קשר הפועל באר שבע זומן להתייצב בפני ועדת משמעת פנימית, במועדון הכחישו כל קשר בין הראיון לבין ספסולו
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 19&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
דוד רביבו לדין משמעתי על ראיון בלי אישור
Re: דוד רביבו לדין משמעתי על ראיון בלי אישור
דבר אחד שלי הציק בראיון שרביבו נתן למקומון באשדוד היה שהוא מרגיש באסה שלא חתם במכבי.
בשאר הראיון דווקא פירגן לאלונה לא מעט ולמועדון.
עם כל האהבה והערכה שיש לי לרביבו, ויש לי לא מעט, הספסול הזה היה מתבקש עם או בלי קשר לראיון.
אפילו אם רק בשביל העובדה שיבין שהוא צריך קצת יותר להתאמץ. בטח ובטח עם השכר שהוא מקבל.
בשאר הראיון דווקא פירגן לאלונה לא מעט ולמועדון.
עם כל האהבה והערכה שיש לי לרביבו, ויש לי לא מעט, הספסול הזה היה מתבקש עם או בלי קשר לראיון.
אפילו אם רק בשביל העובדה שיבין שהוא צריך קצת יותר להתאמץ. בטח ובטח עם השכר שהוא מקבל.

- dardasmiley
טוב מאוד, הגיע הזמן, השלב הבא לקנוס(!) את כל המדליפים למיניהם מחדר ההלבשה בלי קשר לתפקידם (רמז: עזורי)
- אדומה דרומית
dardasmiley כתב:טוב מאוד, הגיע הזמן, השלב הבא לקנוס(!) את כל המדליפים למיניהם מחדר ההלבשה בלי קשר לתפקידם (רמז: עזורי)
חח גדול אהבתי את הרמז...
דווקא לא חושבת שרק הוא מדליף אבל גם, בהחלט.
באמת הגיע הזמן שהמקום הזה ינוהל כמו מועדון מקצועי.
יש דוברת ואין ראיון בלי אישור. שיתחילו להפנים שלא כל אחד שם עושה מה שבז%$#@ שלו
רגע רגע, הוא אמר שהוא מבואס שלא חתם במכבי????? זה לבד עילה לסיפסול לחודש, לפחות. סליחה, לא סיפסול, שיישב ביציע. אם הוא באמת התבטא ככה, הוא גם ירה לעצמו ברגל וגם חצוף. ליציע! שיישב עם כל אנשי מכבי במשחק הקרוב נגדם בבלומפילד...
מעדיפה להפסיד מאשר לנצח עם שחקן שמדבר ככה