פאנל למניעת אלימות בב"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

פאנל למניעת אלימות בב"ש

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 29&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/154466.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 12,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

מישהוא יכול לפרט מה היה שם?

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: פאנל למניעת אלימות בב"ש

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אלונה ביטלה ממש ברגע האחרון. היתה אמורה להיות. כנראה לא רצתה עוד משוגעים כמו ההוא ברחבה של בלומפילד שהשתחווה והתחיל לנשק לה את הנעליים על אף תחנוניה שיפסיק.

פשוט בושה שהמנחה היה ליצן החצר של תקשורת תל אביב - אברג'יל.

ויודעים מה? עוד משהו - עד שלא יאחדו את הכוחות ביציעים, ויבטלו את המחנות שנגררים לאלימות בינהם בעצמם (קאמלס וקרייזי) אז לא יהיה פה באמת שקט ואיכות.
נכון שלכל קבוצה יש מחנות אוהדים בלה בלה בלה, אנחנו זה לא כל מקום, וכאן זה חלק מהבעיה!

עובדה שגם בפאנל, דאגו שלא להעליב אף ארגון והיה נציג מפה, ונציג משם.

אני קוראת בפעם האלף, למנהלים של הארגונים, לבלוע את הגאווה ולשים את טובת הכלל קודם.
תתאחדו! באמת שהגיע הזמן.

מעבר לזה אני רק יודעת שהיה מפוצץ עד אפס מקום, נמשך עד 19:30. כל הכבוד לכל מי שהגיע

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

עדי ואורי,
אתם מתעסקים בטפל.
גם אם את הערב היה מנחה אחמדינגא'ד זה לא היה משנה

הכנס (שאני מתחרט שבאתי אליו) שהיינו בו היום לימד אותי 2 דברים
1 - כל אותם פלצנים מת"א עדיין מנסים כל אחד לקחת על עצמו לחנך את אוהדי ב"ש ואולי ככה יתייחסו אליו יותר.
2- לא משנה מה נעשה, תמיד יחפשו את השלילי שבנו, וזה כבר לא רק אנשי מדינת ת,א, זה גם אנשים מפה.

עדי, חוגי האוהדים הם חלק קטן מכלל הקהל של הפועל ב"ש... ה"כסאח" בין כמה אנשים במחנות האוהדים הוא מזערי לעומת האלימות הקיימת במגרשי הכדורגל בכלל ובקהל הבאר-שבעי בפרט.
אמרתי את זה גם במקום אחר... כרגע מה שנכון הוא שיתוף פעולה מלא!! בין כל פלגי האוהדים.. מחוץ ליציע לא רואה פסול בכמה חוגי אוהדים כך שאיחוד הוא לא הנושא.
זה גם הדבר העיקרי שאלונה מחפשת כרגע... את השיפוף פעולה בין כל הקהל, את הביחד ביציע.

אגב,
האולם ממש לא היה מפוצץ, האנשים שם דאגו למלא את האולם הקטן בשחקנים ממחלקות הילדים של מכבי והפועל ב"ש וילדים מחורה שהלכו באמצע הדיון כמו גם שחקני הקבוצה שדיי השתעממו בכנס.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Amit M כתב:עדי ואורי,
אתם מתעסקים בטפל.
גם אם את הערב היה מנחה אחמדינגא'ד זה לא היה משנה

הכנס (שאני מתחרט שבאתי אליו) שהיינו בו היום לימד אותי 2 דברים
1 - כל אותם פלצנים מת"א עדיין מנסים כל אחד לקחת על עצמו לחנך את אוהדי ב"ש ואולי ככה יתייחסו אליו יותר.
2- לא משנה מה נעשה, תמיד יחפשו את השלילי שבנו, וזה כבר לא רק אנשי מדינת ת,א, זה גם אנשים מפה.

ממש לא טפל, עמית.
מסכים איתך שהערב לא היה שונה אם היה מונחה ע"י לא מעט אנשי תקשורת אחרים, אבל לא זו הנקודה.
התשובה נמצאת בטופיק שפתחתי. גם במידה והכנס אמש היה מונחה בצורה מופתית,
עדיין יש לנו בעיה עם זהות המנחה.

ומשך כל הרצאתו של ד"ר שפר נשכתי שפתיים, עד שבאמת עבר הגבול באופן ברור
והרגשתי חובה להעמידו במקומו. רק הוכיח כמה מושג ירוק יש לו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה