לפי מה ששמעתי מכל המקורבים שלה שום כלום לא יעזור היא הגיעה להחלטה
כבר ממזמן וזה כביכול היה השיא אני לא יודע אם כל מה שנעשה יעזור וחבל מאוד
אני כבר לא יודע מה אפשר עוד לעשות יאלה זה נראה כמו מבוי סתום ואני כבר לא מבין את העניין עשינו טעויות ואנו לומדים מהם וזה כבר לא מספק אותה חברים מה עוד אפשר לעשות אם היא כבר הגיעה להחלטה מה לא יכול להיות שכל העולם מתערב לטובתנוושום כלום לא עוזר מעניין מה לוחשים לה כל הזמן באוזניים זה כבר נמאס לא יודע מה לחשוב שאם היא הולכת מה יהיה על הקבוצה ורוביק גם בינתיים לא עושה כלום
אוהדים יקרים לפי המשתמע אלונה לא תחזור שום כלום לא יעזור
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: אוהדים יקרים לפי המשתמע אלונה לא תחזור שום כלום לא יעזור
יש לנו 3 חודשים למצות את האפשרויות, אז זה מה שנעשה.
https://www.youtube.com/watch?v=gkfrJ0MHR7Y" onclick="window.open(this.href);return false;
אני חוזר לא מוותר
נלחם בכל הכוח שתיהי כאן לידי
אני צריך אותך איתי אל תוותרי
תני הזדמנות מבטיח לך שאת עוד תחייכי
אני חוזר לא מוותר
נלחם בכל הכוח שתיהי כאן לידי
אני צריך אותך איתי אל תוותרי
תני הזדמנות מבטיח לך שאת עוד תחייכי

די כבר, נו... תירגע!!! כמה נושאים זרקת לאוויר ב-4 וחצי שורות..
מניין לך שהיא כבר הגיעה להחלטה? מה, אתה בוחן כליות ולב? מה לך ולמקורבים שלה? כמו שאביאל אמר - יש עוד 11 מחזורים למצות את כל האפשרויות. והיה וגם בסוף אחד עשר המחזורים האלה, החלטתה לא תשתנה אז הכל משמיים, אין מה לעשות... אבל לפחות לא ניכנס לייאוש מוחלט ונאכל את עצמנו מבפנים שאנחנו לא עושים כלום להחזרתה.
יהיה בסדר, אל תדאג.
מניין לך שהיא כבר הגיעה להחלטה? מה, אתה בוחן כליות ולב? מה לך ולמקורבים שלה? כמו שאביאל אמר - יש עוד 11 מחזורים למצות את כל האפשרויות. והיה וגם בסוף אחד עשר המחזורים האלה, החלטתה לא תשתנה אז הכל משמיים, אין מה לעשות... אבל לפחות לא ניכנס לייאוש מוחלט ונאכל את עצמנו מבפנים שאנחנו לא עושים כלום להחזרתה.
יהיה בסדר, אל תדאג.