תודה לך רוביק

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

תודה לך רוביק

שליחה על ידי yedidel »

גם אם אלו רק מילים בינתיים, אני שמח שיש לנו דובר מצויין שאמר בדיוק בלי פחד את מה שצריך להגיד וכולם מטשטשים.

סמל אישי של משתמש
danielys

Re: תודה לך רוביק

שליחה על ידי danielys »

מצד אחד יפה, מצד שני אם מישהו חשב שיש תקווה אז הוא מעך אותה ברגע זה.
היה אפשר לוותר על חלק מהדברים
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

danielys כתב:מצד אחד יפה, מצד שני אם מישהו חשב שיש תקווה אז הוא מעך אותה ברגע זה.

נכון.

אני לא בדעה שצריך ממש להתחנן בפניה ברמה של לרדת על הברכיים. מצד שני, אין צורך 'לעקוץ' כפי שאתרי הספורט השונים מדווחים. הנה שניים מהם:

1. וואלה - https://sports.walla.co.il/?w=/157/1648 ... &mid=85711" onclick="window.open(this.href);return false;

2. ספורט 5 - https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 44&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

danielys כתב:מצד אחד יפה, מצד שני אם מישהו חשב שיש תקווה אז הוא מעך אותה ברגע זה.
הוא אמר משהו לא בסדר או לא נכון?

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אני לא יודע מה הוא בדיוק אמר ואם האתרים האלה מדווחים על מילה במילה שהוא אמר, אבל רוביק חייב להבין שלפעמים (כמו במקרה הזה) צריכים להיות חכמים ולא צודקים.

מילים כמו: "גם שחר לא עזב כשקיללו את רוני לוי" הן בגדר עקיצה. נו בחייך, מה אתה בא להראות לה? ששחר טוב ומנוסה ממנה?
אמנם היא לא ילדה קטנה והיא יכולה להבין לבד שיעקב שחר הרבה יותר מנוסה ממנה בעסק אבל למה סתם להתסיס אותה? גם אם יש לה איפשהו בראש מחשבות חזרה לקבוצה, מילים כנ"ל יכולות רק להרחיק אותה.. :roll:

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

dudi2002 כתב:אני לא יודע מה הוא בדיוק אמר ואם האתרים האלה מדווחים על מילה במילה שהוא אמר, אבל רוביק חייב להבין שלפעמים (כמו במקרה הזה) צריכים להיות חכמים ולא צודקים.

מילים כמו: "גם שחר לא עזב כשקיללו את רוני לוי" הן בגדר עקיצה. נו בחייך, מה אתה בא להראות לה? ששחר טוב ומנוסה ממנה?
אמנם היא לא ילדה קטנה והיא יכולה להבין לבד שיעקב שחר הרבה יותר מנוסה ממנה בעסק אבל למה סתם להתסיס אותה? גם אם יש לה איפשהו בראש מחשבות חזרה לקבוצה, מילים כנ"ל יכולות רק להרחיק אותה.. :roll:
אי אפשר רק להתחנף כל הזמן. לפעמים זה שמאתגרים אותך אלה הדברים שגורמים לך לחזור ולהוכיח.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

דיבר יפה מאוד ולעניין.
שוב מקומות וכתבים שרוצים לצייר את התמונה כמו שהיא רשמו את הדברים שלו כמו שהוא אמר.
אבל מקומות כמו מערכת ערוץ הספורט שחצה להמשיך ולהציג רק רע בניצוחו של זיו אברג'ל הציגו את הדברים אחרת אם כל מיני כותרות מפגרות.

ועוד בנושא זיו אברגיל הבנאדם הזה הוא איש שפל ששכח מאיפה הוא בא כבר שבוע הוא מנסה להכפיש ,ובתור אחד שהיה במגרש אתמול אז גם משקר לאוהדים ומשכנע אותם להתאיין ושהוא יציג את הדברים כמו שהם ובפועל הוא שם רק את הדברים הרעים שאוהדים אמרו בלי תגובות של אנשים הגיוניים שדיברו יפה ולעניין.אני קורא לכולם לא לדבר עם האיש הזה הוא נגדנו לא צריך אותו הוא דוחה אותי אם המגמה העלובה שלו ,אבל בסדר הוא כנראה שוכח שכנראה אם אין הפועל אז אין לו עבודה והוא ימשיך כנראה כל החיים לכתוב את כל הכתבות ובכל המדורים בזמן הנגב, ודרך אגב זה הרמה שלו.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אחלה רוביק!!

מילים כדורבנות!!

לגבי עלוב הנפש זיו אברג'ל, באמת שכל מילה מיותרת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
רווית (:

שליחה על ידי רווית (: »

לא חושבת שהמילים האלה ירחיקו אותה, להפך המילים שאמר נכונות לגמרי!
אולי זה מה שיגרום לה להזכר במטרה שלה- לחולל שינוי, לקדם.. ובדרך יש מכשולים כמו כל דבר אחר בחיים, אז מרימים ידיים והולכים?! לא, נשארים להתמודד ולשנות!!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

רוביק מלך תפרגנו .אמר מה שיש לכל אחד מאיתנו על הלב וגם הוא התחיל להבין מה המשמעות של הפועל באר שבע לעיר באר שבע.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

כל הכבוד לך! לא חשבתי שהוא היה כל כך בעדנו! :גאוות הנגב:

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

yedidel כתב:
הוא אמר משהו לא בסדר או לא נכון?