מחאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

מחאה

שליחה על ידי bs war »

חייבים לעשות מחאה אמיתית ורצינית, כי פשוט אי אפשר להמשיך ככה.
משהו בסגנון חולצות שחורות או שתיקה במשך מחצית מול נצרת.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: מחאה

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני חשבתי שנכין הרבה שלטים קטנים ועל כל שלט נכתוב כישלון אחד של עזורי (לצערנו לא חסר כאלה) ולשיר אלונה להתעורר (כל זה אמור להיות כשהשחקנים עולים לדשא).
אפשר גם לשתף את שער 2 בתוספת לחולצות שחורות ואי עידוד למשך ה90 דקות כי לא מגיע לשחקנים האלה עידוד.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

חבל שאין לנו אירגון אוהדים חזק בכדי לייצג אותנו בתקשורת הארצית כי שם מתנהל הקרב האמיתי, אם התקשורת תבקר את עזורי כפי שהיא אמורה הדרך שלו החוצה תהיה קצרה מאוד, שום יצחק פוטר בגלל שהדעה הרווחת הייתה שהוא נכשל אצל עזורי הדעה היא שהוא מצליח.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אתה יודע מה אני מקווה?
שאת הלילה הזה ברקת מקדישה למחשבות בעניין ושעד שבוע הבא כבר לא נצטרך למחות נגד עזורי.
עכשיו להתעורר?

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

messiah כתב:אתה יודע מה אני מקווה?
שאת הלילה הזה ברקת מקדישה למחשבות בעניין ושעד שבוע הבא כבר לא נצטרך למחות נגד עזורי.
עכשיו להתעורר?
בס"ד
אני דווקא מאמין שלצערי הרב עזורי יישאר ולא יפוטר ולא משנה מה יהיו התוצאות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

מה זה משנה חולצות שחורות או שלטים או מחאה לא להיכנס למשחק איכשהו ב"ש יבקיעו גול ואז שוב ניראה את שער " הצבועים " חמש קופץ ושר כאילו לקחנו גביע
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

זה שי ! כתב:מה זה משנה חולצות שחורות או שלטים או מחאה לא להיכנס למשחק איכשהו ב"ש יבקיעו גול ואז שוב ניראה את שער " הצבועים " חמש קופץ ושר כאילו לקחנו גביע
זה שי !
אז אני שמח להיות מה"צבועים" כי כשהקבוצה שלי מבקיעה שער אותי זה משמח.
ואני בדיוק כמוך וכמו רבים מהאוהדים לא מחזיק מעזורי ומעוד כמה לייצנים שעל הדשא אבל כשהם ילכו תשאר הפועל באר-שבע ולה אני סוגד בעיניים עצומות.
אז כן שי אפשר לעשות מחאה וללבוש שחור וכל מה שאתה רוצה, אבל אל תצפה שהלב לא יהדהד כשאראה את רשת היריבה בטעות מתרומם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המאירי אפשר לצעוק יששש את זה לא אמרתי אבל לעודד כאילו ששיחקנו כדורגל כל השנה זה מוגזם הרי שתינו יודעים שגם המיקום שלנו עכשיו 8 הוא משקר הרי אנחנו רואים שהקבוצה שלנו היא אחת החלשות בליגה כבר הפסקתי לספור כמה ספגנו 45 או 46 ?
נמאס שכל פעם אתם עושים מזה סיפור תפסיקו פעם אחת לעודד את החבורת ליצנים הזאת שעל הדשא ואז הם יראו מה זה לשחק בלי אוהדים בכלל
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

פה שורש אי ההסכמה בינינו המאמן פח ואין על כך ספק. אני עושה את ההפרדה אין לי בעיה לעודד את הקבוצה שלי ולשמוח אחרי גולים כי זה הכייף שלי וההנאה שלי.

דרך אגב חצי מההרכב ישאר פה בעונה הבאה" מליקסון, דוידזאדה, סואסרז, אילוז, אסולין
אולי גם קאלה קדוסי ובדש
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה שי ! כתב:מה זה משנה חולצות שחורות או שלטים או מחאה לא להיכנס למשחק איכשהו ב"ש יבקיעו גול ואז שוב ניראה את שער " הצבועים " חמש קופץ ושר כאילו לקחנו גביע
זה שי !
שי הבעיה היא שאנחנו ממש קרובים לפליאוף התחתון וחייבים איך שהוא כל עוד האפס הזה נמצא פה לדחוף את הקבוצה לאגור נקודות נכון שזה מנוגד אבל הם חייבים לנצח את נצרת בשבת אחרת מצבנו בכי רע.

המלחמה היא בתקשורת אנחנו צריכים שישמעו את קולנו, אבל הקול הזה חייב להישמע ברור וחד ולא לזרוק סיסמאות כמו אין שחקני בית.... זו לא הסיבה היחידה בגללה אנחנו לא רוצים את עזורי.

חייבים להוציא דף מסרים לתקשורת שיהייה מנוסח באופן ברור וענייני!

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

המאירי כתב:אז אני שמח להיות מה"צבועים" כי כשהקבוצה שלי מבקיעה שער אותי זה משמח.
ואני בדיוק כמוך וכמו רבים מהאוהדים לא מחזיק מעזורי ומעוד כמה לייצנים שעל הדשא אבל כשהם ילכו תשאר הפועל באר-שבע ולה אני סוגד בעיניים עצומות.
אז כן שי אפשר לעשות מחאה וללבוש שחור וכל מה שאתה רוצה, אבל אל תצפה שהלב לא יהדהד כשאראה את רשת היריבה בטעות מתרומם.
זה בדיוק שורש הבעיה אח יקר.
ברגע שאתה קופץ ומשתולל אחרי גול , אתה נותן הרגשה שהעסק מתפקד כרגיל.
אני שמעתי אנשים שמתבטאים אחרי הניצחון על נתניה שברגע שמושג ניצחון יש שקט כאילו הכל טוב , מה זה אומר??? שקונים אותנו בניצחונות מסכנים שמושגים בפוקס!!
הרי אם ננצח שבוע הבא את אחי נצרת אז כל הבעיות נפתרו??? שבוע אחר כך מכבי תל אביב תיתן לנו תבוסה שלא נשכח עוד הרבה זמן , עד שלא יחול שינוי בעמדת המאמן אין סיכוי שנהנה מכדורגל!!
כדורגל זה שואו נכון??? אנחנו לא אמורים להנות??? חוץ מהמחצית הראשונה נגד ביתר ועוד כמה דקות בודדות מישהו נהנה מהפועל באר שבע השנה??? אפילו אוהדים שנסעו בימי אלי זינו העלובים למשחקי חוץ לא נוסעים עכשיו!! זה מצב נורמלי???
אז תמשיך לקפוץ אחרי גול עלוב נגד יריבה קיקיונית שגם אם אני על הקוים אנחנו מנצחים , מהאמת אי אפשר לברוח , הפועל באר שבע השנה זה הרבה דברים אבל לבטח זה לא קבוצת כדורגל.
לא יקרה כלום אם משחק אחד "יוקדש" כל כולו למחאה נגד המאמן , לא משנה מה התוצאה באותו משחק , אבל כל אחד יעשה כראות עיניו בוסרמיל , אני מקווה ששער 2 יכתיב את הטון.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

לדעתי, אם כל המחאות האלה לא יעזרו אז כדאי שנצביע ברגליים. לא להגיע למשחק אחד, הכדורגל שמוצג כאן הוא לא כדורגל, אין כאן קבוצה, השחקנים לא חברים בכלל. אין חשק לראות את הקבוצה, לא מצפים כבר לכלום ..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

רווית (: כתב:לדעתי, אם כל המחאות האלה לא יעזרו אז כדאי שנצביע ברגליים. לא להגיע למשחק אחד, הכדורגל שמוצג כאן הוא לא כדורגל, אין כאן קבוצה, השחקנים לא חברים בכלל. אין חשק לראות את הקבוצה, לא מצפים כבר לכלום ..
רווית, התוצאה של לא להגיע למשחק היא פגיעה נטו באלונה. ומתנה לעזורי.
המטרה היא "לפגוע" בעזורי ולתת את המתנות לאלונה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

nitsande כתב: רווית, התוצאה של לא להגיע למשחק היא פגיעה נטו באלונה. ומתנה לעזורי.
המטרה היא "לפגוע" בעזורי ולתת את המתנות לאלונה.
זה ברור, אבל אלונה לא מבינה בשום דרך שצריך להעיף אותו, אני לא יודעת מה כבר אפשר לעשות..
או לשתוק, כי זה בתכלס לא מועיל, היא ממשיכה להיות עיוורת, או למחות בכל דרך לגיטימית..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

שלח תגובה