דני ענבר טייק 23 - אחלה מערכון
דני ענבר טייק 23 - אחלה מערכון
"גיא עזורי בבעיה, מצד אחד אלונה רוצה צעירים, ואז משה אסולין עושה שטות של אדום ומפסידים".
תודו שזה מבדר

- אדומה דרומית
Re: דני ענבר טייק 23 - אחלה מערכון
אדיוט מי שנתן לו מיקרופון.
אסולין בישל את הגול להזכירו, וגם ב11 שחקנים היינו יוצאים בהפסד.
ואסולין הוא אחד הבודדים שלאחרונה מראים ניצוץ של כישרון ושהוא שווה בכלל את המדים שהוא לובש, אז שאדון ענבר ירגע! ומהר!
אסולין בישל את הגול להזכירו, וגם ב11 שחקנים היינו יוצאים בהפסד.
ואסולין הוא אחד הבודדים שלאחרונה מראים ניצוץ של כישרון ושהוא שווה בכלל את המדים שהוא לובש, אז שאדון ענבר ירגע! ומהר!
מצוא את האשם אסולין, ענבר הוא עסקן אינטרסנט ולא קשור לספורט.
בושה שערוץ שרואה עצמו מוביל מעסיק את כל העסקנים האלו המתחזים לכתבים אוביקטיבים הרי אם זה מאמן אחר שהוא לא חבר של האדון ענבר (למשל פרדי) היה דני ענבר "נכנס" בו ושואל למה כל כך הרבה בלמים/מגנים הכנסתה במהלך המשחק הרי הייתה בפיגור.
איש עלוב דני ענבר וערוץ הספורט רקוב מהשורש.
בושה שערוץ שרואה עצמו מוביל מעסיק את כל העסקנים האלו המתחזים לכתבים אוביקטיבים הרי אם זה מאמן אחר שהוא לא חבר של האדון ענבר (למשל פרדי) היה דני ענבר "נכנס" בו ושואל למה כל כך הרבה בלמים/מגנים הכנסתה במהלך המשחק הרי הייתה בפיגור.
איש עלוב דני ענבר וערוץ הספורט רקוב מהשורש.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זה כבר באמת ביזיון.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:"גיא עזורי בבעיה, מצד אחד אלונה רוצה צעירים, ואז משה אסולין עושה שטות של אדום ומפסידים".
תודו שזה מבדר
מבדר מבדר, לא את מי שהבדיחה על חשבונו..
שנים חשבתי לתומי שאנשי תקשורת ביזיון למקצוע, זו תופעה באר שבעית יחודית..אז מילא שלא, אבל גם אז זה על חשבוננו?!

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אם עד היום הייתי לוקח קשה את הסטיגמות והמגמתיות השלילית התקשורתית כלפינו,הפעם אני רגוע כשאני מבין
במי מדובר כשמדברים על "התקשורת".
במי מדובר כשמדברים על "התקשורת".