הקהל כעס. כעס עד כדי שנאה.
לא בגלל שהפסדנו למכבי פ"ת, או סיימנו בתיקו עם נצרת. גם לא בגלל שאנחנו
במקום ה-8. וגם לא בגלל שהמאמן מעדיף 4-5-1.
הקהל כעס כי מדובר באדם שפל, שבחר להכפיש קהל שלם כדי לטאטא את הכישלון שלו. אדם שתיעדף עצמו על פני המועדון. אדם שהטיל אימה על אוהדים ועיתונאים, כשהוא עוד מעז להטיף להם מוסר.
הקהל זעם כי עושים צחוק מהפועל ב"ש ומקהל האוהדים שלה, ואף אחד לא נותן את הדעת. המאמן מאשים את הקהל, הבעלים מפחד ללכלך את הידיים - מתחבא מאחורי כילה של משי.
לא, אני לא חושב שצריך לקלל שחקנים כי הם גרועים או חלשים. וגם מעולם לא קיללתי מאמנים אם כשלו. ואלו לא הסיבות האמיתיות לכך שהמאסה הרצינית של הקהל היקר הזה כל כך מאס באדם הזה.
הקהל לא כעס על התוצאות או היכולת, אלא פשוט נמאס לו שמזלזלים באינטליגנציה שלו.
המאמן משקר ומתסיס נגדו, הבעלים מצידו נשאר בשלו וטוען ש"אנחנו עומדים ביעדים המקצועיים שלנו", כאילו לא מכרו פה מנויים במחירי צמרת, ודיברו על 4 הגדולות. מסתכל מנגד בעוד המאמן שלו מכפיש את הקהל היקר הזה. וזו הסיבה האמיתית לכך שהקהל כועס כל כך, ומקלל.
"האווירה באצטדיון יצרה את האלימות הפיזית", קבע הבעלים מבלי להיות נוכח.
כאילו שבשאר אצטדיוני ישראל האוהדים מגיעים ללא מיתרי קול, נושאים מטפחות לבנות.
הגדיל לעשות, כשניצל את העליהום על הקהל היקר הזה כדי לצאת למלחמת חורמה באלימות. מלחמה מקודשת - אבל לא על חשבוננו.
"נפל הפור", הכריז. ממש גזירה שהוטלה עלינו משמיים, על חטאינו הקשים.
נותר לי לתהות האם היה נוהג כך לו היה בקבוצה אחרת, בעיר אחרת.
כי בסיום כל הפיאסקו הזה ייזכר וייחקק שאוהדי באר שבע חוליגנים, והסטריאוטיפ יונצח ויוטמע לשנים רבות.
אם כך, תסלחו לי אם אני בוחר שלא להשתתף בכל הפסטיבל ההרמוני הזה.
בניגוד לבעלים שלנו, אני שם את הפועל ב"ש ואוהדיה האנוסים לפני הקמפיין הפופוליסטי הזה.
לבלומפילד אני אגיע כדי לחזק את הקהל שלנו. הוא, ולא אחר. כי הוא זה שבאמת תמיד יעמוד לצד המועדון שלנו. ללא תנאים.
מלחמה מקודשת - אבל לא על חשבוננו
Re: מלחמה מקודשת - אבל לא על חשבוננו
נכון צודק....והאגו שלנו הוא מה שיממן ויתפעל את הקבוצה שלנו בשנה הבאה.
משעמם לך אה? מתגעגע לזינו ולביקורים ליד הבית שלו?
משעמם לך אה? מתגעגע לזינו ולביקורים ליד הבית שלו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמיל,
הרבה אמת יש בדברים שלך, אבל איך לומר במשנה עדינות? אנחנו לא בעמדה של לעשות דאווין ולשמור על האגו. בחיים לעיתים בולעים צפרדעים, ובשביל להשאיר את אלונה - קרי להציל את הפועל ב"ש - אני מוכן לבלוע גם צפרדע ארסית..
הרבה אמת יש בדברים שלך, אבל איך לומר במשנה עדינות? אנחנו לא בעמדה של לעשות דאווין ולשמור על האגו. בחיים לעיתים בולעים צפרדעים, ובשביל להשאיר את אלונה - קרי להציל את הפועל ב"ש - אני מוכן לבלוע גם צפרדע ארסית..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
באמת שאין מקום למשחקי אגו הפעם.
משחקי אגו, פירושם היעלמותה של הפועל באר שבע. נשמע מצמרר, לא?
משחקי אגו, פירושם היעלמותה של הפועל באר שבע. נשמע מצמרר, לא?
שמוליק אין מה להגיד ברוב אתה צודק אבל כמו שאלה מלמעלה אמרו עדיף לשים את האגו בצד.
כמו ככן חשוב שאם אלונה חוזרת אז שדבר ראשון שתנסה לתקן את הרושם ואת אכפשה שגם היא עצמה הייתה שותפה לה במסיבת העיתונאים.
ואין מה לעשות שמוליק לפני אלונה הפועל באר שבע הייתה לפני פירוק אחרי אלונה כנראה שנתפרק.
ועוד משהו אני מקווה שברור לכולם שלא משנה איזה עסק יש לך אתה לא תחליט לסגור אותו בהחלטה של יום זה כנראה משהו שהיה על השולחן הרבה זמן וצריך גם לנסות להבין מה היה בהרבה זמן הזה שגרם למצב הזה .
בקשר לגיא עזורי הוא אדם שפל חסר כבוד ואם באמת הוא יחזור לפה בשבוע הבא כמו שמדובר אז אני יבין כמה הוא אדם חסר בושה.
כמו ככן חשוב שאם אלונה חוזרת אז שדבר ראשון שתנסה לתקן את הרושם ואת אכפשה שגם היא עצמה הייתה שותפה לה במסיבת העיתונאים.
ואין מה לעשות שמוליק לפני אלונה הפועל באר שבע הייתה לפני פירוק אחרי אלונה כנראה שנתפרק.
ועוד משהו אני מקווה שברור לכולם שלא משנה איזה עסק יש לך אתה לא תחליט לסגור אותו בהחלטה של יום זה כנראה משהו שהיה על השולחן הרבה זמן וצריך גם לנסות להבין מה היה בהרבה זמן הזה שגרם למצב הזה .
בקשר לגיא עזורי הוא אדם שפל חסר כבוד ואם באמת הוא יחזור לפה בשבוע הבא כמו שמדובר אז אני יבין כמה הוא אדם חסר בושה.

מסכימה עם אלה שמעליי.
הפועל באר שבע מעל הכל, וברור שמעל האגו
הפועל באר שבע מעל הכל, וברור שמעל האגו
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
שמוליק, אתה צודק באלף אחוז....
אבל (והאבל הזה הוא גדול) - אנחנו עכשיו בשעת סכנה, כשבסיבוב מחכה לנו לא אחר מההוא שבגללו אתה ואחרים הקמתם את "משמרות הזה"ב".
אני חושב שאין מישהו מהאוהדים של הקבוצה שלא חושב כמוך, אבל צריך לבדוק מה האלטרנטיבות.
לצערי פעם אחת כבר נכשלנו כשלון חרוץ במהלך להרים עמותת אוהדים שתנהל את הקבוצה ולצערי לא השכלנו ללמוד מזה ובתקופה הקצרה שאלונה כאן, לא בנינו תכנית מגירה ליום שאחרי. חשבנו שהחלום הזה (שלצערי הפך בדרך לסיוט) יימשך לעולם, אבל שכחנו שגם אלונה הצהירה שבסופו של דבר היא פה לתקופה מוגבלת של מספר שנים, והנה עכשיו הכל מתפוצץ לנו בפרצוף ומשאיר אותנו במערומינו.
אז עכשיו נותרנו עם 2 ברירות - שאת שתיהן אני מתעב, אבל עדיין לרדת על הברכיים כדי שאלונה תחזור בה זה הרע במיעוטו ואם חפצי חיים אנחנו - אז זה מה שצריך לעשות.
אבל (והאבל הזה הוא גדול) - אנחנו עכשיו בשעת סכנה, כשבסיבוב מחכה לנו לא אחר מההוא שבגללו אתה ואחרים הקמתם את "משמרות הזה"ב".
אני חושב שאין מישהו מהאוהדים של הקבוצה שלא חושב כמוך, אבל צריך לבדוק מה האלטרנטיבות.
לצערי פעם אחת כבר נכשלנו כשלון חרוץ במהלך להרים עמותת אוהדים שתנהל את הקבוצה ולצערי לא השכלנו ללמוד מזה ובתקופה הקצרה שאלונה כאן, לא בנינו תכנית מגירה ליום שאחרי. חשבנו שהחלום הזה (שלצערי הפך בדרך לסיוט) יימשך לעולם, אבל שכחנו שגם אלונה הצהירה שבסופו של דבר היא פה לתקופה מוגבלת של מספר שנים, והנה עכשיו הכל מתפוצץ לנו בפרצוף ומשאיר אותנו במערומינו.
אז עכשיו נותרנו עם 2 ברירות - שאת שתיהן אני מתעב, אבל עדיין לרדת על הברכיים כדי שאלונה תחזור בה זה הרע במיעוטו ואם חפצי חיים אנחנו - אז זה מה שצריך לעשות.
הפועל אני כבר משתגע
למרות שעזיבת אלונה מכה קשה לבאר שבע-מה שהיא עשתה זה פעולה של דיקטטור -מעתה אוהדי הקבוצה לא יוכלו להעביר ביקורת על שום החלטה של "הוד מלכותה"------בקיצור תפסה אותנו בביצים.
נוכל לעביר ביקורת אבל בדרך מסויימת, דרך נורמלית אם אתה שואל אותי
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
מה לא נורמלי בלהעביר ביקורת במגרש נגד מאמן שמביא לחורבן הקבוצה?
המהלך שהיא עושה באיום של פירוק הקבוצה הוא עלוב ונבזה ויביא לכך שאוהדי הקבוצה לא יגיעו למגרש
המהלך שהיא עושה באיום של פירוק הקבוצה הוא עלוב ונבזה ויביא לכך שאוהדי הקבוצה לא יגיעו למגרש