זה הזוי העלו את אלי זינו לרדיו והוא רוצה לחזור והוא חוקח איתו את איציק זוהר כמנגר
איזה צחוקים שם היה באולפן היה גם נדב יעקבי דני צחק עליו
ונדב יעקבי אמר על גופתם של האוהדים הוא יחוז מה הלך באולפ זה כבר לא מצחיק
ודני עוד אמר שהואהדים יעשו הכול שאלונה תישאר
חברים יקרים מישהו שמע עכשיו רדיו עם דני ענבר
Re: חברים יקרים מישהו שמע עכשיו רדיו עם דני ענבר
מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה?
תהרוג אותי אבל לא הבנתי נאדה ממה שאמרת..
תהרוג אותי אבל לא הבנתי נאדה ממה שאמרת..
- אדומה דרומית
האדיוט מהאולמות רוצה לחזור לקדמת הבמה, עכשיו אחרי שאלונה ניקתה את הזבל שלו סוף סוף...
אני יעלה את המועדון באש לפני שאני אתן לו לגעת שוב בקבוצה
שיירגע ומהר ויחזור למאפייה שלו
אני יעלה את המועדון באש לפני שאני אתן לו לגעת שוב בקבוצה
שיירגע ומהר ויחזור למאפייה שלו
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אלי פורים הסתיים אז אך שאלירז אומר..תתתקדם תתתקדם או אך שהבנות בארץ נהדרת אומרות..
ממ..יאללה.. ביי
ממ..יאללה.. ביי
סליחה שככה רשמתי מרוב צחוקים רשמתי מהר עכשיו לאט אני אספר העלו את
אלי זינו והוא אמר במקרה שאלונה לא חוזרת והוא אמר שהיא לא תחזור
הוא לוקח את הפועל באר שבע והפעם הוא יעשה הכול ואז דני אמר לו שאתה היית היה *** הכול היה רקוב שם ולא היה שום דבר ואז הוא אמר שהוא יקח איש מקצועי
מצויין ואז הוא אמר מי אתה רוצה זינו אמר לו שיקח את איציק זוהר כמנגר על
ואז הם צחקו ןאני הלכתי למות בבית ואז הם העלו את איציק זוהר והוא אמר שזה רעיון מצויין ואחרי זה העלו את נדב יעקבי והוא אמר על גופתם המתה של הואהדים שהוא יחזור ואיזה צחוקים היה שם מה משעמם לזינו והוא רוצה לחזור דרך באר שבע אני באמת מקווה שזה בדיחה ועוד דבר אחרון דני ענבר אמר לו שהאוהדים צריכים לעשות הכול שאלונה תישאר כי זה הדבר הכי חשוב לעשות בכדי שהיא תעשה מה שרצתה לעשות לפני שבאה
אלי זינו והוא אמר במקרה שאלונה לא חוזרת והוא אמר שהיא לא תחזור
הוא לוקח את הפועל באר שבע והפעם הוא יעשה הכול ואז דני אמר לו שאתה היית היה *** הכול היה רקוב שם ולא היה שום דבר ואז הוא אמר שהוא יקח איש מקצועי
מצויין ואז הוא אמר מי אתה רוצה זינו אמר לו שיקח את איציק זוהר כמנגר על
ואז הם צחקו ןאני הלכתי למות בבית ואז הם העלו את איציק זוהר והוא אמר שזה רעיון מצויין ואחרי זה העלו את נדב יעקבי והוא אמר על גופתם המתה של הואהדים שהוא יחזור ואיזה צחוקים היה שם מה משעמם לזינו והוא רוצה לחזור דרך באר שבע אני באמת מקווה שזה בדיחה ועוד דבר אחרון דני ענבר אמר לו שהאוהדים צריכים לעשות הכול שאלונה תישאר כי זה הדבר הכי חשוב לעשות בכדי שהיא תעשה מה שרצתה לעשות לפני שבאה
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
בוא נסביר.
העלו את אלי זינו לשידור, ודיברו איתו על הקבוצה והוא אמר שבידו מסמך המעיד על זה שהקבוצה תחזור אליו ברגע שאלונה עוזבת.
דני ענבר ענה לו: אבל שאתה היית שם היית התקופה הכי גרועה בהיסטוריה של המועדון.
אלי זינו ענה לו: מה פתאום, היה לנו תקופות ממש יפות ביחד.
דני ענבר צחק עליו ולאחר כמה שניות אמר לו את זה: במידה ואתה הבעלים של הפועל ב''ש עכשיו, איזה אנשי מקצוע היית מביא?
אלי זינו אמר לו: הייתי מביא את איציק זוהר.
דני ענבר צחק עליו ולאחר כמה דקות העלו את איציק זוהר לשידור. ואת האמת? נשמע כאילו איציק זוהר נשמע רציני.
העלו את אלי זינו לשידור, ודיברו איתו על הקבוצה והוא אמר שבידו מסמך המעיד על זה שהקבוצה תחזור אליו ברגע שאלונה עוזבת.
דני ענבר ענה לו: אבל שאתה היית שם היית התקופה הכי גרועה בהיסטוריה של המועדון.
אלי זינו ענה לו: מה פתאום, היה לנו תקופות ממש יפות ביחד.
דני ענבר צחק עליו ולאחר כמה שניות אמר לו את זה: במידה ואתה הבעלים של הפועל ב''ש עכשיו, איזה אנשי מקצוע היית מביא?
אלי זינו אמר לו: הייתי מביא את איציק זוהר.
דני ענבר צחק עליו ולאחר כמה דקות העלו את איציק זוהר לשידור. ואת האמת? נשמע כאילו איציק זוהר נשמע רציני.
זה מה שמגיע לנו
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
בס"ד
את איציק זוהר אני דווקא מחבב,את זינו ממש לא!
מי ששמע את איציק זוהר מדבר עם אלונה אתמול בטוח הרגיש שגם הוא מאוכזב מהחלטתה והוא הודיע לה שהוא יבוא להפגין להשארותה בקבוצה עם שחקני מחלקות הנוער.הוא בין היחידים מהתוכנית רדיו הזאת שקורא לאלונה להישאר נראה שדני ענבר וחבריו חוגגים עד הגג.
את איציק זוהר אני דווקא מחבב,את זינו ממש לא!
מי ששמע את איציק זוהר מדבר עם אלונה אתמול בטוח הרגיש שגם הוא מאוכזב מהחלטתה והוא הודיע לה שהוא יבוא להפגין להשארותה בקבוצה עם שחקני מחלקות הנוער.הוא בין היחידים מהתוכנית רדיו הזאת שקורא לאלונה להישאר נראה שדני ענבר וחבריו חוגגים עד הגג.