משה אוחיון חושב שהפתרון לבעיות של הפועל באר שבע השנה היא לשנות גישה ולחזור לשילוב הנכון בין שחקני בית לשחקני רכש.
article_detail.php?aid=257" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו.
תוחזר עטרה ליושנה
תוחזר עטרה ליושנה
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: תוחזר עטרה ליושנה
אני לא חושב שצריך להגזים הרי אם רביבו היה נותן עונה כמו שנה שעברה של מעל 10 בישולים ומעל 5 שערים אף אחד לא היה בא אליו בטענות.
שחקני בית זה חשוב וכמובן שכולנו מעדיפים ב"שי שעבר במחלקות הנוער לובש את המדים של הקבוצה הבוגרת. השנה נעשה הרכב רע כי יש מאמן גרוע, שנה שעברה לעומת זאת נעשה רכש מצויין שראה כמה שנים קדימה.
אני מקווה מאוד שאסולין ודוידזאדה ימשיכו בקו העלייה שהם נמצאים בו, וכך גם נאסר, שאני אגב מתייחס אליו כמו לשחקן בית, ושבעונה הבאה יוסי אלקיים יחזור מחושל יותר וטוב יותר.
שחקני בית זה חשוב וכמובן שכולנו מעדיפים ב"שי שעבר במחלקות הנוער לובש את המדים של הקבוצה הבוגרת. השנה נעשה הרכב רע כי יש מאמן גרוע, שנה שעברה לעומת זאת נעשה רכש מצויין שראה כמה שנים קדימה.
אני מקווה מאוד שאסולין ודוידזאדה ימשיכו בקו העלייה שהם נמצאים בו, וכך גם נאסר, שאני אגב מתייחס אליו כמו לשחקן בית, ושבעונה הבאה יוסי אלקיים יחזור מחושל יותר וטוב יותר.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
אני מסכים איתך לגמרי משה, שניים שלושה שחקני בית שיהוו שלד להרכב ראשון בתוספת רכש.
וספסל שרובו המכריע יכלול שחקני בית.
זאת בדיוק המתכונת.
וספסל שרובו המכריע יכלול שחקני בית.
זאת בדיוק המתכונת.
רק אהבה תנצח...
המשפט הסופי שלך.על זה כתבתי כל כך הרבה.מדיניות.זו היא שהפכה את מכבי תל אביב כל כך נערצת על ידי אוהדיה.יש כסף אבל לא שופכים אותו ללא הכר ולא על שחקנים בינוניים גם בינואר.צעירים.דרך.והרבה שחקני בית בסגל.(הרי אמר עזורי שאין שחקני בית טובים בתחילת השנה??משה אסולין ודוידזאדה הוכיחו שאם מחפשים מוצאים!!!
בס"ד
מסכים ב100%.
אופיר דוידזאדה הוכיח לכולנו שלמרות שכולם חושבים שאין כישרונות בנוער הנוכחי בכל זאת אפשר לדוג כמה יהלומים.
במקום להביא שחקנים בינוניים כמו שן,אופיר,הרוש,פדידה וכו' צריך לתת את הצ'אנס לילדים שלנו,זה גם יכול לפנות לא מעט כספים לרכש וכמובן ליצור שלד שירוץ שנים ביחד.
מבחינתי ההרכב האידאלי:
3 זרים איכותיים,3 שחקני רכש ישראלים ברמה גבוהה ו5 שחקני בית.
לב"ש יש שחקני נוער מוכשרים וחייבים לתת להם את הבמה,ולצידם של שחקני רכש איכותיים כמו סוארז ומליקסון יוכלו להתפתח בצורה טובה ולהוביל את המועדון לעתיד טוב יותר.
מסכים ב100%.
אופיר דוידזאדה הוכיח לכולנו שלמרות שכולם חושבים שאין כישרונות בנוער הנוכחי בכל זאת אפשר לדוג כמה יהלומים.
במקום להביא שחקנים בינוניים כמו שן,אופיר,הרוש,פדידה וכו' צריך לתת את הצ'אנס לילדים שלנו,זה גם יכול לפנות לא מעט כספים לרכש וכמובן ליצור שלד שירוץ שנים ביחד.
מבחינתי ההרכב האידאלי:
3 זרים איכותיים,3 שחקני רכש ישראלים ברמה גבוהה ו5 שחקני בית.
לב"ש יש שחקני נוער מוכשרים וחייבים לתת להם את הבמה,ולצידם של שחקני רכש איכותיים כמו סוארז ומליקסון יוכלו להתפתח בצורה טובה ולהוביל את המועדון לעתיד טוב יותר.