לרביבו אין מקום בהפועל ב"ש היום בהרכב,מיצידי שסופסל עד סוף עונה ומשם יחזור לאשדוד ויספר להם חוויות ממה שהוא עבר לכאן ועד כמה שהוא מצטער שהוא הגיע לכאן!
שיפסיק לחשוב על מכבי ת"א ויתחיל לשחק על המגרש..כי במגרש יש 11 שחקנים ובניהם הוא ביפנים והוא תופס מקום של ילד בן 19(נאסר)!
הגעתה לכאן?סתום ת'פה ואל תלכלך כאן על האנשים שהביאו אותך,ואל תיבכה על זה
שלא הגעתה למועדון גדול יותר,כי בעתיד אתה תיבכה על המילים שאמרתה ודיברתה בתיקשורת!
ובנוסף בסיום הניצחון מול נתניה,בימקום לחגוג ולהודות לקהל רביבו מיד רץ. לחדר ההלבשה בשריקת הסיום,בזמן שיתר השחקנים מודים לשחקנים על העידוד,ורץ לחדר ההלבשה לברר כמה גמרה מכבי ואשדוד!!
רביבו,בא לעשות פה קופה וללכת!
מידי שבוע הוא מתראיין בתקשורת..ותמיד מזכיר את המשפט הזה "אני מצטער שלא הלכתי למכבי ת"א
לאחר שאני רואה איפה היא נימצאת כהיום"..כאילו הוא בא לכאן וחשב אנחנו הולכים לצמרת אוו משהו,
וקל להגיד -חבל שלא הלכתי לשם שאתה רואה איפה היא נימצאת!
אני לא מבין אם אתם עדין מודעים לזה על כמה אלונה הוציאה עליו בתור "שחקן רכש",סכום שאני לא רוצה
להגיד אותו כרגע אבל בואו נגיד ככה -ממש מוגזם!
ואני מאמין שבכסף הזה בימקום להשקיע בשחקן רכש בגיל 30-31 ,היה עדיף להחזיר את אחד השחקני הבית שלנו,אם זה
יחיאל צאגי,אלמוג כהן,חן עזרא..ולתת להם לשחק ולהיתחרות עם סיראז נאסר!
אז רביבו יש לי משהו אחרון להגיד לך:עוד שבועים מכבי תל אביב בבלומפילד..אני מצפה מימך שתישב בשער 11 ותספר לאירגון ה"שחקן ה 12" כמה רציתה לבוא אליהם!
סה"כ ברמה הכללית אתה צודק.
רביבו עושה טובה שהוא משחק והוא משחק רע מאוד.
לא מפגין שום מחוייבות, לא רצון ובטח לא לחימה.
אבל לדעתי אפשר להוציא ממנו יותר.
ידוע כבר שיש לו בעיה רצינית עם עזורי ושנמאס לו מהמצב...
אבכל זאת הוא צריך לראות קצת ספסל ואולי אפילו את היציע, ואז אולי הוא יחזור לעצמו.