אני רואה שאין התארגנות רצינית לגבי מחר או לגבי המשחק מול מכבי ולפי דעתי עדיף שנתארגן כמו שצריך למשחק בית הבא.
לפי דעתי לא משנה מה קרה עד עכשיו כולנו צריכים לפעול כגוף אחד כל הארגונים בשביל מטרה אחת ויחידה.. להשאיר את אלונה במקומה הטבעי.
אנו צריכים לפעול בכמה מישורים.
1.העצומה באינטרנט-כל מי שיכול לחתום שם ולהזמין את כל החברים שלו
2.להתחיל להתארגן על מפגשי אוהדים לגבי שלטים ושירים לאלונה למשחק הבית הקרוב+לדאוג להביא כמה שיותר חברים למשחק.
3.כמה שאנשים לא יאהבו את מה שאני הולך לכתוב פה עכשיו לפי דעתי זה הצעד המתבקש.
לשחרר ביום חמישי שלפני משחק הבית הודעה בה אנו מצרים על מה שקרה עם גיא עזורי ואנו מודים לו על התקופה בה לקח חלק במועדון ושאנו מתנגדים לכל מחאה פיזית כלפי כל אדם ומה גם שלפי דעתי צריך להזמין אותו למשחק ולהעניק לו פרחים.(לא על הסבל והמרמור שגרם לנו כמאמן אלה על הפגיעה כביכול בו ועל התקופה בה שירת את המועדון).
4.הדבר שלפי דעתי הכי חשוב הוא לשמור על שקט... לא להתראיין ולא כלום... כמו שאלונה לא דיברה במשך כמה חודשים גם אנו נשתוק עד משחק הבית הקרוב.... נראה לכולם שאנו מדברים במגרש ושאלונה תראה ותבין כמה היא חשובה לנו.
ואגב מהיום במשך 90 דדקות מעודדים רק את אלונה...
אלו הם הדברים כפי שאני רואה אותם.... לפי דעתי זה הדבר האידיאלי והטוב ביותר שיחזיר לנו את אלונה
להכנס כולם
Re: להכנס כולם
מסכימה לגמרי..
גם העיניין עם עזורי לפי דעתי זה לא צבוע.
כל אוהד באר שבע צריך להבין היום שאנחנו טעינו וטועים בגישה שלנו כלפי המאמנים וההתנהלות. אנחנו בתור המלצה, לא חייבים לקבל את דעותינו.
אנחנו יכולים להביע אותה, אבל יש דרך!
גם העיניין עם עזורי לפי דעתי זה לא צבוע.
כל אוהד באר שבע צריך להבין היום שאנחנו טעינו וטועים בגישה שלנו כלפי המאמנים וההתנהלות. אנחנו בתור המלצה, לא חייבים לקבל את דעותינו.
אנחנו יכולים להביע אותה, אבל יש דרך!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!