיוסי אופיר ונתן כדור למרכז שבסופו אורן פחימה בועט לבד מ5 מטרים החוצה.

2. נדב קידר הוכיח היום שאם ביום טוב שלו הוא יכול להיות מקסימום שחקן מחליף בליגת העל, ביום רע שלו הוא לא יותר טוב משחקן כמו אייל עבד של נתיבות.

3. אופיר דוידזאדה ממשיך להיות נקודת אור. כולם יכולים להגיד שהאוהדים משוחדים כי מדובר בשחקן בית, אבל מי שבאת צופה בילד בדקות הראשונות שלו בבוגרים רואה שהוא מהבולטים בקבוצה.
בלי המדיניות של עזורי לתת מקום קבוע בהרכב לשחקני הרכש שבאו מבחוץ, דוידזאדה היה מקבל את הצאנס הרבה קודם ותופס הרבה לפני את המקום של הרוש החלש.

4. קאלה לקח וקאלה נתן. יש משחקים השנה שקאלה עולה לנו בנקודות או בשערים, היום הוא היה ההבדל ב2 הצלות גדולות בין הארכה ואפילו הפסד לניצחון.

5. הזילזול של דוד רביבו עובר כל גבול. דוד רביבו חייב לרדת לספסל, נאסר חייב לפתוח בהרכב.

6. גיא עזורי הצליח לעשות משהו שרק קוסמים יכולים. הוא לקח תקציב של 29 מיליון שקל (לפי מה שהבנתי אלו היו הפרסומים השבוע בגלובס) ובנה קבוצה בלי שום איזון או עומק.
קבוצה שבנויה על שחקן אחד מבחינה התקפית (מליקסון), וקבוצה ששחקנים בינונים ומטה כמו פדידה או בלומישטיין הם האופציות בספסל. לחשוב שרק בתחילת השנה היו לנו אופציות בספסל כמו כבדה ואלקיים.

7. ועכשיו שאלה לכל אוהדי הפועל באר שבע באשר הם, מי מבין שלישית הקישור באמצע - אדמו, שן ויוסי אופיר מסוגל לתת פס חכם קדימה ולנהל משחק התקפי?

נ.ב
לא היה שער...
תמונה
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

משה אוחיון כתב:לא יכול לתת ציונים היום אבל רק כמה נקודות בקשר למשחק :
7 בום -
1. ההוצאה של אביתר אילוז הייתה הצעד הכי מיותר שגיא עזורי יכל לעשות. אומנם אביתר אילוז הוא לא מסיאללה, אבל מרגע שאילוז יצא ונכנס למגרש יוסי אופיר האנמי צד ימין לא היה קיים בכלל גם הגנתית וגם התקפית.
נתיבות הגיעו ל2 הזדמנויות מצוינות דרך צד ימין כשבאחד מהם קאלה עם הצלה גדולה ובשנייה קרוב לסיום המשחק אטף אבו בילאל עשה צחוק באגף ימין של ההגנה של באר שבע גם מאייל שן ובעיקר מיוסי אופיר ונתן כדור למרכז שבסופו אורן פחימה בועט לבד מ5 מטרים החוצה.

2. נדב קידר הוכיח היום שאם ביום טוב שלו הוא יכול להיות מקסימום שחקן מחליף בליגת העל, ביום רע שלו הוא לא יותר טוב משחקן כמו אייל עבד של נתיבות.

3. אופיר דוידזאדה ממשיך להיות נקודת אור. כולם יכולים להגיד שהאוהדים משוחדים כי מדובר בשחקן בית, אבל מי שבאת צופה בילד בדקות הראשונות שלו בבוגרים רואה שהוא מהבולטים בקבוצה.
בלי המדיניות של עזורי לתת מקום קבוע בהרכב לשחקני הרכש שבאו מבחוץ, דוידזאדה היה מקבל את הצאנס הרבה קודם ותופס הרבה לפני את המקום של הרוש החלש.

4. קאלה לקח וקאלה נתן. יש משחקים השנה שקאלה עולה לנו בנקודות או בשערים, היום הוא היה ההבדל ב2 הצלות גדולות בין הארכה ואפילו הפסד לניצחון.

5. הזילזול של דוד רביבו עובר כל גבול. דוד רביבו חייב לרדת לספסל, נאסר חייב לפתוח בהרכב.

6. גיא עזורי הצליח לעשות משהו שרק קוסמים יכולים. הוא לקח תקציב של 29 מיליון שקל (לפי מה שהבנתי אלו היו הפרסומים השבוע בגלובס) ובנה קבוצה בלי שום איזון או עומק.
קבוצה שבנויה על שחקן אחד מבחינה התקפית (מליקסון), וקבוצה ששחקנים בינונים ומטה כמו פדידה או בלומישטיין הם האופציות בספסל. לחשוב שרק בתחילת השנה היו לנו אופציות בספסל כמו כבדה ואלקיים.

7. ועכשיו שאלה לכל אוהדי הפועל באר שבע באשר הם, מי מבין שלישית הקישור באמצע - אדמו, שן ויוסי אופיר מסוגל לתת פס חכם קדימה ולנהל משחק התקפי?

נ.ב
לא היה שער...
תמונה
1. אביתר יצא כי הוא עדיין לא כשיר ל90 דקות עקב הציעה (להבנתי).
2. לא מסכים, קידר היה היום טוב (לא שהייתה לו ממש עבודה, ובכלל העונה (חוץ ממשחק אחד או שניים) הוא לא רע בכלל.
3.אובייקטיבים או לא, גם הדיוט יגיד לך שהילד הזה שחקן שחקן, בטח יותר טוב מהעצלן ששיחק עד עכשיו.
4.אין ספק בכלל שקאלה יכול ביום טוב לקחת נקודות מכל קבוצה בארץ בדיוק כמו שהוא יכול לתת לכל קבוצה... היום לא היה לו בכלל מה לעשות.
גם ה"מצב" שהוא "הציל" היה מצב שכל שוער חיייב לקחת.
5.אפילו לא לספסל, ליציע!
6.כי נאמר כבר הכל...
7.חושב שאדמו שחקן ממש לא גרוע, בטח שאי אפשר להזכיר אותו באותה נשימה עם שני הפחים.

נ.ב.
היה די ברור לא?
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לגבי כרטיסי הסטודנט.. משה העצה שזרקת לי בצהריים השתלמה לי.. גם אני קניתי כרטיס נוער במקום כרטיס סטודנט (אני בן 25 אוטוטו) ונכנסתי בלי בעיות בכלל. אפילו באתי לשלוף את תעודת הסטודנט שלי מול השומר בכניסה ביחד עם הכרטיס נוער/אישה/חייל שלי אבל הוא אמר עזוב ופשוט נכנסתי ב 50% הנחה.
כמובן שהרוב לא ניסו את זה אפילו וזה האבסורד שבמשחק עם מחירים מוזלים עאלק צריכים לשלם יותר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

clark kent כתב:לגבי כרטיסי הסטודנט.. משה העצה שזרקת לי בצהריים השתלמה לי.. גם אני קניתי כרטיס נוער במקום כרטיס סטודנט (אני בן 25 אוטוטו) ונכנסתי בלי בעיות בכלל. אפילו באתי לשלוף את תעודת הסטודנט שלי מול השומר בכניסה ביחד עם הכרטיס נוער/אישה/חייל שלי אבל הוא אמר עזוב ופשוט נכנסתי ב 50% הנחה.
כמובן שהרוב לא ניסו את זה אפילו וזה האבסורד שבמשחק עם מחירים מוזלים עאלק צריכים לשלם יותר.
לא היה לי כח לקחת את הסיכון ולחזור לעמוד בתור... אבל גם אם אפשר למה אני צריך את הקומבינות האלה במשחק בית? מילא במשחק חוץ...

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

yedidel כתב:
לא היה לי כח לקחת את הסיכון ולחזור לעמוד בתור... אבל גם אם אפשר למה אני צריך את הקומבינות האלה במשחק בית? מילא במשחק חוץ...
אם זה היה משחק עם הרבה קהל גם אני לא הייתי מנסה את זה אבל הגעתי כשעה לפני המשחק והחלטתי לנסות את שער 2 (אחרי שנים), ובכלל לא היה תור לקופות אז לא היה אכפת לי לנסות... מקסימום הייתי הולך 40 מטר אחורה ומשנה לכרטיס מבוגר.
כמובן שבמשחקים מרובי קהל לא יהיה לי כח לנסיונות כאלו ואחרים.
מקווה שבהנהלה ישימו לב לעניין ואני מקווה שזאת הייתה טעות בתום לב

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

nitsande כתב: 1. אביתר יצא כי הוא עדיין לא כשיר ל90 דקות עקב הציעה (להבנתי).
2. לא מסכים, קידר היה היום טוב (לא שהייתה לו ממש עבודה, ובכלל העונה (חוץ ממשחק אחד או שניים) הוא לא רע בכלל.
3.אובייקטיבים או לא, גם הדיוט יגיד לך שהילד הזה שחקן שחקן, בטח יותר טוב מהעצלן ששיחק עד עכשיו.
4.אין ספק בכלל שקאלה יכול ביום טוב לקחת נקודות מכל קבוצה בארץ בדיוק כמו שהוא יכול לתת לכל קבוצה... היום לא היה לו בכלל מה לעשות.
גם ה"מצב" שהוא "הציל" היה מצב שכל שוער חיייב לקחת.
5.אפילו לא לספסל, ליציע!
6.כי נאמר כבר הכל...
7.חושב שאדמו שחקן ממש לא גרוע, בטח שאי אפשר להזכיר אותו באותה נשימה עם שני הפחים.

נ.ב.
היה די ברור לא?
1. אתה בטוח? ראיתי אתמול את המשחק שוב בטלויזיה (מזוכיסט אני יודע) ולא שמעתי אף אחד מדבר על כך שהוא פצוע.
להפך, אלון מיזרחי שהיה הפרשן ביקר בצורה חריפה את החילוף ואמר שהוא לא מבין למה מאמן מוציא מגן טבעי ומכניס במקומו קשר. יותר מזה, בסופו של דבר מי שהלכו לאגף ימין זה גם אופיר וגם אייל שן שכיסו ביחד את האגף. אבל כמו העבודה שלהם בקישור, גם כאן הם היו חור הגנתי.
2. ניצן, אני תפסתי מאוד מקידר אחרי אותה עונת פריצה אצלנו אבל מאז הבחור דורך במקום ואפילו הולך אחורה.
אסור לך ליפול למלכודת הדבש שקוראים לה "אייל שן" או במילים פשוטות יותר להגיד ששחקן הוא טוב רק כי הוא נלחם (כמו במקרה אייל שן).
נכון, אני מעדיף בכל יום שחקנים כמו שן על יוסי אופיר שכן למרות ששניהם חלשים לפחות שן נלחם, אבל ברמות האלה מלחמה ורצון לבד הם פשוט לא מספיקים.
בגלל זה בעוד על יוסי אופיר אני כועס על אייל שן ועל נדב קידר הרבה פחות כי זה לא שהם אדישים או לא נותנים הכל אלא זה פשוט שהם שחקנים בינונים ומטה שזה המקסימום שהם יכולים לתת.
קידר מסורבל מאוד עם הכדור, השמירה שלו בתוך הרחבה היא לא טובה מספיק, ומי שעקב אחרי המשחק אתמול ראה שכל ההזדמנויות של נתיבות הגיעו מתוך הרחבה ובכולם סוארז היה צריך להתמודד עם ההתקפה של נתיבות לבד כשקידר בכלל לא באיזור בגלל שמירה לקויה.
אני פשוט לא חושב שקידר טוב מספיק כדי להיות בלם פותח בליגת העל.
4. ניצן, אם תסתכל טוב אתה תראה שהיה לפחות מצב אחד גדול שקאלה לקח. כדור לתוך הרחבה, ערבוביה, הכדור ננגח, לדעתי גם פוגע בשחקן שלנו, ועדיין קאלה עם תגובה מצוינת וגם הודף מצוין הצידה ולא לאמצע כמו ששוערים לפעמים עושים במצב כזה. היה עוד כדור לאחר מכן שההגנה סגרה בצורה לא טובה וקאלה יצא והדף עם הידיים בצורה טובה ומנע מצב מסוכן.
7. קשה לי עדיין להחליט לגבי אדמו. כבר עכשיו ברור שהבחור הוא מכסחת דשא ושהוא עושה המון פאולים במשחק, כבר עכשיו ברור שהוא טוב יותר מאייל שן ויוסי אופיר אבל חייבים להודות שזה לא קשה מידי. השאלה היא האם הוא יודע לתת פס חכם קדימה, יודע להוציא קבוצה מהגנה להתקפה, יודע להעביר את כובד המשחק מהחצי של באר שבע לחצי של היריבה. לא ראיתי אותו עושה את זה עד עכשיו.

נ.ב
כשראיתי את המצב בטלויזיה הייתי בטוח שהכדור עבר את הקו. עד שראיתי את הצילום הנפלא של רוני לבנה שהוכיח אחרת -

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מנתיבות שבה את עיני המגן השמאלי, הלאל אלסנע, שלא התקשה לבלוט על רקע מוגבלותם הטכנית של חבריו. בוגר מחלקת הנוער שלנו, אגב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

אורי אדום בנשמה כתב:מנתיבות שבה את עיני המגן השמאלי, הלאל אלסנע, שלא התקשה לבלוט על רקע מוגבלותם הטכנית של חבריו. בוגר מחלקת הנוער שלנו, אגב.
גם אותי הבחור מאוד הרשים אורי. לאור העובדה ששמעון הרוש הוא אחד מהשחקנים החלשים שלבשו את מדי הקבוצה מאז ומעולם, לבחון את הלאל אלסנע ואולי להביא אותו כמגן שמאלי מחליף לדוידזאדה בשנה הבאה יכול להיות מאוד מעניין.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

עירוני נתיבות: אשר אלחרר, דיא אבו עיידה, מאור פחימה, אייל עבד, אלירן זראי, ערן בן הרוש, עידו בוקובזה (איתי ישי, 88), רומן חאוסטוב, עאטף אבו בילאל, אורן פחימה (הראל כחלון, 85) ואיציק פרץ.

איפה אתם רואים את אל-סנע?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:עירוני נתיבות: אשר אלחרר, דיא אבו עיידה, מאור פחימה, אייל עבד, אלירן זראי, ערן בן הרוש, עידו בוקובזה (איתי ישי, 88), רומן חאוסטוב, עאטף אבו בילאל, אורן פחימה (הראל כחלון, 85) ואיציק פרץ.

איפה אתם רואים את אל-סנע?
סליחה, הכוונה כמובן לעאטף אבו בילאל. :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: סליחה, הכוונה כמובן לעאטף אבו בילאל. :חיוך גדול:
נראה לי דווקא שהתכוונתם לאבו עיידה עם הפריצות.

שלח תגובה