אהוד כחילה? אני חושב שאהוד כחילה הוא אחלה מאמן שיודע להתחבר עם קהל טוב מאוד... לא מפחד להשתמש בהרכב התקפי ותמיד שואף לניצחון...
יש מצב הוא יכול להסתדר בהפועל?? הוא יכול להתחבר לקהל??
מה דעתכם על אהוד כחילה?
Re: מה דעתכם על אהוד כחילה?
חחחחח הבנאדם אימן אותי בקייטנה בלהבים לפני 4-5 שנים. אתה צוחק נכון??
- אדום_בלב_לעולם_ועד
לא בכלל לא...
אני חושב שהוא יכול לאמן את הפועל באר שבע לפחות יותר טוב מגיא עזורי...

זה שהוא יכול לאמן יותר טוב מעזורי לא עושה אותו מאמן טוב.אדום_בלב_לעולם_ועד כתב:לא בכלל לא...
עדיף להשקיע במאמן אמיתי עם קבלות.
- אדום_בלב_לעולם_ועד
למהאיזה מאמנים יש לך בשוק??
כל המאמנים עק "קבלות" שעברו פה ב4-5 שנים האחרונות הוכיחו שהקבלות שוותת ל...
למה אבי נימני ניקרא מאמן עים קבלות?? אלישע לוי שכולם צחקו כשיעקב שחר הביא אותו ...
ומה?? הוא הביא אותם לליגת האלופות.. אני חושב שצריך או להחזיר את גיא לוי או מאמנים אחרים עם קבלות או בלי זה לא חשוב העיקר איך הוא מאמן...
למה אבי נימני ניקרא מאמן עים קבלות?? אלישע לוי שכולם צחקו כשיעקב שחר הביא אותו ...
ומה?? הוא הביא אותם לליגת האלופות.. אני חושב שצריך או להחזיר את גיא לוי או מאמנים אחרים עם קבלות או בלי זה לא חשוב העיקר איך הוא מאמן...

- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
לפי דעתי צריך להביא את דרור קשטן.
ומאיפה אתה יודע שכחילה מאמן כזה טוב? יש לו אפילו פחות ניסיון מעזורי.אדום_בלב_לעולם_ועד כתב:למהאיזה מאמנים יש לך בשוק??
למה אבי נימני ניקרא מאמן עים קסלות?? אלישע לוי שכולם צחקו כשיעקב שחר הביא אותו ...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אם כבר עדיף את אביטן
הייתי מביא אותו בתור עוזר ומריץ אחד כמוהו ליד מאמן מנוסה במטרה שבעתיד הוא יהיה מאמן ראשי
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
עד מתי טופיקים על מאמנים?
עצוב לי להגיד את זה אבל קשה לי לראות את עזורי עוזב לפני סיום העונה הנוכחית (אא"כ ניכנס למאבקי תחתית ישירים מול קבוצות התחתית. כל עוד אנחנו במרחק של 8-10 נקודות מהקו האדום - עזורי כאן!)
בקשר לעונה הבאה: האפשרות של כחילה יכולה להיות מעניינת אבל לא מביאים מאמן על סמך החיבור שלו לקהל בלבד. יש עוד הרבה מאוד פרמטרים שכדאי לבדוק לפני. מקווה שלא ניכשל בעמדה הזו בעונה הבאה כי באמת שמגיע לנו מאמן אמיתי מוכח עם קבלות (=לא עזורי/לא לופא
)

עצוב לי להגיד את זה אבל קשה לי לראות את עזורי עוזב לפני סיום העונה הנוכחית (אא"כ ניכנס למאבקי תחתית ישירים מול קבוצות התחתית. כל עוד אנחנו במרחק של 8-10 נקודות מהקו האדום - עזורי כאן!)
בקשר לעונה הבאה: האפשרות של כחילה יכולה להיות מעניינת אבל לא מביאים מאמן על סמך החיבור שלו לקהל בלבד. יש עוד הרבה מאוד פרמטרים שכדאי לבדוק לפני. מקווה שלא ניכשל בעמדה הזו בעונה הבאה כי באמת שמגיע לנו מאמן אמיתי מוכח עם קבלות (=לא עזורי/לא לופא