אני לא יודע מה היה ולאן הוא יעבור בסוף העונה אבל אני חושב שמאור צריך
להישאר איתנו בטוב וברע ומאור אם אתה קורא את זה אנחנו אוהבים אותך!
והפועל באר שבע הייתה ותהיה אחרי אלוה ברקת!
פשוט עצב גדוול ולא בגלל שאלונה עוזבת שתילך היינו ונישאר אחריה
הכל בגלל הסמל שליי מאוור מליקסון אני מבחינתי מאוור זה השחקן הכי טוב שראיתי
בבאר שבע כל החיים שליי וקפטן למופת מאוור אוהבים אותך!
מאור מליקסון!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: מאור מליקסון!
מקוה שמאור יקח דוגמא מדל-פיירו ולא מאיברהימוביץ.
ישאר עם הקבוצה בשעת המשבר ויזכר לנצח כאחד הגדולים באמת.
ישאר עם הקבוצה בשעת המשבר ויזכר לנצח כאחד הגדולים באמת.
אפשר רק לשאול מה הכוונה בטוב וברע???ה.א.ד.ו.ם כתב:אני לא יודע מה היה ולאן הוא יעבור בסוף העונה אבל אני חושב שמאור צריך
להישאר איתנו בטוב וברע ומאור אם אתה קורא את זה אנחנו אוהבים אותך!
והפועל באר שבע הייתה ותהיה אחרי אלוה ברקת!
פשוט עצב גדוול ולא בגלל שאלונה עוזבת שתילך היינו ונישאר אחריה
הכל בגלל הסמל שליי מאוור מליקסון אני מבחינתי מאוור זה השחקן הכי טוב שראיתי
בבאר שבע כל החיים שליי וקפטן למופת מאוור אוהבים אותך!
אתה תפרנס את המשפחה שלו??? אתה תדאג לקנות לו דירה???
ברגע שאין אלונה ברקת בקבוצה אפשר לשכוח ממאור מליקסון , בעצם אפשר לשכוח משחקנים ברמה גבוהה שיגיעו לכאן , נחזור לימי חיים פנטורמלי העליזים....או יניב ציציאן במקרה הטוב.
הקריירה של שחקן כדורגל קצרה , כל שחקן רוצה למקסם רווחים מהתקופה הזאת , כל עוד הפועל באר שבע יכלה לשלם בעין יפה למליקסון אז הוא פה , מחר מישהו אחר יוכל לשלם למליקסון אז הוא יהיה שם , זה תיאוריה פשוטה ידידי , אם אתה חושב אחרת אז אתה חי בסרט.
עם מאור מליקסון ירצה לעזוב צריך לאפשר לו את זה אין ברירה אחרת כל עוד לא יגיע משקיע חדש שיכול לעמוד בסיכום איתו
עם ישאר בהחלט ראוי אפילו להיכנס להיכל התהילה של המועדון גם בגלל יכולתו וגם בגלל הלב הגדול שלו שאוהב תקהל שלנו
זה שי !
עם ישאר בהחלט ראוי אפילו להיכנס להיכל התהילה של המועדון גם בגלל יכולתו וגם בגלל הלב הגדול שלו שאוהב תקהל שלנו
זה שי !

מאור אוהב את אלונה, ואת המועדון לא את הקהל.זה שי ! כתב:עם מאור מליקסון ירצה לעזוב צריך לאפשר לו את זה אין ברירה אחרת כל עוד לא יגיע משקיע חדש שיכול לעמוד בסיכום איתו
זה שי !
הוא מאשים אותנו בהכל, היום בביה"ח הוא נראה בדיכאון וכשאמרתי לו לחייך קצת הוא פשוט התעלם בהפגנתיות.
הזלזול שלו בקהל זאת פשוט שערורייה
רק אהבה תנצח...
ההתבטאויות האחרונות של מאור וההתנהגות שלו היום בבי"ח ניפצה לי את כל האשליות בקשר ל"שחקן נשמה על גבול שחקן בית"
אני מבין לגמרי את התחושות של השחקנים והחוסר ודאות שהם שרויים בו, כמונו כמוהם,אבל מפה ועד לזלזול מופגן באוהדים
יש קו מאוד ארוך.
אני מבין לגמרי את התחושות של השחקנים והחוסר ודאות שהם שרויים בו, כמונו כמוהם,אבל מפה ועד לזלזול מופגן באוהדים
יש קו מאוד ארוך.
אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון.messiah כתב:ההתבטאויות האחרונות של מאור וההתנהגות שלו היום בבי"ח ניפצה לי את כל האשליות בקשר ל"שחקן נשמה על גבול שחקן בית"
יש קו מאוד ארוך.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
תקראי מה שניצן כתב,אני הייתי איתו ביחד.crazyred כתב: אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון.
בכל מקרה זה לא משנה,את ממילא יוצאת מהנחה שהאוהדים הם *** מטונף וכל השאר צדיקים.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא, אתה צודק רונן....הכל בעצם הפוך.
כולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם אשמים. רק הקהל נקי (אבל נקי לחלוטין מאשמה...)
כולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם טועים. רק הקהל צודק (אבל צודק במאה אחוז. אין מה להתווכח).
כוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם מבלבלים במוח. רק לאוהדים של ב"ש מותר להגיד את הכל ועל כולם.
כולם בני זונות, כולם חארות, כולם אפסים, כולם אינטרסנטים, כולם כולם כולם (וכשאני אומר כולם אני גם מתכוון לאלה שרגע לפני עוד הרימו אותם על הכתפיים) ורק הקהל של ב"ש מס' 1 בארץ.
לא מגיע לנו קבוצת כדורגל. בטח לא אחת בליגת העל...כמה רפש אתם מסוגלים לשפוך על אנשים הכי יקרים והכי חשובים למועדון. מדהים.
כולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם אשמים. רק הקהל נקי (אבל נקי לחלוטין מאשמה...)
כולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם טועים. רק הקהל צודק (אבל צודק במאה אחוז. אין מה להתווכח).
כוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם מבלבלים במוח. רק לאוהדים של ב"ש מותר להגיד את הכל ועל כולם.
כולם בני זונות, כולם חארות, כולם אפסים, כולם אינטרסנטים, כולם כולם כולם (וכשאני אומר כולם אני גם מתכוון לאלה שרגע לפני עוד הרימו אותם על הכתפיים) ורק הקהל של ב"ש מס' 1 בארץ.
לא מגיע לנו קבוצת כדורגל. בטח לא אחת בליגת העל...כמה רפש אתם מסוגלים לשפוך על אנשים הכי יקרים והכי חשובים למועדון. מדהים.