חובה מפגן תמיכה באלונה!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גל סרוסי

חובה מפגן תמיכה באלונה!!!

שליחה על ידי גל סרוסי »

לאחרונה מתגברים הקולות נגד אלונה, כן היא עומדת בראש הפרימידה ויש לה חלק במצב שהקבוצה נקלעה אליו אבל ויש אבל גדול ברגע שאלונה תעזוב אותנו לא יהיה פה אייל שן אחד יהיו פה 11 שחקנים מהסוג של אייל שן.
יש כל כך הרבה אנשים שפלים וקטנים שיוצאים נגד אלונה ואתמול זה הגיע לשיא שכמה אוהדים שרו אלונהה הביתההה אלונהה הביתה, פעם הייתי מתווכח עם האוהדים האלו ומסביר להם שהם טועים אבל הם לא שווים התייחסות.
שמעתי כמה תגובות תראו מה הפיטורים בביתר ירושלים עשו, פתאום הקבוצה משחקת כדורגל, ואני אומר תראו מה הקהל של נתניה עשה ליאמר היום הוא הודיע שהוא עוזב בגלל שהאוהדים לא כיבדו אותו.
הקהל ברובו אוהב את אלונה אבל אנחנו בכלל לא מכבדים אותה, מתחילת העונה לא שמעתי שמעודדים אותה רק באים אליה בטענות כאילו היא עושה בכוונה, אתם צריכם להבין יש לה רק כוונות טובות היא משקיעה פה סכומים כל כך גדולים שזה נראה מובן מאליו וזה ממש לא כך, לא פשוט להשקיע כל עונה סכומים כל כך גדולים ולא לראות ותוצאות.
מההיכרות שאנחנו מכירים את אלונה רואים שהיא אישה עקשנית שעומדת מאחורי המילה שלה, כמו במקרה עם צגאי שלא מוכנה להחזיר אותו כמו במקרה עם יניב אלול שלא רצה לעזוב לרעננה ולא היית מוכנה שישחק, אני מפחד מהרגע שהיא תגיד דייי זהו נמאס לי לא מכבדים אותי כאן ואף אחד לא יצליח לגרום לה לא לעזוב, תבינו ברגע שהיא תתיאש אנחנו קבוצה בלי הווה ובלי עתיד אנחנו עוד קבוצה.
גיא עזורי התפטר, אבל זה לא אומר שאלונה לא פגועה מהקהל.
חובה שיתוף פעולה בין כל מחנות האוהדים שער 2 ,קאמלס וקריזי רד מפגן תמיכה ענק באלונה להראות לה שיהיה מה שיהיה שאנחנו מוכנים לשלם את השכר לימוד שלה בכדורגל אנחנו עומדים מאחוריה בכל מצב ובכל רגע.
שוב פעם אני חוזר אנחנו לא רוצים להגיע למצב שאלונה תעזוב ויהיו פה 11 שחקנים בינונים בלי מטרות בליגה.

אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי חלום אחד בחיים לראות את הפועל באר שבע לוקחת אליפות, נכון שאנחנו רחוקים מזה עכשו אבל שאלונה פה החלום הזה יכול להתגשם.

אלונה אנחנו אוהבים אותך!!!

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: חובה מפגן תמיכה באלונה!!!

שליחה על ידי sumsum »

גל חברי הטוב, מחזק ומעצים את דבריך
תתעוררו ואל תסחפו אחרי השטפון, כי השטפון שיגיע לו נגזים בגישתנו יהיה נחשול שלא נצא ממנו בצורה אפילו סבירה
תתעורר, תעודדו את הבן אדם שגרם לזה שנחזור למרכז המפה ומחזיק אותנו מעל המים עם שאיפות
בלי אלונה אפילו לא שאיפות יתכנו!
היום כולנו אלונה!

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

תומכת לגמרי ברעיון!!
אני כבר מריחה את העליה .. בע"V (:
איזה אווווושר עצום!!!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מחזק. מחזק מאוד.

אסור לשכוח שהיא תורמת מכספה זמנה ועצביה לקבוצה.

תמיכה מלאה בבעלים ובשחקנים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מחזק מאוד .

ואפילו הייתי אומר יותר מזה להגיע לאימון והלריע ולעודד את השחקנים (אלה שמגיע להם כמון לא אחד כמו יוסי אופיר) ולהראות שרוב הטענות והבעיות היו לאממן למרות שלחלקם יש יד בזה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

עכשיו ארגון האוהדים צריך להראות את הכח שלו ולהעביר מסר תומך לאלונה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

באסה שאני במילואים בשבוע הקרוב אבל לכל מי שלא חייבים להגיע לבלומפילד לשאוג ולהרעיד עולמות במפגן תמיכה אדיר באלונה ובשחקנים.
שיבינו שהייתה מחאה על מאמן ולא עליהם

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מחזק. מפגן התמיכה יכול להיערך במקום אחד בלבד - בלומפילד. כל המשחק הבא צריך להיות
מוקדש לאלונה ברקת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גל סרוסי כתב:לאחרונה מתגברים הקולות נגד אלונה, כן היא עומדת בראש הפרימידה ויש לה חלק במצב שהקבוצה נקלעה אליו אבל ויש אבל גדול ברגע שאלונה תעזוב אותנו לא יהיה פה אייל שן אחד יהיו פה 11 שחקנים מהסוג של אייל שן.
יש כל כך הרבה אנשים שפלים וקטנים שיוצאים נגד אלונה ואתמול זה הגיע לשיא שכמה אוהדים שרו אלונהה הביתההה אלונהה הביתה, פעם הייתי מתווכח עם האוהדים האלו ומסביר להם שהם טועים אבל הם לא שווים התייחסות.
שמעתי כמה תגובות תראו מה הפיטורים בביתר ירושלים עשו, פתאום הקבוצה משחקת כדורגל, ואני אומר תראו מה הקהל של נתניה עשה ליאמר היום הוא הודיע שהוא עוזב בגלל שהאוהדים לא כיבדו אותו.
הקהל ברובו אוהב את אלונה אבל אנחנו בכלל לא מכבדים אותה, מתחילת העונה לא שמעתי שמעודדים אותה רק באים אליה בטענות כאילו היא עושה בכוונה, אתם צריכם להבין יש לה רק כוונות טובות היא משקיעה פה סכומים כל כך גדולים שזה נראה מובן מאליו וזה ממש לא כך, לא פשוט להשקיע כל עונה סכומים כל כך גדולים ולא לראות ותוצאות.
מההיכרות שאנחנו מכירים את אלונה רואים שהיא אישה עקשנית שעומדת מאחורי המילה שלה, כמו במקרה עם צגאי שלא מוכנה להחזיר אותו כמו במקרה עם יניב אלול שלא רצה לעזוב לרעננה ולא היית מוכנה שישחק, אני מפחד מהרגע שהיא תגיד דייי זהו נמאס לי לא מכבדים אותי כאן ואף אחד לא יצליח לגרום לה לא לעזוב, תבינו ברגע שהיא תתיאש אנחנו קבוצה בלי הווה ובלי עתיד אנחנו עוד קבוצה.
גיא עזורי התפטר, אבל זה לא אומר שאלונה לא פגועה מהקהל.
חובה שיתוף פעולה בין כל מחנות האוהדים שער 2 ,קאמלס וקריזי רד מפגן תמיכה ענק באלונה להראות לה שיהיה מה שיהיה שאנחנו מוכנים לשלם את השכר לימוד שלה בכדורגל אנחנו עומדים מאחוריה בכל מצב ובכל רגע.
שוב פעם אני חוזר אנחנו לא רוצים להגיע למצב שאלונה תעזוב ויהיו פה 11 שחקנים בינונים בלי מטרות בליגה.

אני לא יודע מה איתכם אבל יש לי חלום אחד בחיים לראות את הפועל באר שבע לוקחת אליפות, נכון שאנחנו רחוקים מזה עכשו אבל שאלונה פה החלום הזה יכול להתגשם.

אלונה אנחנו אוהבים אותך!!!

גל אחי, אני אוהב אותך.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מסכים. שלטים, דגלים, עידוד בלתי פוסק, הכל כדי לתמוך באלונה.
בבלומפילד כולנו מזכירים לאלונה שגם אם הקהל לפעמים מעביר ביקורת הוא עדיין אוהב ומעריך אותה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
מחזק.
המתחזה הלך סוף סוף,בשבוע הבא בבלומפילד יוצאים לדרך חדשה!

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אם היה כפתור LIKE כמו בפייסבוק אז זה מה שהייתי עושה כרגע.
בקטע של מפגן תמיכה באלונה אני חושב שיש קונצנזוס , אוי ואבוי אם מישהו חושב אחרת.
בלומפילד זה באמת הבמה המתאימה לעשות מפגן שכזה.
אפילו אני שלא נוסע למשחקי חוץ , עצם העובדה שמדובר במכבי תל אביב השנואה , בתוספת התמיכה שחשוב שאנו האוהדים ניתן לאלונה , השבת אני בבלומפילד ויהי מה!! חג פורים שמח.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

מסכים לגמרי!
זאת ועוד, עכשיו כשקיבלנו את מה שרצינו חייבים לעשות תצוגת תכלית בבלומפילד, עידוד סוחף במשך 90 דקות ללא קשר למה שקורה על המגרש.
להגיע במספרים גדולים מאוד.
ולא להפסיק לעודד!!!!!! אסור לתת לתקשורת לעשות מאיתנו חיות, עשינו מחאה.
המחאה הצליחה, עכשיו חוזרים למה שחשוב באמת וזה לעודד בכל הכח!!!
יאללה הפועל!
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

גל מסכים איתך בכל מילה ומילה אבל אנחנו חייבים להבין שאי אפשר לעודד את אלונה רק כאשר עולים
קולות שאומרים שהיא שוקלת את המשך דרכה במועדון והעידוד והתמיכה בה ובמועדון צריכים להיות על בסיס קבוע ולא רק ברגעי משבר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גל אתה איש יקר.

שלח תגובה